ΚΟΥΙΖ 1

Γιατί ο «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου επέλεξε να επιτεθεί με τόσο σφοδρότητα στον πολιτικό συνέταιρό του «υπηρεσιακό» δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη; Τι είναι αυτό που τον ώθησε σ’ αυτήν την κατεύθυνση, γιατί ο σκοτωμένος δεν ξανασκοτώνεται;
(160514)




ΚΟΥΙΖ 2

Γιατί στο συνδυασμό "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω" καθημερινά το εκλογικό τους κέντρο είναι σαν Μεγάλη Παρασκευή; Εκλογές έχουμε, η χαρά της Δημοκρατίας, εκτός εάν δεν πιστεύετε σ’ αυτήν;
(160514)




ΚΟΥΙΖ 3

Τα δύο ή τρία φορτηγά πίσσα -άγνωστον αν είναι με πούπουλα ή όχι- που παρήγγειλε η «υπηρεσιακή» δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη θα τα πληρώσει ή θα σφυρίζει αδιάφορα αφήνοντας το κονδύλι παρακαταθήκη για τον νέο δήμαρχο;
(160514)




Είπαν… 1

«Το ενδιαφέρον των φετινών δημοτικών εκλογών, ήδη περιορίσθηκε σε τρεις συνδυασμούς και οι άλλοι απλά συμμετέχουν. Ο Δημήτρης Στάμου, έχει ακόμα χρόνο να μπει δεύτερος στη στροφή. Ο προπορευόμενός του έδειξε χθες ότι είναι ήδη κουρασμένος…»
(160514)




Είπαν… 2

«Μπορεί και την προσεχή Δευτέρα, απαξάπαντος την επομένη Δευτέρα, θα σας πω το μεγάλο μυστικό "βετεράνε"(!) δήμαρχε Παύλε Παύλου για να το σκεφθείτε καλά ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2019...»
Π. Η.
(160514)




Είπαν… 3

«Ο "υπηρεσιακός" δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης για να δει κόσμο για τελευταία φορά, μήπως θα ήταν προτιμότερο την κεντρική προεκλογική του ομιλία να την πραγματοποιήσει ενώπιον των απεργών του Σωματείου Εργαζομένων Καζίνο Λουτρακίου;»
(160514)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΠΑΛΕΤΟ(;) ΝΑ ΚΑΝΕΙ DELIVERY
ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΠΟΡΩΝ

Νέες πληροφορίες του loutraki-press θέλουν το κρέας που αγοράσθηκε από τις αυθαίρετες ρευστοποιήσεις επιταγών απόρων και δινόταν delivery σε σακούλες σε σπίτια απόρων, γινόταν από όμορφες κοπέλες, οι οποίες εικάζεται ότι… ανήκαν σε κάποιο μπαλέτο;
Η αυθαιρεσία στην ημερήσια διάταξη για την «υπηρεσιακή» δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη, η οποία είναι προφανές ότι έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της την αρμόδια επιτροπή που έχει εκλεγεί από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου.
(160514)




ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ
ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΓΑΛΑ!

Στην «υπηρεσιακή» δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη «εξαπτέρυγα» και «βαλσαμωμένα πουλιά» ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει, ενώ το χειρότερο όλων χωρίς οι ίδιοι να έχουν κάποια προσόντα ή δεξιότητα (και πάλι είναι απάνθρωπο) υποτιμούν τους απλούς πολίτες.
Ο λόγος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press για τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Πρασίνου Θανάση Μουζάκη που επισκέφθηκε την Γκράβα και οι κάτοικοι του ζήτησαν να καθαρίσει κοινόχρηστο χώρο από τα ξερά χόρτα γιατί τους έχουν φάει τα φίδια!
Μπορείτε να φαντασθείτε τι τους απάντησε ο αθεόφοβος αντιδήμαρχος;
Να ταΐζετε γάλα, για να μην σας δαγκώνουν!
(160514)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΔΡΟΜΟ(;) ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ
ΣΤΑΜΟΥ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Παρά τις αντίξοες και σκληρές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν χθες το βράδυ στην πόλη του Λουτρακίου, η "Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση" επέτυχε να πραγματοποιήσει… μια πρωτοφανή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση που προηγούμενή της δεν έχει υπάρξει.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου, εμφανώς ενοχλημένος από τον κακό καιρό δυσκολευόταν πάρα πολύ και δικαιολογημένα στη  ομιλία του προσπαθώντας να ικανοποιήσει τα ώτα των παρισταμένων, προτρέποντάς τους μάλιστα να κλείσουν τα αυτιά τους σε σειρήνες.
Το «γκάλοπ» των συγκεντρώσεων έδειξε ότι η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών διατηρεί ανενόχλητη και από απόσταση το προβάδισμα, ενώ οι δύο πολιτικοί συνέταιροι «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου και «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης βρίσκονται στα ίδια επίπεδα, δεδομένου ότι είχαν περίπου τον ίδιο κόσμο. Λίγο υψηλότερα από τους δύο ήταν ο αριθμός των πολιτών που προσήλθε στην "Πρωτοβουλία Πολιτών".
Σίγουρα, οι συγκεντρώσεις δεν βγάζουν δήμαρχο ή πρωθυπουργό, ωστόσο διαμορφώνουν κλίμα και επηρεάζουν τελευταία στιγμή τους αναποφάσιστους ποιόν θα επιλέξουν.
Ο Παύλος Παύλου χθες με μια ανάσα (λόγω της μιας συγκέντρωσης) είπε το αντίο, ευελπιστώντας ότι δεν θα είναι το στερνό της τρέχουσας αναμέτρησης των δημοτικών εκλογών, ενώ οι υπόλοιποι αντίπαλοί του αύριο έχουν τη δεύτερη ευκαιρία για να βελτιώσουν τη θέση τους έναντι του εκλογικού σώματος.
Φυσικά, το μεγάλο στοίχημα είναι για τον επικεφαλής της "Πρωτοβουλία Πολιτών" Δημήτρη Στάμου που για τον ίδιο και το συνδυασμό του κρίνεται αν θα μπορέσει να επιτύχει να περάσει στο δεύτερο γύρο της επόμενης Κυριακής με σκοπό να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο. Όσον αφορά την συγκέντρωση του συνδυασμού "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω" αφήνει παγερά αδιάφορη τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης, δεδομένου ότι θεωρείται σίγουρο και δεν αλλάζει η τέταρτη θέση. Το ζητούμενο είναι τι ποσοστό θα λάβει για να διαπραγματευθεί ενόψει δευτέρου γύρου, γιατί αν είναι μονοψήφιο μόνον ο πολιτικός του συνέταιρος μπορεί να τους σώσει;

