ΚΟΥΙΖ

Πώς είναι δυνατόν στην επιτροπή συζητήσεων για τη μετατροπή της κοινοπραξίας σε ανώνυμη εταιρεία, να συμμετέχουν τα πρόσωπα που έχουν δημιουργήσει την καταστροφή στη Λουτράκι Α.Ε.;
(220913)




Είπαν…

«Παίζουν ξεδιάντροπα με την τύχη των 1.380 εργαζομένων όλες οι πλευρές για να καπηλευθούν την ευαισθησία της κοινής γνώμης, όταν είναι προσχεδιασμένη και de facto η απομάκρυνση τουλάχιστον 500 ατόμων.»
(220913)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ(;) ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ
ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Τη δόξα από οτιδήποτε άλλου είδους κίνητρα φαίνεται να επιλέγει σε τούτη τη φάση, ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες, όπως ο ίδιος ευελπιστεί, για να μπορέσει να είναι παρών στο δεύτερο γύρο των προσεχών δημοτικών εκλογών.
Τελευταίος άσος από την πολιτική τράπουλα για τον Κώστα Λογοθέτη προκειμένου να «καθαρίσει» την εκλογική παρτίδα, το «όχι» είτε στη δημιουργία ανώνυμης εταιρείας, είτε στην μετατροπή της κοινοπραξίας σε ανώνυμη εταιρεία, όταν μάλιστα το εγχείρημα αυτό, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, είναι παράνομο, ενώ οικονομικοί κύκλοι θεωρούν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.
Η αλλαγή στάσης και προσανατολισμού του Κώστα Λογοθέτη που θα αφήσει τους πάντες έκπληκτους, σύμφωνα με παρατηρητές που γνωρίζουν άριστα πώς κινείται και τον τρόπο που επιλέγει για το συμφέρον του ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος, αποδίδεται στη θετική απήχηση που είχε σε μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης το θέατρο που έπαιξε στην πρόσφατη γενική συνέλευση της Λουτράκι Α.Ε., άσχετα αν τελικά είπε ναι στο διάλογο.
Παρά το γεγονός ότι ο Κώστας Λογοθέτης θεωρεί ότι έχει «στο χέρι» την Club Hotel Loutraki S.A. και την κρατάει με το δικό του ναι, ωστόσο, αφουγκραζόμενος τις προθέσεις σημαντικής μερίδας της τοπικής κοινωνίας που είναι κάθετα αντίθετη στην προοπτική ξεπουλήματος και μετατροπής της κοινοπραξίας σε Α.Ε., λαμβάνοντας υπόψη και τον προαναφερόμενο εντυπωσιασμό τον οποίο θα αποπειραθεί να σπεκουλάρει, κάνει τους δημοτικούς παρατηρητές να εκτιμούν ότι θα πει τελικά όχι στην αλλαγή του υφιστάμενου κοινοπρακτικού σχήματος.
Μια προοπτική που έρχεται σε ευθεία σύγκρουση και του κλίματος που προσπαθεί να οικοδομήσει ο πολιτικός του συνέταιρος Παύλος Παύλου που είναι αναφανδόν και από την πρώτη στιγμή είχε ταχθεί΄υπέρ της μετατροπής της κοινοπραξίας σε ανώνυμη εταιρεία, χωρίς να λαμβάνει τα μέχρι σήμερα αρνητικά δεδομένα που απορρέουν από τη δεκαοκταετή συνεργασία και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν σε βάρος του Λουτρακίου.
Ο Κώστας Λογοθέτης στη σημερινή εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμάται ότι θα «παίξει» μ’ αυτήν την προοπτική, απευθυνόμενος στο συγκεκριμένο εκλογικό σώμα, του οποίου η διάθεση είναι αρνητική στο ενδεχόμενο αλλαγής του υφιστάμενου καθεστώτος. Κι αυτό γιατί ο Κώστας Λογοθέτης έχει κατά νουν την εκλογική πελατεία, την οποία θεωρεί ότι μπορεί να προσεγγίσει κάνοντας το άλμα από το ΠΑΣΟΚ και να την υποτάξει, αξιοποιώντας τη ως δεξαμενή ψηφοφόρων στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Σήμερα το βράδυ θα μπορέσουν να εξαχθούν αρκετά συμπεράσματα, για το τι πρεσβεύει και που το πάει ο Κώστας Λογοθέτης σε σχέση πάντοτε με τη μετατροπή της κοινοπραξίας σε ανώνυμη εταιρεία και τι πραγματικά επιδιώκει.
(220913)
Return top