ΚΟΥΙΖ

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης διερρήγνυε τα ιμάτιά του ότι όλες οι μελέτες για τον προαστιακό θα γίνουν in home από την ΕΡΓΟΣΕ. Σήμερα οι μελέτες για τα τοπογραφικά, από τον Ισθμό και προς την πόλη του Λουτρακίου έχουν δοθεί σε εταιρεία εκτός, όπως γίνεται κάθε φορά κατά πάγια πρακτική. Τίθεται λοιπόν το ερώτημα: Τότε έλεγε ψέματα προς το Λουτράκι κατά την πάγια πρακτική του στο «μαύρο εικοσάμηνο» ο Πέτρος Τατούλης;
(070913)




Είπαν… 1

«Πως καταντάει ο άνθρωπος λόγω απληστίας και φιλαργυρίας… Ξέρεις τι είναι να απαιτείς μια χούφτα εκατομμύρια και να σου πετάνε στα μούτρα μόλις τετρακόσια χιλιάρικα κι αν τελικά τα πάρεις κι αυτά; Είναι δυνατόν για τόσα λίγα να ξεπουλιέσαι και να προκαλείς τόσο μεγάλη καταστροφή που θα έχει επίπτωση και σε επόμενες γενεές;»
(070913)




Είπαν… 2

«Τι ωραία που θα ήταν σήμερα, λόγω και της λιτάνευσης της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας Γιάτρισσας να είχαν αποσταλεί τα κλητήρια θεσπίσματα στους κατηγορουμένους για το "πνίξιμο" της Γνωμοδότησης Τσοβόλα και τη σκόπιμη ζημία που προκάλεσαν στη Λουτράκι Α.Ε., καθώς επίσης και στους εν δυνάμει κατηγορουμένους που εμπλέκονται στην υπόθεση και ζημίωσαν την πρώην ΔΑΕΤ Α.Ε., είτε με σκοπό, είτε από αμέλεια; Υπενθυμίζεται ότι τα αδικήματα είναι σε βαθμό κακουργήματος.»
(070913)




ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ (Κώστας Λογοθέτης)

ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ «ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ»
ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Όνειδος για τον «υπηρεσιακό» δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη τα κατευθυνόμενα υπέρ του δημοσιεύματα που αν γνωρίζεις το παρασκήνιο, είναι σαν να του λένε συγχαρητήρια που το αντελήφθη και ξεπούλησε τα συμφέροντα του τόπου του.
Οποιοσδήποτε διέθετε στοιχειώδη τσίπα και ίχνη αξιοπρέπειας δεν θα τολμούσε να βγει στην κοινωνία και να αντικρίσει τους συμπολίτες του για την καταστροφή που προκαλεί και οι επιπτώσεις της θα είναι για πάρα πολλές δεκαετίες.
Αντίθετα, σήμερα, θα δούμε ένα Κώστα Λογοθέτη να καμαρώνει γιατί έβαλε μπρος κι έχει δεσμευθεί στο ξεπούλημα ακόμα και των «ασημικών» του τόπου του.
Δυστυχώς, από τέτοιους πολιτικούς η Ελλάδα έφθασε στο σημερινό κατάντημα και διαφεντεύεται από τη Μέρκελ και το διεθνή σιωνισμό, ενώ το Λουτράκι ελέω Κώστα Λογοθέτη και των λοιπών ναιναίκων από τα ισραηλινά συμφέροντα.
(070913)




ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

Η CLUB HOTEL LOUTRAKI ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ
«ΔΙΚΟ»(;) ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

Το image του «δικού»(;) της ανθρώπου δημάρχου Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη αναβαθμίζει η Club Hotel Loutraki S.A., έναντι του πολιτικού συνεταίρου του Παύλου Παύλου. Πάντως, στο προχθεσινό συμβούλιο τον είχε στήσει άσχημα και βοήθησε η συγκυρία με τις ερωτήσεις.
Χθες λοιπόν, αν και η τελευταία δέσμευση ήταν για τη Δευτέρα, καταβλήθηκε το παρακρατηθέν 30% από τη μισθοδοσία του προσωπικού της Club Hotel Casino Loutraki.
Πάντως ο Κώστας Λογοθέτης πέραν της συνάντησής του που είχε με τον «υπάλληλό» του Νικόλαο Δαούλη Ρεμαντά στη σάλα του ξενοδοχείου, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press έσπευσε να τον «ελέγξει» και στο γραφείο του στην οδό Βουκουρεστίου!
(070913)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο)




