ΚΟΥΙΖ 1

Θα ενταθεί την εβδομάδα αυτή η «εισβολή» σε σπίτια απόρων και η διανομή «πλούσιων γευμάτων» γιατί ο πρώτος κύκλος φαίνεται ότι δεν έφερε αποτέλεσμα;
(200514)




ΚΟΥΙΖ 2

Πόσο κακό είναι να σε στέλνουν σπίτι σου κι εσύ να επιμένεις και να μην θέλεις να το καταλάβεις;
(200514)




ΚΟΥΙΖ 3

Γιατί, αν είχε προκριθεί ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, θα είχε πολλαπλάσιες ελπίδες από τον πολιτικό συνέταιρό του «βετεράνο»(!) δήμαρχο Παύλο Παύλου να επανεκλεγεί στο δημαρχιακό θώκο;
(200514)




ΚΟΥΙΖ 4

Παύλε Παύλου προσωπικούς πρώην φίλους σας γιατί δεν τους ζητάτε ο ίδιος τη ψήφος σας και βάζετε τρίτα άτομα να μεσολαβήσουν; Τόσο πολύ θα πέσει το image σας;
(200514)




Είπαν… 1

«Η βιομηχανία της λάσπης έβαλε μπρος και δουλεύει σε φουλ ρυθμούς -συνεπικουρούμενη από τον ″αετό της παραπληροφόρησης και του αποπροσανατολισμού″- και υπό μορφή εμπιστευτικού διαδίδουν και αποδίδουν στον αντίπαλο τις δικές τους πρακτικές και αθλιότητες.»
(200514)




Είπαν… 2

«Όλοι θα ενθυμούνται την άρνηση του τέως διοικητή του αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου Χαράλαμπου Τετράδη να καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Ηρώων Λουτρακίου. Μετά την ένταση που είχε δημιουργηθεί, έχοντας ζήσει τότε από πρώτο χέρι το βρώμικο παρασκήνιο και τη βρώμικη συμφωνία του ″υπηρεσιακού″ δημάρχου Κώστα Λογοθέτη με τον νυν έγκλειστο στις φυλακές βουλευτή πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας, προφητικός ο τότε διοικητής τους είχε πει: ″Σε ένα χρόνο μπορεί να χάσετε τα αξιώματά σας με αυτά που κάνετε, ενώ εγώ θα παραμείνω αξιωματικός.″ Τελικά, ο χρόνος δικαίωσε τον αγαπητό στο Λουτράκι διοικητή.»
(200514)




Είπαν… 3

«Ο δημοτικός σύμβουλος Μπάμπης Δοσσαράς στις πρώτες σαράντα ημέρες της δημαρχίας του Κώστα Λογοθέτη, από τις γκάφες και τις γκέλες που έκανε, είχε πει σε συγκέντρωση των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού ″Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω″: ″Θα είσαι ο δήμαρχος με τη μικρότερη θητεία στην ιστορία του δήμου Λουτρακίου″. Επιβεβαιώθηκε απόλυτα.»
(200514)




ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ (Κώστας Λογοθέτης)

ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ

Ευτυχώς που ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης επιλέγει να ακούει άτομα, χωρίς ευφυία και ευστροφία, γιατί το Λουτράκι σήμερα θα βρισκόταν ενώπιον της χειρότερης απειλής που θα μπορούσε να υπάρξει στην ιστορία του. Να είχε περάσει στο δεύτερο γύρο των φετινών δημοτικών εκλογών ο Κώστας Λογοθέτης και να υπάρχει ορατός ο κίνδυνος να επανεκλεγεί δήμαρχος και να μην μείνει τίποτα όρθιο μετά το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΙΠΟΤΑ!
Ο λόγος για τη δεύτερη φουρνιά των ανθρώπων -μαζί με κάποιους από την πρώτη φουρνιά των καμένων- που πλαισίωσε τον Κώστα Λογοθέτη και τάχθηκαν de facto αντίθετοι, στην εκλογική συνεργασία με τον Γιάννη Γιωτάκη. Σήμερα ο συνδυασμός ″Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω″ θα είχε περάσει δεύτερος -με τί μυαλό να το αξιολογήσουν αυτό;- διεκδικώντας με πάρα πολύ μεγάλες αξιώσεις τον δήμο, αλλά ευτυχώς με τις κουτές απαιτήσεις τους, διασώθηκε τελικά ο τόπος. Εδώ είναι από τις περιπτώσεις που η κουταμάρα επιβάλλεται να επιβραβεύεται…
(200514)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Η θεωρία για να έχει απήχηση επιβάλλεται πάντοτε να συνοδεύεται απαρέγκλιτα και από την πράξη.
Εν προκειμένω και στα καθ’ ημάς, ενόψει του δεύτερου γύρου των φετινών δημοτικών εκλογών το πακέτο του 3 σε 1 που κατευθύνεται από συγκεκριμένα κέντρα, στην ουσία δεν μπορεί να υλοποιηθεί για συγκεκριμένους λόγους.
1 Η ″Πρωτοβουλία Πολιτών″ και πιο συγκεκριμένα η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της με αριστερόστροφες καταβολές, τους είναι αδιανόητο να δώσουν τη ψήφο τους στον μια ζωή απέναντί τους και με «εχθρική(;)» απέναντί τους στάση «βετεράνο»(!) δήμαρχο Παύλο Παύλου. Μην λησμονούμε, ότι πολλοί από τους ψηφοφόρους της συμμετείχαν στην ″Παρέμβαση Πολιτών″ που ήταν η πηγή στελεχών για το συνδυασμό της ″Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών″.
2 Οι ψηφοφόροι των Αγ. Θεοδώρων που τελευταία στιγμή επέλεξαν να υπερψηφίσουν το δικό τους παιδί, μήπως γίνει η υπέρβαση και υπάρξει αγιοθεοδωρίτης δήμαρχος, τον Παύλο Παύλου «σχεδόν δεν τον γνωρίζουν», καθ’ ότι όπως ισχυρίζονται επί τρεισήμισι χρόνια δεν τον είδαν στο χωριό. Εξάλλου, τα ποσοστά που του έδωσαν στον πρώτο γύρο δεν απέχουν των προβλέψεων, εν αντιθέσει με τον αντίπαλό του Γιώργο Γκιώνη, έναντι του οποίου δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους, αλλάζοντας τελευταία στιγμή τις επιλογές τους. Εδώ εκτιμάται ότι αυτοί που δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους στον πρώτο γύρο, αναμένεται ότι θα το κάνουν την προσεχή Κυριακή, ενώ η ″Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών″ εκτιμάται ότι θα αντλήσει ψήφους από τους αρχικά δηλωμένους ψηφοφόρους της Πρωτοβουλία Πολιτών″
3 Η Περαχώρα, που επιβράβευσε το παιδί της, τόσο προχθές, όσο και στις εκλογές του 2010, υπερψήφισε τον Γιώργο Γκιώνη έναντι του Παύλου Παύλου. Εκτιμάται ότι θα κινηθεί με την ίδια διάθεση, ενώ ψηφοφόροι που αναγκάσθηκαν να δώσουν προχθές τη ψήφο τους στο συνδυασμό ″Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω″ -πάρα πολλοί λόγω υποχρεώσεων- έχουν και διατηρούν καλύτερες φιλικές σχέσεις με τα στελέχη του Γιώργου Γκιώνη, έναντι των στελεχών του Παύλου Παύλου.
4 Το Λουτράκι κρατάει ψηλά τον Γιώργο Γκιώνη έναντι του Παύλου Παύλου, ενώ εδώ πλέον τα στελέχη του Κώστα Λογοθέτη δεν έχουν κάποιο λόγο να τρέξουν για να αναδείξουν νέο δήμαρχο τον Παύλο Παύλου, πέραν της συμφωνίας -δεν τους αφορά- που έχει κάνει ο επικεφαλής τους «υπηρεσιακός» δήμαρχος.
5 Προπύργιο για τον Παύλο Παύλου όπου θα σημειωθεί μαζική μετακίνηση ψηφοφόρων από ″Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω″ στην ″Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση″ είναι η δημοτική κοινότητα Ισθμίας. Εκεί, όμως, ο Γιώργος Γκιώνης λαμβάνει καλά ποσοστά, με συνέπεια το χάντικαπ που θα του δημιουργηθεί, θα το απορροφά με ευκολία το προβάδισμά του σε Αγ. Θεοδώρους και Περαχώρα.
6 Οι «υποχρεωμένοι» στον Παύλο Παύλου ψηφοφόροι που μετακινούνται την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών για να βγάλουν την υποχρέωσή τους, παραδοσιακά απέχουν τη δεύτερη, με συνέπεια κι αυτό να είναι ένα πρόσθετο αρνητικό στοιχείο στην αύξηση του αριθμού των ψηφοδελτίων. Μην λησμονούμε, σύμφωνα και με τα προχθεσινά αποτελέσματα, ο Παύλος Παύλου έχει κλείσει τον πολιτικό κύκλο στη συνείδηση των Λουτρακιωτών αφού ήδη τον έχουν συνταξιοδοτήσει, με συνέπεια να θεωρήσουν προτιμότερη τη ψήφο στον Γιώργο Γκιώνη, αφού το 2010 του στέρησαν την επανεκλογή του για τετρακόσιους ψήφους. Ο Κώστας Λογοθέτης είχε επιτύχει να εξαπατήσει και τον πλέον υποψιασμένο, εν αντιθέσει με τον Παύλο Παύλου που είναι αρκετά γνωστός κι όλοι γνωρίζουν αφενός τις δυνατότητές του κι αφετέρου μέχρι που φθάνει η ικανότητά του να δώσει μια οκταετία πλέον μεγαλύτερος… διανύων την έβδομη δεκαετία της ζωής του.
(200514)
Return top