ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ

ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ




ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟ!

Στο σύντομο κήρυγμά του στην κεντρική πλατεία του Λουτρακίου, επ' ευκαιρία του εορτασμού των γενεθλίων της Μητέρας του σύμπαντος, ο σεβασμιότατος Κορινθίας Διονύσιος, ως μέσος άνθρωπος, μίλησε στο μυαλό και τη ψυχή του απλού πολίτη, γενόμενος δεκτός με ενθουσιασμό από τους πιστούς.
Ο ιεράρχης, αναφερόμενος σ’ αυτά που υπόκειται κάθε Έλληνας από τους ξεπουλημένους πολιτικούς μας, έκανε διάνα για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό ειδικότερα στον τόπο μας, αν κι αυτή η κολώνια βρωμάει περίπου δεκαοχτώ χρόνια. Ενδεχομένως να μην γνώριζε και να μην έχει καταστεί κοινωνός των όσων δραματικών διαδραματίζονται σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις, στο άπλετα προικισμένο από τον Πλάστη μας Λουτράκι.
Κάθε λέξη του μητροπολίτη Κορινθίας, αν υπήρχε τσίπα και συνείδηση στο δίδυμο… του τζακ ποτ, ήταν μια μαχαιριά στην καρδιά τους μπας και συγκινηθούν και πετάξουν στα μούτρα των αθλοθετών τα € 800.000 για να μην υποδουλωθεί μια ολόκληρη πόλη και οι επερχόμενες γενεές της.
Εξ’ όσων παρατηρούσε το δίδυμο ο γράφων, δεν τους καιγόταν καρφί, πολύ πιθανόν να τον κορόιδευαν από μέσα τους.
Από την πλευρά μας πρέπει να συγχαρούμε τον πνευματικό ταγό του νομού μας, να του ζητήσουμε να συνεχίσει με μεγαλύτερο ζήλο κι επιμονή μιλώντας όπως και χθες έξω από τα δόντια και με μεγαλύτερη έμφαση σε κάθε του κήρυγμα στα δύσκολα που βιώνουν οι συμπατριώτες μας, μπας και είναι η φλόγα που ανάψει τη δάδα της επανάστασης για να αποτινάξουμε τους κατακτητές μας και τα ανδρείκελα του σιωνισμού.
Ίσως, ιστορικά, μετά τη μεταπολίτευση, να είναι από την πλευρά των πνευματικών ανθρώπων η σειρά του κλήρου να μιλήσει και να ακουσθεί, λαμβανομένου υπόψη ότι από αρχαιοτάτων χρόνων τον Ελληνισμό τον κράτησε όρθιο μέσα από τους αιώνες και τις περιπέτειες το τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Χρόνια πολλά και καλά με υγεία!
Πάνος Ηλιακόπουλος

(080913)
Return top