ΚΟΥΙΖ 1

Τι κοινό έχουν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο τέως αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Δέδες, ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, έναντι της κοινωνίας του Λουτρακίου;
(170514)




ΚΟΥΙΖ 2

Γιατί άρχισαν πλέον να πέφτουν στοιχήματα ότι η "Πρωτοβουλία Πολιτών" θα είναι σίγουρα στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών;
(170514)




ΚΟΥΙΖ 3

Ποιοί είναι οι «ιθύνοντες νόες» που οδήγησαν τον «υπηρεσιακό» δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη σ’ αυτό το κατάντημα;
(170514)




Είπαν… 1

«Οι αυθεντικοί, πραγματικοί και παραδοσιακοί Νεοδημοκράτες δεν ψηφίζουν για περιφερειάρχη Πελοποννήσου τον Πέτρο Τατούλη
(170514)




Είπαν… 2

«Μετά τη συγκέντρωση έχει πέσει πολύ φαγωμάρα στην Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση», αλλά υπάρχουν και τα από εδώ «βαλσαμωμένα πουλιά» που πίνουν από το ίδιο απόσταγμα που πίνουν και τα άλλα του πολιτικού συνεταίρου κι εξακολουθούν να λένε ότι θα έλθουν πρώτοι. Το ερώτημα θα ήταν από το τέλος, αλλά η θέση είναι μόνιμα καπαρωμένη…
(170514)




Είπαν… 3

«Το "ανάνηψη τώρα", λέγεται ότι κυκλοφορούσε ως σύνθημα από χθες το πρωί μεταξύ των υποψηφίων στους κόλπους της "Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση" που άρχισαν πλέον να αντιλαμβάνονται ότι η "Πρωτοβουλία Πολιτών" μπορεί να τους κάνει τη ζημιά και να τους αφήσει εκτός νυμφώνος. Το ζητούμενο είναι τώρα που το κατάλαβαν μπορούν να αντιδράσουν ή είναι… κουρασμένοι;»
(170514)




Είπαν… 4

«Δημήτρη μου, Δημήτρη μου τις χάσαμε τις εκλογές! Τι το ήθελες, αφού ήσουν… κουρασμένος; Η πίκρα της ΔΕΥΑΛ έχει μείνει μόνον…»
(170514)




Είπαν… 5

«Να επιστρατευθούν οι τσοπάνηδες του δήμου Λουτρακίου να ταΐζουν με γάλα τα φίδια για να μην γίνονται απειλητικά για τον κόσμο, όπως πρότεινε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πρασίνου Θανάσης Μουζάκης
(170514)




ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Κονδύλια, όχι πολλά, αλλά υπήρχαν στο δήμο Λουτρακίου, να γίνουν διάφορες επεμβάσεις υποδομής για την προστασία του φυσικού κάλλους του τόπου μας. Ωστόσο, η δημοτική αρχή του «υπηρεσιακού» δημάρχου Κώστα Λογοθέτη και των «βαλσαμωμένων πουλιών» του για την πρόκριση των απευθείας αναθέσεων σε συγγενείς και φίλους είχε άλλες επιλογές. Έτσι έμειναν ακαθάριστοι για περισσότερο από δύο χρόνια όλοι οι δασικοί δρόμοι που αν μη τι άλλο πρέπει να είναι διαρκώς καθαρισμένοι για την εύκολη διέλευση των αυτοκινήτων που παίρνουν μέρος στη μάχη με την πύρινη λαίλαπα. Σύμφωνα με χθεσινές καταγγελίες, έσπασαν αυτοκίνητα για να μπορέσουν να περάσουν και οι συνθήκες ήταν πολύ περισσότερο δυσκολότερες.
Επιπρόσθετα πρόβλημα υπάρχει και με τους αγροτικούς δρόμους, απ’ όπου έχει διέλθει το Ράλι Ακρόπολις. Αν κι έχει καταβληθεί το σχετικό κονδύλι από τη διοργανώτρια αρχή του αγώνα, ωστόσο, Κώστας Λογοθέτης και «βαλσαμωμένα πουλιά» δεν έχουν κάνει καμία παρέμβαση, με συνέπεια αγρότες και κτηνοτρόφοι που χρησιμοποιούν καθημερινά τους συγκεκριμένους δρόμους, να υπόκεινται σε ζημίες των μηχανικών μερών των αυτοκινήτων.
(170514)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Η "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Καυτή την ανάσα της "Πρωτοβουλία Πολιτών" έχει αρχίσει να νιώθει η "Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση", εξ’ ου και η γκρίνια που έχει αρχίσει στο εσωτερικό του συνδυασμού, με πιο σημαντικό την αδυναμία αντίδρασης και αναστροφής του διαμορφούμενου κλίματος.
Φιλότιμες οι προσπάθειες και το "man to man" που γίνεται από την "Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση" σε στελέχη του συνδυασμού "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω", αλλά ενδεχομένως -που είναι και το πιο πιθανόν- να αναδειχθεί μάταιος ο κόπος, αφού εκτιμάται ότι οι δύο συνδυασμοί τη δεύτερη εβδομάδα μπορεί να βρεθούν εκτός νυμφώνος.
Η "Πρωτοβουλία Πολιτών" έρχεται με δυναμική και είναι πολύ πιθανόν η διαφορά υπέρ του ενός ή του άλλου -"Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση", να παιχθεί στα όρια του στατιστικού σφάλματος. Φυσικά για το συνδυασμό "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω" καμία συζήτηση.
Αν παρ’ ελπίδα επαληθευθούν αυτοί που εκτιμούν ότι η "Πρωτοβουλία Πολιτών" θα προλάβει και θα τερματίσει στη δεύτερη θέση οι αυριανές κάλπες, η ετυμηγορία των πολιτών οδηγεί στην… αποστρατεία δύο συνδυασμούς. Ο πρώτος θα είναι της απερχόμενης «υπηρεσιακής» δημοτικής αρχής "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω" και ο δεύτερος του συνδυασμού του «βετεράνου»(!) δημάρχου Παύλου Παύλου, η "Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση" που επί τρεις συναπτές τετραετίες διαφέντευε τις τύχες του τόπου και δεν τον είχε ετοιμάσει και σπρώξει να είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του σήμερα.
Στο άλλο στρατόπεδο "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω" ο επικεφαλής του συνδυασμού «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης έγραψε τη δική του ιστορία με δύο επιτυχίες:
Η πρώτη μεγάλη επιτυχία αφορά το γεγονός ότι θα είναι ο πρώτος πολίτης με την πιο σύντομη παρουσία στην ιστορία του τόπου, αφού θα έχει παραμείνει στο θώκο για 44 μήνες.
Η δεύτερη μεγάλη επιτυχία αφορά το γεγονός ότι από δήμαρχος θα βρεθεί… κλητήρας, αν επαληθευθούν οι προβλέψεις που θέλουν το συνδυασμό του στην τέταρτη θέση των φετινών δημοτικών εκλογών.
Το κυριότερο και πιο χαρακτηριστικό είναι ότι απογοήτευσε με τα ψέματά του τόσο πολύ κόσμο που τον πίστεψε, όσο κανένας άλλος όχι μόνον στην ιστορία του τόπου. Ακόμη πιο σημαντικό είναι, ότι μέσα από αυτούς που τον πίστεψαν και κρεμάσθηκαν στα κούφια λόγια του, έχουν μεταβληθεί στους πιο σκληρούς εχθρούς του που θέλουν να τον τιμωρήσουν σε σημείο που ξεπερνάει τα όρια της λογικής. Γι’ αυτό του το κατάντημα ο Κώστας Λογοθέτης είναι θύμα των ανθρώπων που άκουσε από την αρχή της θητείας του και πρόκειται κυρίως για ανθρώπους είτε με πολύ χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, είτε και με ανύπαρκτη νοημοσύνη. Ας πρόσεχε!
Οι αυριανές κάλπες γυρίζουν τη σελίδα του τόπου και σηματοδοτούν μια νέα πορεία του, που αν μη τι άλλο δεν θα είναι χειρότερη από τους 44 μήνες της θητείας του Κώστα Λογοθέτη, λαμβανομένου υπόψη ότι η επόμενη δημοτική αρχή παρά το γεγονός ότι θα έλθει αντιμέτωπη με την πλήρη καταστροφή, θα έχει μπροστά της 60 μήνες με τη δυνατότητα στη χειρότερη των περιπτώσεων να ισορροπήσει την κατάσταση έναντι του χάους που θα παραλάβει.
(170514)




ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΑΣ
ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ!

