ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




ΚΟΥΪΖ

Η ″παυλιάδα″ που τον τελευταίο καιρό είχε μεταβληθεί σε διμηνιαία, για ολόκληρη την πενταετία θα εκδίδεται ως τριμηνιαία για να πετάει λάσπη ο αλαφροΐσκιωτος αρθρογράφος της;
(280514)




Είπαν… 1

«Που είναι οι δήθεν πατριώτες που πήγαν με πρόσχημα να στηρίξουν και να συμβάλλουν στην πρόοδο και ανάπτυξη της Λουτράκι Α.Ε., αλλά τελικά αφού τα έκαναν όλα μούτι, κατέβασαν τα παντελόνια και το έβαλαν στα πόδια…»
(280514)




ΑΤΑΚΤΗ ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ «ΒΑΛΣΑΜΩΜΕΝΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ»

Γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το δήμο Λουτρακίου, τους πολίτες που τους ψήφισαν και τους εμπιστεύθηκαν το 2010, αλλά και αυτούς που τους εμπιστεύθηκαν μόλις πριν δέκα ημέρες, ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος - πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Κώστας Λογοθέτης μαζί με τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας ετράπησαν εις άτακτον φυγήν παραπέμποντας σε πρακτικές ολίγον από τυχοδιώκτες, δεδομένου ότι δεν σέβονται τίποτα!
Ο Κώστας Λογοθέτης για τις αποφάσεις του, θεώρησε σκόπιμον ότι επιβάλλεται να ενημερώσει τον πολιτικό συνέταιρό του «βετεράνο»(!) δήμαρχο Παύλο Παύλου με το ισχνότατο 21,57% της α΄ Κυριακής των δημοτικών εκλογών - εξ’ ου και η επί μιάμιση ώρα συνάντησή τους την Δευτέρα που αποκάλυψε το loutraki-press, δεδομένου ότι την τελευταία διετία «συνδιοικούσαν» στο δήμο Λουτρακίου.
Πιο συγκεκριμένα, κατά παράβασιν κάθε νομιμότητας, ο Κώστας Λογοθέτης πήρε στο τηλέφωνο και παραιτήθηκε από πρόεδρος του σώματος στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη.
1 Ποιός είναι ο Γιώργος Γκιώνης που ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. υποβάλλει την παραίτησή του και μαζί του των «βαλσαμωμένων πουλιών» του;
2 Υπάρχει διοικητικό συμβούλιο ή όχι της εταιρείας;
3 Συνεκλήθη εκτάκτως και να υποβληθεί η παραίτηση για λόγους ανωτέρας βίας;
4 Ελήφθη απόφαση σύγκλισης έκτακτης γενικής συνέλευσης για την αποδοχή των παραιτήσεων και εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου;
5 Ποιοί είναι οι λόγοι που παραιτούνται σύσσωμα τα μέλη του Δ.Σ. της πλειοψηφίας;
Όλες αυτές οι ενέργειες είναι κατά παράβασιν της κείμενης νομοθεσίας περί ανωνύμων εταιρειών Ν. 2190/20 κι όπως αυτός τροποποιήθηκε.
Η ομαδική φυγή, ενόψει, μάλιστα, της συζήτησης πτώχευσης την 11η Ιουνίου 2014, συνιστούν στάση με σκοπό την πρόκληση περαιτέρω καταστροφής της Λουτράκι Α.Ε.
Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης σε καμία των περιπτώσεων δεν θα πρέπει να βιαστεί και να αναλάβει ευθύνες, δεδομένου ότι υπάρχουν ποινικές εκκρεμότητες και δεν είναι απίθανο από τη στιγμή που αναλαμβάνει μπορεί να βρεθεί τυλιγμένος σε μια κόλα χαρτί και να παραπεμφθεί για αδικήματα που δεν έχει καμία υπαιτιότητα.
Σήμερα, σε προ ημερησίας συζήτηση επιβάλλεται να συζητηθούν:
Οι παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. της εταιρείας.
Το λοκ-άουτ που επέβαλε η Club Hotel Loutraki S.A. στην κοινοπραξία Club Hotel Casino Loutraki.
Nα ζητηθεί από τους νομικούς συμβούλους της Λουτράκι Α.Ε., αν τα δικόγραφα είναι καθ’ όλα εντάξει να ασκηθούν άμεσα όλα τα ενδεδειγμένα ένδικα μέσα.
(280514)
Return top