ΚΟΥΙΖ 1

«Βετεράνε»(!) δήμαρχε Παύλε Παύλου θα είστε πάλι υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της "Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση" το 2019;
(260514)




ΚΟΥΙΖ 2

«Βετεράνε»(!) δήμαρχε Παύλε Παύλου ενθυμείσθε που σας είχα πει ότι είστε καταδικασμένος να ξαναζήσετε το 2006;
(260514)




ΚΟΥΙΖ 3

Την Τετάρτη στο δημοτικό συμβούλιο οι δύο πολιτικοί συνέταιροι θα κάτσουν δίπλα - δίπλα στα έδρανα της αντιπολίτευσης για να κάνουν πρόβα ενόψει πενταετίας;
(260514)




Είπαν… 1

«Βετεράνε»(!) δήμαρχε Παύλε Παύλου θα ήθελα να σας υπενθυμίσω το κατάπτυστο υβριστικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό και λασπολογικό κείμενό σας τον Ιούλιο του 2012. Επίσης, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω την κατάπτυστη, υβριστική, δυσφημιστική και λασπολογική διπλή παρουσία σας -μία τηλεοπτική κι άλλη μία τηλεφωνική- το καλοκαίρι του 2013 σε τοπικό σταθμό. Μην τα ξεχάσετε… Καλή ξεκούραση για τις επερχόμενες εκλογές.»
(260514)




Είπαν… 2

«Εγώ αυτό που είπες για την παράγκα δεν το ξεχνάω, είπε ο Παύλος Παύλου απευθυνόμενος στον Γιώργο Παπαγεωργίου όταν πήγε να τον συγχαρεί για την ήττα του.»
(260514)




Είπαν… 3

«Αυτή η "παυλιάδα" σε όλες τις προβλέψεις της είναι μέσα και στις αναλύσεις της απόλυτα έγκυρη γιατί διαθέτει μια μοναδική δυνατότητα να ερμηνεύει ακριβώς αντίθετα είτε ομιλίες, είτε εκλογικά αποτελέσματα. Πάντως, έχει κάνει πρωτοφανή επιτυχία. Πέντε στα πέντε! "Πέντε" στήριξε, "πέντε" έκαψε…»
(260514)




Είπαν… 4

«Όλοι οι αντίπαλοι του νέου δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη, πέρασαν και του είπαν συγχαρητήρια. Ο νυν "υπηρεσιακός" δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, δεν είχε κουράγιο είτε να μεταβεί αυτοπροσώπως ή έστω να τον συγχαρεί με ένα τηλεφώνημα;»
(260514)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΕΠΕΙΣΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ’10,
ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΟΥΣΑ…

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Αφού ο νυν «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης έφερε την καταστροφή και το χάος στο δήμο Λουτρακίου και δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που υπεσχέθη στην κοινωνία η οποία δεν δίστασε να δώσει την ευκαιρία σ’ ένα προεκλογικό μπουλούκι μπας και αλλάξει κάτι, αυτή κράτησε την υπόσχεσή της έναντι του Γιώργου Γκιώνη 48,26% τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών του 2010 και του χάρισε άλλη μια ευκαιρία, επιδεικνύοντας περίτρανα για τρίτη φορά ότι το πολιτικό πρόσωπο Παύλος Παύλου έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα στη συνείδησή της.
Επί τρεις συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις, μετά την ολοκλήρωση της πολυχρονεμένης θητείας του Παύλου Παύλου, η κοινωνία του Λουτρακίου τον έχει καταδικάσει να βλέπει από τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών του 2006 την πλάτη του Γιώργου Γκιώνη, επιδεικνύοντάς του επί πέντε συνεχείς φορές να λάβει την άγουσα προς την οικίαν του, αλλά εις μάτην…
Η κοινωνία εμπιστεύθηκε την τύχη της και πάλι στον αυθορμητισμό και το πάθος του Γιώργου Γκιώνη, έχοντας διαπιστώσει πλέον, ότι έχει μπροστά της ένα διαφορετικό πρόσωπο έναντι της κάκιστης θητείας 2007 - 2010, ένεκα του χαστουκιού του 2010, που τον ωρίμασε, του άλλαξε τον τρόπο σκέψης, αλλά και το γενικότερο φέρεσθαί του. Έπαθε και δείχνει μαθημένος κι αυτό θα αποδειχθεί στην πράξη από την ώρα που θα αναλάβει το τιμόνι. Πέρα από ότι τον κατηγορούν οι πολιτικοί συνέταιροι, ο Γιώργος Γκιώνης κυρίαρχα τιμωρήθηκε για το περιβάλλον του και τους ανθρώπους που τον περιστοίχιζαν. Ας ελπίσουμε ότι το πάθημα έγινε μάθημα και δεν θα υποπέσει στα ίδια σφάλματα, κρατώντας πρώτα απ’ όλα μακριά κι έξω από το δήμο όσους δεν έχουν σχέση με το δήμο.
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Γιώργος Γκιώνης έχει όρεξη και πάθος για δουλειά έχοντας μπροστά του να διαχειρισθεί την καταστροφή που θα παραλάβει από τη σημερινή «υπηρεσιακή» δημοτική αρχή. Δεν θα είναι εύκολη υπόθεση με το δήμο Λουτρακίου ρηγμένο στον γκρεμό. Πλεονέκτημά του ότι γνωρίζει τα θέματα, έχει σκέψεις και προτάσεις, ενώ πάνω απ’ όλα δεν θα παραδώσει το δήμο γιατί έχει τσαγανό και θέλει να φτιάξει την υστεροφημία του.

