ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΤΟ ΣΩΟΥ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το σώου που σχεδίαζε με τόση επιμέλεια για τη συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μπάμπης Γεωργίου, κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος, αποκαλύπτοντας ότι μόνο αγαθές προθέσεις δεν είχε!
Ο Μπάμπης Γεωργίου αξιοποιώντας τα παριστάμενα τηλεοπτικά μέσα προσπάθησε να απαξιώσει τους δημοτικούς συμβούλους που φέρνουν προς συζήτηση θέματα, τα οποία όχι μόνο αδυνατεί να αντιληφθεί η… παιδική χαρά του «παλατιού» και είναι μείζονα για τον τόπο, αλλά μοιάζει ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας να αντιληφθεί τα οφέλη που θα αποκομίσει ο τόπος από την επίλυσή τους. Η αντίληψή τους -όπως επισημαίνει τέως θεσμικός παράγοντας- είναι βραχύβια κι αυτό είναι το πλέον επικίνδυνο. «Οι δυνατότητές τους περιορίζονται για οφέλη από τα οποία δεν κερδίζει τίποτε ο τόπος και οι πολίτες του».
Ως γνωστόν, ο Μπάμπης Γεωργίου δυσαρεστείται ‘όταν κατατίθεται το συνταγματικά κατοχυρωμένο αίτημα για έκτακτη συζήτηση θέματος με τη συγκέντρωση επτά υπογραφών , δεδομένου ότι αναδεικνύει το έλλειμμα στην άσκηση των καθηκόντων της δημοτικής αρχής της μειοψηφίας του Γιώργου Γκιώνη.
Ο Μπάμπης Γεωργίου εντελώς αναιτιολόγητα ξεδίπλωσε μία άνευ προηγουμένου επίθεση στο πρόσωπο του συνεργαζόμενου με τη δημοτική αρχή της μειοψηφίας Νίκου Λόη, χαρακτηρίζοντας το έγγραφο συγκέντρωσης των υπογραφών «μαϊμού»! Δηλαδή ότι είναι πλαστογραφημένο. Ο Νίκος Λόης σε έντονο ύφος κι άκρως θιγμένος τον προέτρεψε να προσφύγει στον εισαγγελέα Κορίνθου, καθ’ ότι μάλιστα και νομικός. Κι είναι η αθλιότητα του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Μπάμπη Γεωργίου τόση -επισημαίνει τέως κορυφαίος θεσμικός παράγοντας- δεδομένου ότι ο Νίκος Λόης είχε ενημερώσει τον Μπάμπη Γεωργίου ότι συγκεντρώνει υπογραφές για τον «Καλλικράτη» και του είχε δείξει το εν λόγω έγγραφο που υπήρχε η σύμφωνη γνώμη συμβούλων και την υπογραφή τους είχε εξουσιοδοτηθεί να τη βάλει ο Νίκος Λόης. Και τότε ο Μπάμπης Γεωργίου είχε χαρακτηρίσει στην προσωπική τους συνομιλία το Νίκο Λόη πλαστογράφο και είχε εισπράξει την ίδια με την προαναφερόμενη απάντηση. Επιπρόσθετα, ο Νίκος Λόης είχε καλέσει στο τηλέφωνο τον Λάμπρο Παπαθεοδώρου και ο Μπάμπης Γεωργίου τον άκουσε να λέει ότι ο ίδιος είχε δώσει την εντολή στο Νίκο Λόη να υπογράψει για λογαριασμό του.
Παρ’ όλα όσα είχαν προηγηθεί, ο Μπάμπης Γεωργίου μεθόδευσε το σώου και δέχθηκε τις επιθέσεις τόσο από το Λάμπρο Παπαθεοδώρου, όσο και από την Μαρία Πρωτοπαππά, που αποκαθιστούσαν την πραγματικότητα και την αξιοπρέπεια του Νίκου Λόη, αφήνοντας παντελώς εκτεθειμένο τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Μπάμπη Γεωργίου. Αλλά ο ίδιος είναι προφανές ότι δεν κατάλαβε τίποτε.