Η άοκνη προσπάθεια και η επιμονή των στελεχών της Πρωτοβουλία Πολιτών & Φορέων Έλευσης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λουτράκι με μπροστάρη τον επικεφαλής της Δημήτρη Καραπατά να ενημερώσουν την κοινωνία του δήμου μας για τη ζημιά που έχουν κάνει στον τόπο μας ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης μαζί με τα «εξαπτέρυγά» του, έχει βρει πλήρη αποδοχή από τους πολίτες οι οποίοι τους έχουν βάλει όλους μαζί στη μαύρη λίστα.
Αυτό που έχει σημασία και να γίνει αντιληπτό από τον καθένα είναι ότι για να έχει αντίκρισμα το καταψηφίζουμε πρέπει να υπερψηφίσουμε τον αντίπαλο τους συνδυασμό και τέτοιοι υπάρχουν για όλα τα πολιτικά γούστα. Για το λόγο αυτό κανείς δεν πρέπει να αδιαφορήσει και πρέπει όλοι όσοι πάνε στην κάλπη τόσο την πρώτη, όσο και τη δεύτερη Κυριακή να υπερψηφίσουν αντίπαλό τους συνδυασμό.
Χθες, η Πρωτοβουλία Πολιτών & Φορέων Έλευσης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λουτράκι εξέδωσε μια ανακοίνωση που στην ουσία αποτελεί το εκλογικό δώρο για τα ψέματά τους προς την κοινωνία του Λουτρακίου, στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και τα παρακολουθήματά του στο σημερινό περιφερειακό συμβούλιο.
Στην ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία Πολιτών & Φορέων Έλευσης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λουτράκι αναφέρει τα ακόλουθα:
«Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και νυν υποψήφιος Πέτρος Τατούλης, ο κορίνθιος θεματικός αντιπεριφερειάρχης Λάκης Παπαφωτίου, ο τέως αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας και νυν υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες, η περιφερειακή σύμβουλος και νυν υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας με το συνδυασμό του Γιώργου Δέδε Μαριλένα Σούκουλη, εκτροχίασαν την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στην πόλη του Λουτρακίου.
Επί 34 μήνες υποπίπτοντας σε αντιφάσεις, φληναφήματα, αναίσχυντα ψεύδη, εμπαίζουν τη νοημοσύνη και εξαπατούν απροκάλυπτα τους πολίτες του δήμου Λουτρακίου  Περαχώρας  Αγ. Θεοδώρων.
Επιπρόσθετα, ανερυθρίαστα προσπαθούν να σφετεριστούν τις επίπονες προσπάθειες της Πρωτοβουλίας Πολιτών & Φορέων Έλευσης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λουτράκι και συχνά πυκνά τις παρουσιάζουν ως δικές τους, με σκοπό να υφαρπάξουν τη ψήφο του εκλογικού σώματος, ενώ έχουν προκαλέσει:
Ανυπολόγιστη ζημία στην πόλη του Λουτρακίου και της ευρύτερης περιοχής, δεδομένου ότι τη στερούν από 1.825.000 επισκέπτες ετησίως, σύμφωνα με τη μελέτη σκοπιμότητας του ΟΣΕ!
Τινάζουν στον αέρα το νέο σχέδιο πόλης στο Λιβαδάκι, δεδομένου ότι καθίσταται αδύνατη η ομαλή επέκτασή του λόγω υψομετρίας της παρούσας γραμμής, σε σχέση με τις διασταυρούμενες οδούς, ενώ το γεγονός αυτό είναι καταστροφικό και για τις παρακείμενες ιδιοκτησίες.
Στο περιφερειακό συμβούλιο της 20/5/2013 οι δήθεν δημοκράτες προαναφερόμενοι σύμβουλοι με προεξάρχοντα τον Πέτρο Τατούλη καταψήφισαν τις τρεις ειλημμένες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων, προκειμένου να αλλάξουν το ορθό σχεδιασμό του έργου, για να μην φτάσει ποτέ ο προαστιακός στο Λουτράκι, αλλά στο σημείο που τους έχουν επιβάλλει συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα στη θέση Α-Β Βασιλόπουλος στην περιοχή του Ισθμού.
Συμπολίτες και συμπολίτισσες.
Προστατέψτε τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων.
Καταψηφίστε μαζικά αυτούς που άγονται και φέρονται σαν να εκτελούν συμβόλαιο οικονομικής εξόντωσης των πολιτών του Λουτρακίου.
Καταψηφίστε τους ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ, ΛΑΚΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΔΕ, ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ».
(170514)
Return top