Η εμπάθεια να γίνει δήμαρχος…
Στην αντιπέρα όχθη, ο αναμενόμενα χαμένος -σιγουρότατα με αυτή τη διαφορά, που δεν πρέπει να θεωρείται τεράστια- της βραδιάς Παύλος Παύλου έλαβε και πέραν του προβλεπομένου -μάλλον έφθασε και σε υψηλά επίπεδα- ποσοστού, για κάποιο λόγο που η κοινωνία με το αισθητήριό της αντιλαμβάνεται, δεν μπορεί να την πείσει, με συνέπεια να ακούγεται συχνά πυκνά «τί θέλει πάλι αυτός, δεν βαρέθηκε;» και να μην επιδεικνύεται εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.
Η κοινωνία έχει ακτινογραφήσει τους πάντες και τα πάντα και για τον καθένα από τους εμπλεκόμενους στη δημόσια ζωή και πράγματα έχει ράψει κι ένα κουστούμι, άσχετα αν επιστρατεύονται τα «καλοκουρδισμένα αργυρώνητα juke box» για να σπιλώσουν συνειδήσεις, δεδομένου ότι και των ιδίων γνωρίζει άριστα το ποιόν, με συνέπεια τα χαλκεία τους να μην πείθουν.
Για το καλό του παρόντος και του μέλλοντος του δήμου Λουτρακίου ας μην επαναληφθεί στο δημοτικό συμβούλιο η τετραετία 2007 - 2010, μακάρι εξ’ αρχής να καταγραφούν θετικές προτάσεις και διάθεση, έτσι ώστε να ελπίσουμε ότι μπορεί να γίνει ένα βήμα που θα σπρώχνει τον τόπο στο μέλλον.
Μέχρι να αναλάβει η νέα δημοτική αρχή θα καταγραφούν από το loutraki-press απόψεις, ιδέες και προτάσεις όχι για να υιοθετηθούν, αλλά κυρίαρχα για να προβληματίσουν, να δημιουργήσουν ζυμώσεις και παραγωγικό διάλογο, έτσι ώστε πρώτα και πάνω απ’ όλα να ωφεληθεί ο δήμος Λουτρακίου και αυτό θα διασφαλίσει πολλαπλά οφέλη πλέον για τους πολίτες του.
(260514)




ΜΙΑ… ΚΟΛΩΝΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΟΥ

«Βετεράνε»(!) δήμαρχε Παύλε Παύλου πριν δέκα χρόνια, δεν ενθυμούμαι ακριβώς και συγχωρήστε με αν ήταν Ιούνιος ή Ιούλιος, στο απόσταγμα φιλοσοφίας σας «δεν θα κάνω το Λουτράκι Λειβαδιά» είχα αντιδράσει με ένα δημοσίευμα σε τοπική εφημερίδα, που κατά την προσφιλή σας και πάγια πρακτική με είχατε λούσει στη συνέχεια μ’ ένα κατάπτυστο, υβριστικό και απαξιωτικό κείμενο. Από εκείνον τον εκδότη είχα ζητήσει να μου δοθεί εκ νέου βήμα, λαμβάνοντας την απάντηση ότι πήρα διαφήμιση και δεν μπορώ.
Όλα αυτά, γνωστές πρακτικές που είχα βιώσει από την επαγγελματική μου εμπειρία σε σαφώς υψηλότερο και ικανότερο επίπεδο, με οδήγησαν στο εξής συμπέρασμα: Είχα να κάνω με ένα πολιτικό πρόσωπο που δεν μπορούσε να ανταποκριθεί με την απαιτούμενη επάρκεια των απαιτήσεων. Επομένως, ο δρόμος ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα.
Ήλθε το 2006. Αφού είχα διαβάσει τις δυνατότητές σας, σήκωσα τον πήχυ ένα χιλιοστό! Όλα έκτοτε είναι εύκολη υπόθεση μαζί σας… Εν ου παικτοίς.
Πάνος Ηλιακόπουλος
(260514)
Return top