ΚΟΥΙΖ 1

Τι σαρώνει ο «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου στο Λουτράκι, όπως έλεγε για να συγκινήσει ψηφοφόρους στους Αγ. Θεοδώρους;
(220514)




ΚΟΥΙΖ 2

Είναι δυνατόν ψηφοφόροι του Κώστα Λογοθέτη να πηγαίνουν μόνοι τους στον Γιώργο Γκιώνη και να δηλώνουν ότι είναι μαζί του; Πώς θα εκλέξει ο «υπηρεσιακός» τον «βετεράνο»(!) δήμαρχο που η απόσταση από το 21,57% που έλαβε μέχρι το 50,01% που απαιτείται για να εκλεγεί δήμαρχος, είναι 28,44%; Μάλλον δεν έχει πετάξει το πουλάκι «βετεράνε»(!) δήμαρχε Παύλε Παύλου; Μήπως θα πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία από τώρα ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2019;
(220514)




ΚΟΥΙΖ 3

Γιατί τόση βιασύνη ο λαοπρόβλητος συνδυασμός ″Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω″ να ξενοικιάσει τόσο γρήγορα το εκλογικό του κέντρο και να σβήσει την παρουσία του από τα τοπικά τεκταινόμενα;
(220514)




Είπαν… 1

«Ανάνηψη τώρα, μετά το κώμα του 21,57% για την ″Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση″ στην Α΄ Κυριακή των δημοτικών εκλογών.»
(220514)




Είπαν… 2

«Φίλη Εβίτα δεν θα αναφερθώ τι έγινε προχθές στο εκλογικό σας κέντρο, αλλά θα σου υπενθυμίσω ότι η αφοσίωσή σου(;) κατέστρεψε την πολιτική καριέρα σου στο δήμο Λουτρακίου. Δεν ανοίγει ποτέ ένας κύκλος που έκλεισε κι αυτό έπρεπε να το είχες αντιληφθεί πριν τις εκλογές του 2010. Τώρα είναι αργά… Προσωπικά πιστεύω ότι εσύ θα λείπεις πραγματικά από το δημοτικό συμβούλιο.»
Π. Η.
(220514)




Είπαν… 3

«Έχουν πάθει τέτοια παράκρουση στην ″Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση″ που πήραν τηλέφωνο στο σπίτι ″εξαπτέρυγου″ του Γιώργου Γκιώνη και του ζητούσαν να τους ψηφίσει! Ποιός σας είπε να πίνετε από το ίδιο που πίνουν και τα ″βαλσαμωμένα πουλιά″ του Κώστα Λογοθέτη; Ας προσέχατε…»
(220514)




