ΚΟΥΙΖ 1

Τι ξεκαθάρισε ως τελεσίγραφο την Τρίτη το βράδυ η αφοσιωμένη στον Παύλο Παύλου Εβίτα Κούτμου κι αυτό θα γίνει πραγματικότητα;
(230514)




ΚΟΥΙΖ 2

Το καταλάβατε ότι οι εκλογές για το δήμο Λουτρακίου τελείωσαν και είναι πλέον μια τυπική διαδικασία μόνον για το αποτέλεσμα να το γράψει η ιστορία;
(230514)




ΚΟΥΙΖ 3

«Βετεράνε»(!) δήμαρχε Παύλε Παύλου ενθυμείσθε που σας είχα γράψει ότι είσθε καταδικασμένος να ζήσετε σκηνές 2006, με τη διαφορά ότι το αποτέλεσμα τώρα θα είναι ακόμα πιο βαρύ;
(230514)




Είπαν… 1

«Τα ″ποντίκια″ εγκαταλείπουν πρώτα το πλοίο, έτσι και οι νεόκοποι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της ″Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση″ γύρισαν ήδη την πλάτη στον επικεφαλής του συνδυασμού ″βετεράνο″(!) δήμαρχο Παύλο Παύλου πριν ακόμα πάνε στην κάλπη. Απώλειες, ακόμα και εκ των ένδον. Τα κάστρα εκ των έσω καταρρέουν, αλλά αυτή η αυτοκρατορία έχει καταρρεύσει από το 2006!»
(230514)




Είπαν… 2

«…έρχεται ως σοφός;»
(230514)




Είπαν… 3

«Παύλου γερά το 2019 είναι κοντά!»
(230514)




Είπαν… 4

«Προχθές το βράδυ, έξω από το εκλογικό κέντρο του Παύλου Παύλου παλαιοί ζητούσαν από τους νεόκοπους υποψηφίους να καταβάλλουν στο δεύτερο γύρο μεγαλύτερη προσπάθεια για να εκλεγεί ο συνδυασμός. Ωστόσο, οι νέοι ήταν άκρως δυσαρεστημένοι από τη συμπεριφορά των παλαιών που δεν τους βοήθησαν και ενδιαφερόντουσαν μόνον για την εξασφάλιση συγκέντρωσης υψηλού αριθμού ψήφων. Έτσι έλεγαν, εμείς γιατί να τρέξουμε γι’ αυτούς;»
(230514)




Είπαν… 5

«Σκηνές της τετραετίας 2007 - 2010 θα ζήσουμε και πάλι για την πενταετία 2014 - 2019 στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου με τον ″βετεράνο″(!) δήμαρχο Παύλο Παύλου να επιτίθεται στον νέο δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη και να τον καταγγέλλει για την προηγούμενη θητεία του, μέχρι να κουρασθεί και πάλι…»
(230514)




Είπαν… 6

Επικοντιστής να είναι κάποιος, δεν μπορεί να εκτιναχθεί από το 21,57% στο 50,01%. Ούτε ο Σεργκέι Μπούμκα δεν μπορεί να κάνει άλμα κατά 131,8% μεγαλύτερο από την ικανότητά του. Που πάει λοιπόν η ″Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση″;
(230514)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΥ «ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ» ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Είναι θεμιτό ο άπειρος πολίτης που εισέρχεται στον πλασματικό κόσμο της πολιτικής να μην γνωρίζει τα «κόλπα» της δήθεν κοινωνικής προσφοράς και τη δήθεν αυτοένταξη στην υπηρεσία της κοινωνίας. Μέσα σε λίγο διάστημα μαθαίνει τα «κόλπα» και με γνώμονα αυτά κινείται, άλλως θα ήταν σχεδόν μόνος του εναντίον όλων των συναδέλφων του στο σώμα.
Τα χρόνια στην πολιτική σκηνή προσφέρουν εμπειρία. Αν ο πολιτικός διαθέτει νου - νου και γνώση, αντιλαμβάνεται τα σημάδια και τα μηνύματα των καιρών, κάνει τις επιλογές του. Ο «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου από όλα αυτά δεν κατάλαβε τίποτα. Η δωδεκαετής δημαρχεία του δεν του προσέθεσε στην κρίση του, με συνέπεια σήμερα η ίδια η πολιτική να τον εκδικείται.
Κατά την πάγια τακτική του έχασε την ψυχραιμία του και κυριεύθηκε από πανικό έχοντας μπροστά του μετρημένο ακροατήριο, με συνέπεια να μην έχει να αρθρώσει λέξη για το αύριο, αλλά να περιορισθεί σε αυτό που είναι καλός, να εκτοξεύει πύρινα λόγια κατά του βασικού του αντιπάλου, που δεν προσθέτουν στην πολιτική κονίστρα, αντίθετα την υποβιβάζουν και προδιαγράφουν και εξασφαλίζουν ένα ζοφερό μέλλον.
Το Λουτράκι την Κυριακή το βράδυ γλιτώνει από ένα κάκιστο πολιτικό συνεταιρισμό του «βετεράνου»(!) δημάρχου Παύλου Παύλου και του «υπηρεσιακού» δημάρχου Κώστα Λογοθέτη, ενώ ταυτόχρονα γυρίζει σελίδα στην ιστορία του με την προσδοκία ο τόπος να είναι ελεύθερος και ανεξάρτητος κι όχι προτεκτοράτο επιχειρηματικών συμφερόντων.
Ο πανικός και η οργή που διακατείχε τον «βετεράνο»(!) δήμαρχο μετέβαλε την ομιλία του προς τις δεκάδες του ακροατηρίου του σ’ ένα ντελίριο κατά του Γιώργου Γκιώνη, αδυνατώντας να αρθρώσει πολιτικό μεστό λόγο, που θα ανέμενε ο σκεπτόμενος κριτής, τόσο λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας του στα δημοτικά πράγματα, όσο και της ηλικίας του, καθ’ ότι μια πολιτικά ώριμη ομιλία με θέσεις και αρχές θα συμβάδιζε με το φαίνεσθαι των παραπάνω προϋποθέσεων. Τελικά, το είναι δεν του το επέτρεψε!
Το χθεσινό όλον του Παύλου Παύλου μόνον ως γκάφα μπορεί να εκληφθεί και για τους διαθέτοντας εμπειρία και κρίση να ερμηνεύουν το πολιτικό γίγνεσθαι του ως αποδοχή της ήττας του με ταυτόχρονο «προσκύνημα» στον Γιώργο Γκιώνη. Η χθεσινή παρουσία του «βετεράνου»(!) δημάρχου ήταν ως να προέτρεπε τον αντίπαλό του Γιώργο Γκιώνη ότι δεν είναι ανάγκη να κάνει ομιλία και να σταματήσει εδώ τον προεκλογικό αγώνα, καθ’ ότι «καθάρισε» ο ίδιος με τη στάση του και προανήγγειλε το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής.
Άλλη μια θητεία, πενταετία τούτη τη φορά, που ο Παύλος Παύλου θα κάθεται στα έδρανα της αντιπολίτευσης περιμένοντας καρτερικά τον Μάιο του 2019, μήπως και τότε ανατείλει ο ήλιος από το Φανάρι!
(250414)
Return top