ΚΟΥΙΖ

Πόσο είναι το ύψος της αμοιβής; Αυτό είναι το κυρίαρχο ερώτημα που προβληματίζει όλους τους περίεργους που δημιουργούν πρόσθετο θόρυβο;
Αν μάθετε, νομίζετε ότι θα μοιράσουν και σε σας;
(020913)




Είπαν…

«Το να μην εκτεθείς εκ νέου ως υποψήφιος με όσα πρόκειται να επακολουθήσουν δεν σε σώνει. Ούτε αν τα έχεις οικονομήσει αυτό σε δικαιώνει στα μάτια των συμπολιτών σου. Για τον πολιτικό άνδρα αυτό που παίζει ρόλο είναι η υστεροφημία του. Μπορεί να φαντασθεί κανείς πόσο ωραίο είναι για τον πολιτικό άνδρα, όταν γίνεται αναφορά στο όνομά σου να του ρίχνουν και μια μούντζα;»
(020913)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ
ΤΗ ΣΙΚΕ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΣΕ Α.Ε.

Ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης θα πρέπει κι επιβάλλεται να πάρει θέση, δεδομένου ότι η πληροφορία που ακολουθεί, προέρχεται από την ίδια πηγή η οποία έχει συμβάλλει στην αποκάλυψη όλων των σοβαρών σε βάρος του θεμάτων και κατά συνέπεια, αντιμετωπίζεται με την ίδια σοβαρότητα.
Γράφτο όπως στο λέω: «Η εξεύρεση της εταιρείας για λογαριασμό του δήμου Λουτρακίου που θα αναλάβει τη μετατροπή της κοινοπραξίας σε ανώνυμη εταιρεία, έχει εξευρεθεί από τον μπάρμπα, έχει υποδειχθεί και αυτή θα επιλέξουν είτε τους αρέσει, είτε όχι. Προκειμένου να σας πείσουν ότι επικράτησε διαφάνεια, θα ακουσθούν ονόματα συμβούλων μέχρι την ώρα που θα σας πουν ότι επελέγη η εν λόγω ως η καλύτερη. Έχουν ήδη ξεπουλήσει και τα ασημικά και μην απορήσετε καθόλου. Όποιος προλάβει ν’ αρπάξει!»
(020913)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο)




ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ Η ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Μπορεί οι νομικοί να ισχυρίζονται ότι δεν είναι με βάση το κοινοπρακτικό εφικτή η μετατροπή της κοινοπραξίας σε ανώνυμη εταιρεία, λαμβανομένων υπόψη και των ποινικών εκκρεμοτήτων της Γνωμοδότησης Τσοβόλα, μπορεί οι οικονομολόγοι να ισχυρίζονται ότι λόγω των χρεών αυτό δεν είναι εφικτό να γίνει για καθολική διάδοχη κατάσταση, ωστόσο, σε σημαντική πλειοψηφία της τοπικής κοινωνίας, επικρατεί ένα κυρίαρχο συν αίσθημα.
Πλήρης απογοήτευση.
Μια απογοήτευση που συνίσταται στην παντελή ανυπαρξία εκτίμησης πλέον για τους συγκεκριμένους ταγούς του τόπου, που ένιωσαν να τον παραδίδουν άνευ όρων! Δεν μπήκαν στον κόπο να επιδείξουν ότι δήθεν προσπάθησαν και διαπραγματεύθηκαν, αλλά δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν ένα ικανοποιητικό τίμημα. Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν τους έπεισε με το μονόπρακτο που έπαιξε ο κάκιστος ηθοποιός - «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, που δεν έχουν λόγια να τον στολίζουν. Όχι μόνον αυτόν φυσικά, αλλά και τους υπολοίπους που καμαρώνοντας άναψαν το πράσινο φως για το ξεπούλημα του τόπου.
Σημαντική πλειοψηφία της κοινής γνώμης θεωρεί ότι το έγκλημα έχει τελεσθεί, διακρίνουν ποιοι είναι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί του και δεν διατάζουν να τους κατονομάζουν με την πρώτη ευκαιρία και να τους στολίζουν με διάφορα… γαλλικά.
Μπορεί ναι μεν η απόφαση της Παρασκευής να προέβλεπε έναρξη διαλόγου και να ακούγεται αθώα, στην πραγματικότητα το… τραίνο έχει διανύσει περισσότερο από τα ¾ της διαδρομής του, είναι έτοιμο να μπει στην τελική ευθεία και πάρα πολύ σύντομα να φθάσουμε στο στάδιο της οριστικής μετατροπής, άσχετα με το τι θα πράττει ή τι θα αποφασίζει το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου.
Πάντως, ομάδα ειλικρινών κι όχι προσχηματικών πατριωτών, έχει διάθεση να βάλει το χέρι στην τσέπη προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα για να ξεκινήσουν διαδικασίες ένδικων μέτρων μόλις ανοίξουν τα δικαστήρια, προκειμένου να αναχαιτίσουν το ξεπούλημα του τόπου όπως υποστηρίζουν, αδιαφορώντας αν κάποιοι θα χάσουν τα έπαθλά τους.
Ο δήμος Λουτρακίου δυστυχώς έχει εισέλθει στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του κι αυτή τη στιγμή είναι ορατός ο κίνδυνος να απολέσει με τη συναίνεση των ταγών του το σπουδαιότερο περιουσιακό του στοιχείο. Πρόκειται για μαύρες ημέρες που ζει ο τόπος, οι οποίες θα χαραχθούν ανεξίτηλες στην τοπική ιστορία και οι επόμενες γενεές θα έχουν συγκεκριμένα ονόματα να τα χαρακτηρίζουν ως τους Εφιάλτες της συγκεκριμένης εποχής.
Χαρακτηριστική είναι και η επισήμανση πρώην προέδρου δημοτικού συμβουλίου. Τα κάστρα όταν πέφτουν, έχουν προδοθεί εκ των έσω. Έτσι και το Λουτράκι προδόθηκε από τους ταγούς του.
(020913)
Return top