ΤΟ «ΠΑΛΑΤΙ» ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ

Η Περαχώρα γύρισε χθες το πρωί την πλάτη άλλη μια φορά στη δημοτική αρχή της μειοψηφίας του Γιώργου Γκιώνη στη τελετή των εγκαινίων του νέου Πυροσβεστικού Σταθμού Περαχώρας, το οποίο είναι καθαρά έργο των Νίκου Λόη κατ’ αρχήν και του Λάμπρου Παπαθεοδώρου κατά δεύτερο λόγο.
Το «παλάτι» σύσσωμο μαζί με την …παιδική του χαρά ανέβηκαν στην Περαία Γη για να δρέψουν ψήφους, αλλά οι παριστάμενοι ήταν συγγενείς του προσωπικού που θα στελεχώσει το σταθμό. Έτσι, άνθρακες ο θησαυρός. Συγκεκριμένα, πρώην αξιωματούχος του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας που παρίστατο στην εκδήλωση, τόνιζε ότι δεν φαντάζονται την πανωλεθρία που θα πάθουν.
Ο Γιώργος Γκιώνης με την ομιλία του προκάλεσε τους μετρημένους στα δάκτυλα παριστάμενους κατοίκους του χωριού. Άλλη μια φορά εκνεύρισε με την αναφορά του και τις ευχαριστίες του προς τις τοπικές επιχειρήσεις. Χαρακτηριστική ήταν η επισήμανση παρατηρητή: «το λιβανωτό και “το γλύψιμο” δεν έχουν προηγούμενο. Εντάξει, το έχουμε καταλάβει. Μας έπεισε. Λίγος σεβασμός στον τόπο που πατάει δεν βλάπτει!» Στο ίδιο μήκος κύματος και η επισήμανση πρώην θεσμικού παράγοντα, ο οποίος μίλησε στο loutraki-press για υποτέλεια του δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, που δεν σέβεται και προσβάλλει κατάφωρα τους Αρβανίτες.
Το κείμενο της ομιλίας, έκανε άλλη μια φορά εμφανή την απουσία της Σούζυ Παπακωνσταντίνου, που ως κειμενογράφος του τον προστάτευε χρησιμοποιώντας λέξεις που γνωρίζει και μπορεί να εκφράσει ο Γιώργος Γκιώνης για να αποφεύγονται τα γνωστά του σαρδάμ.
Την οργή των παριστάμενων Περαχωριτών προκάλεσε η παρουσία -λόγω της συμπεριφοράς του- του διευθυντή Επικοινωνίας και Εταιρικής Ευθύνης της Club Hotel Casino Loutraki Γιάννη Βραχάτη. Διερωτώντο, τι ήλθε αυτός εδώ να παραστήσει; Ήλθε εδώ να μας πει ότι αυτός είναι που διοικεί τον τόπο; Ο Νοέμβριος είναι κοντά και η υπομονή με όλους αυτούς έχει εξαντληθεί πια…
(190410)




Η «ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΧΕΣΗ» ΓΙΑΛΟΨΟΥ ΓΚΙΩΝΗ

Απορίας άξιο είναι πως ο Σπύρος Γιαλοψός έχει γίνει επ’ εσχάτοις κολλητός του Γιώργου Γκιώνη και το Μεγάλο Σάββατο το μεσημέρι απολάμβαναν το μεζεδάκι τους στο γνωστό καφέ της κεντρικής λεωφόρου της πόλης του Λουτρακίου.
Τι έχει συμβεί τελικά μεταξύ των δύο ανδρών;
Ποιος είναι ο λόγος, να μας τον πει ο Σπύρος Γιαλοψός που έχει και διατηρεί τέτοιου είδους σχέσεις με το Γιώργο Γκιώνη, όταν δεν του έδωσε ο δήμαρχος ούτε ένα στοιχείο για την αντίκρουση της αγωγής του Παύλου Παύλου; Αντίθετα μάλιστα, όρθωσε εμπόδια να ληφθούν στοιχεία μέσω της δικαστικής οδού. Ήταν προφανές από τη στάση του, ότι σκοπός του ήταν, μάλλον -για λόγους που μόνον ο ίδιος ξέρει- να προστατέψει τον προκάτοχό του Παύλο Παύλου!.. Άλλως, ποιος ήταν ο λόγος; Θα πρέπει ο Γιώργος Γκιώνης είτε να απαντήσει, είτε να δώσει τις αναγκαίες διευκρινίσεις γιατί τήρησε τη στάση αυτή έναντι του Παύλου Παύλου;
Επίσης, είναι γνωστό τοις πάσι, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Σπύρου Γιαλοψού, ότι ο Γιώργος Γκιώνης έχει μια προεκλογική οφειλή δεκάδων χιλιάδων ευρώ για διαφημιστική δαπάνη. Τελικά η οφειλή αυτή εκκρεμεί ή ο Σπύρος έχει εισπράξει αυτά τα χρήματα;
Ο Σπύρος θα μπορούσε να πει δημόσια για περισσότερο από δύο χρόνια για ποιόν έγραφε στη βάση της σελίδας της εφημερίδας του «Το Βήμα Λουτρακίου Περαχώρας»: «Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»;
Με την ευκαιρία, είναι να χρήσιμο να προβληματιστεί ο καθένας για τις αρχές και τις αξίες του Γιώργου Γκιώνη. Όταν μια εφημερίδα κι ένας δημοσιογράφος διώκονταν για στοιχεία που διοχετεύοντο κατ’ εντολήν του, όχι μόνο δεν προθυμοποιήθηκε ο ίδιος να προσφέρει την απαιτούμενη υποστήριξη, αλλά αντίθετα όρθωνε κι εμπόδια οι εναγόμενοι να μη διαθέτουν τα απαιτούμενα στοιχεία για την υποστήριξη της θέσης τους, στις δικαστικές αίθουσες!
(190410)




Return top