Είπαν… 4

«Δίνει και παίρνει το πολιτικό μασάζ στο γιατρό Δημήτρη Πρωτονοτάριο, αλλά και αυτός δεν έχει ξεκουραστεί από το 2006, όπως ο επικεφαλής του νέου συνδυασμού του… «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου. Τον γιατρό τον συγκινούν περισσότερο άλλα πράγματα και έχει επιλέξει να ασχολείται μονοσήμαντα με συγκεκριμένες δραστηριότητες που του απορροφούν ολόκληρο το ενδιαφέρον… Ενδεχομένως, να του εξασθενούν την πολιτική κόπωση.»
(220514)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Κυριακή κοντή γιορτή και το εκλογικό αποτέλεσμα, χωρίς να είναι κάποιος ευφυής, αλλά με απλή αριθμητική και στοιχειώδη λογική αντιλαμβάνεται ότι είναι ξεκάθαρο και πολύ ευκολότερο από ότι αρχικά αναμενόταν και προβλεπόταν μια ενδεχόμενη «παραδοσιακή» αναμέτρηση στο δεύτερο των δημοτικών εκλογών Γκιώνη - Παύλου.
Οι νοήμονες άνθρωποι ευελπιστούν ότι αυτό το έχει αντιληφθεί πλέον και ο επικεφαλής της ″Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση″ «βετεράνος»(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου κι αυτό που φαίνεται κατά το κοινώς λεγόμενο είναι να «σώσει την παρτίδα» ή πιο αναλυτικά να επιτύχει μια αξιοπρεπή παρουσία, δεδομένου ότι όλα δείχνουν να έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται αυτό που έρχεται…
Χωρίς όραμα, πρόγραμμα και πειστικό λόγο την Α΄ Κυριακή των δημοτικών εκλογών έδειξε σε ολόκληρη την επικράτεια του δήμου Λουτρακίου ότι δεν μπορεί να πείσει, εξ’ ου και ο λόγος που έλαβε το ισχνότατο ποσοστό του 21,57%, με το οποίο κάποιος άλλος θα επέλεγε να πάει σπίτι του. Ωστόσο, για τον Παύλο Παύλου αυτό που προέχει και η προσπάθεια που καταβάλλει είναι αν τα καταφέρει να διασώσει το γόητρό του, άλλως θα καταρρακωθεί. Επέτυχε με τον τρόπο του να γεμίσει σε υψηλό ποσοστό το ψηφοδέλτιό του, βρέθηκαν πρόθυμοι, ενώ σε κάποιους άλλους εζητήθη μετ’ επιτάσεως να λάβουν μέρος στην εκλογική αναμέτρηση. Καλές οι εντυπώσεις, λαμβανομένης υπόψη και της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του συνδυασμού του, αλλά για τον ίδιο που δεν το είχε αντιληφθεί, η κοινωνία του είχε γυρίσει την πλάτη από πέρυσι το καλοκαίρι κιόλας, ενώ πάρα πολλές φορές βρέθηκε μπροστά μας η δυσφορία της κοινωνίας στην αταλάντευτη πρόθεσή του να μετατραπεί σε ανώνυμη εταιρεία η κοινοπραξία της Club Hotel Casino Loutraki (CHCL). Παράλληλα, αυτό που έχει επισημανθεί πάρα πολλές φορές από απλό κόσμο στο loutraki-press, είναι το γεγονός ότι ο Παύλος Παύλου με την εμπειρία που επικαλείται μάλιστα, έχει δυσαρεστήσει την τοπική κοινωνία σε σχέση με τον όψιμο «φίλο» του διαχειριστή της CHCL Νικόλαο Δαούλη Ρεμαντά δύο φορές.
Η πρώτη φορά στη συνέντευξη που έδωσε ο ισχυρός άνδρας της CHCL στις αρχές Αυγούστου του 2013, όπου ευτέλιζε τους ταγούς του τόπου με τον Παύλο Παύλου να μην αντιδράει και να καταπίνει αμάσητη την εν λόγω προσβολή.
Η δεύτερη φορά ήταν όταν ο όψιμος «φίλος» του Νικόλαος Δαούλης Ρεμαντάς του ακύρωσε την υπογραφή του στη συνέντευξή του στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Λουτρακίου, λέγοντας ότι το κοινοπρακτικό είναι κουρελόχαρτο.
Προξενούσε εντύπωση γιατί η τοπική κοινωνία δεν αντιδρούσε και δεν έπαιρνε θέση σε όλα αυτά που γινόντουσαν σε βάρος του δημοσίου - δημοτικού συμφέροντος του Λουτρακίου. Εντούτοις, η αντίδραση της κοινωνίας διαπιστώθηκε τόσο κατά την κεντρική προεκλογική του ομιλία, με την ισχνή σε αριθμό συγκέντρωση, όσο και με το αποτέλεσμα της κάλπης, που όπως αποδείχθηκε η κοινωνία κρατιόταν να αντιδράσει την πλέον κατάλληλη στιγμή, επιδεικνύοντας την αποστροφή της με το ισχνότατο ποσοστό του 21,57%. Φυσικά, με το ανάλογο ποσοστό 21,16% αντάμειψε και τον πολιτικό συνέταιρό του «υπηρεσιακό» δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη. Αυτόν τον έστειλαν πρώιμα στο σπίτι του, αφού ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια από τη νομοθεσία.
Η σημερινή προεκλογική συγκέντρωση του «βετεράνου»(!) δημάρχου Παύλου Παύλου ενόψει της Β΄ Κυριακής των δημοτικών εκλογών, θα είναι καθοριστική κι εν πολλοίς θα προδιαγράψει τις τάσεις του επικείμενου αποτελέσματος, να ακολουθήσει στην ίδια πορεία τον πολιτικό συνέταιρό του.
(220514)
Return top