Η μία και μοναδική συγκέντρωση στο Λουτράκι
Όσοι ερμηνεύουν τα τοπικά πολιτικά πράγματα, τη χθεσινή ανταπόκριση της κοινωνίας στο κάλεσμα του «βετεράνου»(!) δημάρχου Παύλου Παύλου, λαμβανομένων υπόψη και των γνωστών πλέον προσπαθειών που καταβάλει κι έχουν μετεξελιχθεί στο κοινό μυστικό της πολιτικής πιάτσας, τη χαρακτήρισαν ως το γύρισμα της πλάτης στην ασθμαίνουσα πλέον πολιτική του καριέρα.
Το Λουτράκι, όπως επεσήμαιναν χθες το βράδυ αξιόπιστοι δημοτικοί παρατηρητές που γνωρίζουν τα τοπικά δρώμενα για πολλές δεκαετίες, γύρισε πολιτικά οριστικά και αμετάκλητα την πλάτη στον άλλοτε ισχυρότατο δήμαρχό του, δείχνοντάς του το δρόμο της απόσυρσης και της ενασχόλησής του με τα προσωπικά του θέματα.
Το ζητούμενο είναι ότι ο ίδιος αδυνατεί να ερμηνεύσει το μήνυμα της ισχνότατης παρουσίας της τοπικής κοινωνίας, ενώ πολύ χειρότερη είναι η εκτίμηση για το «ναυάγιο» λόγω των μποφόρ σε «βαλσαμωμένα πουλιά του» που βιώνουν το δικό τους όνειρο, το οποίο καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα που ζήσαμε όσοι παρακολουθήσαμε τη χθεσινοβραδυνή του ομιλία.
Η χθεσινή εικόνα έδειξε ότι η κοινωνία έχει κουραστεί με την "Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση" και την πραγματική πρόθεση και ετυμηγορία της, καλόν θα είναι να την αναμένουμε σε κάτι περισσότερο από δύο εικοσιτετράωρα. Αυτό που διαπιστώθηκε χθες ήταν ότι δεν μπορούν και τα πάντα βρίσκονται στο χέρι του Δημήτρη Στάμου και της "Πρωτοβουλία Πολιτών" για να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση.
(160514)




ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ

Πόσο υπερήφανοι μπορεί να είναι οι υποψήφιοι ενός συνδυασμού των οποίων ο επικεφαλής έχει υπεξαιρέσει επιταγές απόρων, έχει ομολογήσει το χρηματισμό του, λέει επί μονίμου βάσεως ψέματα, δεν σέβεται την υπογραφή του, ενώ τον έχουν αποκαλέσει «απατεώνα» στην έδρα του δικαστηρίου;
Οι σημερινοί υποψήφιοι ως γονείς, αυτό μπορεί να το ξεπερνάνε κι εν πολλοίς να αποτυπώνει και την ποιότητα του χαρακτήρα τους από πλευράς ήθους, αξιοπρέπειας κ.λπ. Ωστόσο, έχουν σκεφθεί οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι, αύριο που τα παιδιά τους που θα έχουν μεγαλώσει και ένα ωραίο μεσημέρι γυρίσουν από το σχολείο και τους ρωτήσουν: «Μπαμπά, είναι αλήθεια, γιατί μου είπαν στο σχολείο ότι παλιά ήσουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε συνδυασμό που ο δήμαρχος είχε κάνει όλα τα παραπάνω; Πώς τα ανέχθηκες εσύ όλα αυτά; Σε ποιες αξίες πίστευες και πιστεύεις;»
(160514)
Return top