ΤΑ «ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ» ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, ΟΔΗΓΟΥΝ
ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΟΥ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Η αγωνία για την απόκτηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου μεριδίου από το «έπαθλο», έφερε στο προσκήνιο τη σοβούσα κρίση εβδομάδων που επικρατεί στο παρασκήνιο, μεταξύ των δύο πολιτικών συνεταίρων, του «υπηρεσιακού» δημάρχου Κώστα Λογοθέτη και του «βετεράνου»(!) δημάρχου Παύλου Παύλου.
Την ουσία της αντιπαράθεσής τους και οι δύο τόσο καιρό την κρατούσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γνωρίζοντας ότι αν αυτό βγει θα εισπράξουν την κατακραυγή των συμπολιτών τους. (Ο κόσμος το ’χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι…)
Όπως αποδείχθηκε, ο Κώστας Λογοθέτης είναι κακός τακτικιστής κι έσπευσε -όχι μόνος του φυσικά, βοηθούμενος από εξωγενείς παράγοντες- ευνοημένος και από τη συγκυρία να κατατροπώσει καλοσχεδιασμένα τον μέχρι πρότινος συνεταίρο του, για να βγει ο ίδιος μπροστά και με ανατιμημένο το… κασέ του.
Το loutraki-press δεν γνωρίζει επ’ ακριβώς τις διεργασίες που συντελούνται σε διάφορα γραφεία, αλλά από τη σύνθεση των πληροφοριών ο Κώστας Λογοθέτης μάλλον έχει βιαστεί, δεδομένου ότι δεν τον αφήνει η αδημονία του, καθ’ ότι αυτή είναι ο κάκιστος σύμβουλος σ’ αυτού του είδους τις σκοπιμότητες.
Ωστόσο, αν και πρώιμες, οι δήθεν «αθώες» αποκαλύψεις, γεγονός που προκύπτει από τη γνώση στο παρασκήνιο σε συνδυασμό με το θέατρο του Κώστα Λογοθέτη -που πάρα πολλοί «τσίμπησαν»- επέφεραν καταλυτικά χτυπήματα στον Παύλο Παύλου και τον έριξαν βαρύτατα χτυπημένο στο καναβάτσο - μέχρι που ετράπη εις άτακτον φυγήν, ενώ φαντάζει πλέον απίθανο να μπορέσει να αναλάβει δυνάμεις και να αντιπαρατεθεί εκ νέου επί ίσοις όροις με τον Κώστα Λογοθέτη.
Ο Παύλος Παύλου αυτή τη στιγμή βιώνει γι’ αυτόν μια πρωτόγνωρη μοναξιά, που κανείς πλέον δεν θα κάνει το λάθος να τον επαναφέρει στο προσκήνιο, ενώ ο Κώστας Λογοθέτης απολαμβάνει πλέον της απροκάλυπτης στήριξης του ισραηλινού μεγαλομετόχου Moshe Bublil και την εισπράττει με κινήσεις επικοινωνιακές, που στην ουσία δεν του προσθέτουν τίποτα, πέραν των υπεσχημένων και κυρίαρχα των ανελαστικών υποχρεώσεων της Club Hotel Loutraki S.A.
Ενόψει της σχεδιαζόμενης μετατροπής της κοινοπραξίας σε ανώνυμη εταιρεία -μια προσπάθεια ποινικά κολάσιμη που θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες- ο Κώστας Λογοθέτης αδυνατεί να αντιληφθεί το παραμικρό και θα συμπεριφερθεί όπως ακριβώς με τις επιταγές των απόρων, που ως γνωστόν είχε υπεξαιρέσει δύο, αξίας € 50 η κάθε μία!
Αυτή τη στιγμή νιώθει ως κυρίαρχος «αυτοκράτορας» και δεν αντιλαμβάνεται ότι το έδαφος είναι σαθρό κάτω από τα πόδια του κι έτοιμο να καταρρεύσει από την οργή της κοινωνίας, δεδομένου ότι το ξέσπασμα είναι θέμα χρόνου, πολύ πριν φθάσουμε στις κάλπες του Μαΐου, αλλά στο αμέσως προσεχές διάστημα.
Στο επόμενο διάστημα ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος θα απολαμβάνει πλήρους εξωγενούς στήριξης και πολύ σημαντική θα είναι αυτή που θα εκπορεύεται από τα «δημοσιογραφικά juke box» που θα λειτουργούν στρατευμένα υπό πλήρη κηδεμονία.
Από την πλευρά του ο πολυχρονεμένος δήμαρχος έχει χάσει πλέον τα πάντα κι αν δεν κρατάει έναν βαρύ άσο σε βάρος του πρώην πολιτικού συνεταίρου του, πρέπει και ο ίδιος να αντιλαμβάνεται ότι ήλθε το πολιτικό του τέλος και σ’ αυτό τον οδήγησε ο Κώστας Λογοθέτης(!!!) πριν προλάβουν άλλου είδους εξελίξεις, που ενδεχομένως να είχαν αρνητικές επιπτώσεις στην όποια πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος.
Ο Κώστας Λογοθέτης, που αδυνατεί, αλλά δεν τον αφήνουν και οι σύμβουλοί του να αντιληφθεί την πραγματικότητα κι όσα πρόκειται να επακολουθήσουν, θεωρεί ότι έχει εκτοπίσει στην κούρσα για το δημαρχιακό θώκο το σοβαρότερο αντίπαλό του, λαμβανομένου υπόψη ότι κατά την άποψή του ο προκάτοχός του Γιώργος Γκιώνης είναι του χεριού του και σε μια ενδεχόμενη νέα αναμέτρηση θα τον κερδίσει και δεύτερη φορά.

Υ.Γ.: «Υπηρεσιακέ» δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη συνεργάτες σας, σύμβουλοί σας και «φίλοι», γιατί δεν σας κάνουν το focus στο δέον γενέσθαι από το «πνίξιμο» της Γνωμοδότησης Τσοβόλα για να είστε προετοιμασμένος για τα επερχόμενα στην άνοιξη του 2014, καθ’ ότι οι δημοτικές εκλογές μικρή σημασία θα έχουν για σας;
(070913)
Return top