Δεύτερο «χαστούκι»
Στην ίδια συνεδρίαση ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μπάμπης Γεωργίου, στην κυριολεξία καθηλώθηκε από πολίτη λόγω της κακής και χωρίς ισονομία διαχείρισης του χρόνου που διαθέτει στους δημότες ομιλητές, σε σχέση με επισκέπτες στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.
Συγκεκριμένα, το λόγο είχε ζητήσει ο δημότης Δημήτρης Καραπατάς, για να παρέμβει σ’ ένα θέμα του οποίου είναι γνώστης όσο κανείς άλλος στο Λουτράκι. Την τύχη του προαστιακού σιδηροδρόμου, τις ενέργειες που απαιτούνται, τις παραλήψεις που έχουν γίνει, αλλά και κάποια ύποπτα έγγραφα που λειτούργησαν ενάντια στη θετική για τον τόπο προοπτική. (Για τον εν λόγω έγγραφο ο γράφων είχε αφήσει υπονοούμενο κατά του Δημήτρη Καραπατά και του ζητείτε ευθέως συγνώμη, αλλά δεν ήταν δυνατόν το loutraki-press να γνωρίζει ότι έγγραφο υπηρεσίας του ευρύτερου δημόσιου τομέα δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα(;), λόγω σχέσης του εκδότη με αξιωματούχο του «παλατιού»!)
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μπάμπης Γεωργίου μονίμως προσπαθούσε να το διακόψει και να του αφαιρέσει το λόγο μετά τα τρία λεπτά της παρέμβασής του. Ο Δημήτρης Καραπατάς αντέδρασε σε έντονο ύφος λέγοντάς του ότι άφησες τον Αντώνη Στεργιώτη -το διαχειριστή της κοινοπραξίας Club Hotel Casino Loutraki- να ομιλεί για σαράντα πέντε ολόκληρα λεπτά. Τόσο θα αφήσεις και μένα να ομιλώ και φυσικά, ολοκλήρωσε την παρέμβασή του.

Οι οικογένειες τους γυρίζουν την πλάτη
Πρώην θεσμικός παράγοντας πουν παρευρισκόταν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της περασμένης Πέμπτης, δεν πίστευε στ’ αυτιά του για όσα διαδραματίζονταν κι διερωτήθηκε όταν άκουσε να συζητείται ότι ο Μπάμπης Γεωργίου δεν έχει πρόβλημα και θα επανεκλεγεί, γιατί έχει πίσω του το σόι που τον εκλέγει: Καλά, τι σημαίνει αν είναι κάποιος μέλος της ευρύτερης οικογένειάς σου ή σόι σου και είναι υποψήφιος; Δίνεις τη ψήφο σου έτσι; Ελαφρά τη καρδία; Καταδικάζεις έτσι τον εαυτό σου;
Να δείτε τι εκπλήξεις περιμένουν όλους αυτούς που στηρίζονται στον αριθμό των ψήφων των ευρύτερων οικογενειών, ενώ στην ουσία δεν έχουν να επιδείξουν έργο το δικό τους έργο! «Να ξέρατε πόσοι συμπολίτες μας λένε για συγγενείς τους ότι δεν πρόκειται να δουν τη ψήφο τους ούτε στο όνειρό τους»;
(200410)




ΣΠΥΡΟ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙΣ,
ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΝΑ

Σπύρο, τελικά όσα γράφεις και κατηγορείς τους άλλους πρώτα απ’ όλους αφορούν εσένα, εκφράζουν εσένα.
Έγραψες και κατήγγειλες τους μπιθικέν, όντας ο ίδιος μπιθικέν -κακό μάλιστα μπιθικέν- όπως τονίζει η πλειονότητα των συμπολιτών σου. Έγραφες για το Γιώργο Γκιώνη ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος και αφορά κατ’ αρχήν εσένα τον ίδιο. Έγραφες για τους επισκέπτες του Σαββατοκύριακου, αλλά από τον επισκέπτη του Σαββατοκύριακου σε γνώση του γράφοντος αξιοποιώντας τα κείμενα που φιλοξενούσες στο «Βήμα Λουτρακίου Περαχώρας» αύξανες ή δεν αύξανες τη διαφημιστική σου αποζημίωση από συγκεκριμένο «πελάτη» σου;
Σπύρο, αλήθεια, ξέρεις τι μου λένε συμπολίτες σου;
Να μη νομίζω επειδή απάντησα και απαντώ στα όσα έχεις καταγγείλει ότι έχω αποτινάξει και υπάρχει λήθη στην επί εικοσιένα μήνες συνεργασία μου μαζί σου. Μάλλον αυτό που σου επισημαίνω θα πρέπει να σε προβληματίσει ακόμη περισσότερο για την εκτίμηση των συμπολιτών στο πρόσωπό σου!
(200410)
Return top