ΚΟΥΙΖ

Γιατί ο Κώστας Λογοθέτης και η «ασπίδα» του Νίκος Λόης έχουν καταστεί πλέον κόκκινο πανί για τους ιερείς του Λουτρακίου;
(270313)




Είπαν…

«Τώρα που θα μπαίνουν και μεγαλύτερα σκάφη στη Λίμνη Βουλιαγμένης μετά τη διάνοιξη του διόλκου, ουρά θα περιμένουν οι συναγρίδες για να ανέβουν στη ψησταριά. Δημοτική αρχή για μπίζνες κι εξυπηρέτηση συγγενών και φίλων. Λυπηθείτε πια τον τόπο μας. Έλεος!»
(270313)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΜΗΠΩΣ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ;..

Η δήθεν δημοκρατική και δήθεν αντιφασιστική -τα "πρασινικόκκινα χμερ - φασιστοειδή" της Ιάσωνος- του Κώστα Λογοθέτη, δεν ήταν αυτά που απέστειλαν έγγραφη πρόσκληση στο χρυσαυγίτη βουλευτή Κορινθίας Στάθη Μπούκουρα;
Γιατί μετά το δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης ο δήμαρχος Λουτρακίου με το επεισόδιο που προκλήθηκε από τον εκλεκτό αντιδήμαρχό του Δημήτρη Δέδε, ένιπτε τας χείρας του, ενώ από την επομένη είχε πλήρη γνώση κι ενημέρωση για την οργάνωση πρόκλησης των επεισοδίων;
Φυσικά η απόλυτη αθλιότητά του Κώστα Λογοθέτη αποτυπώνεται σε δηλώσεις του σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό που επισημαίνει: "Όσοι προκαλούν αυτού του είδους τα προβλήματα στο δήμο Λουτρακίου να φύγουν και είναι ανεπιθύμητοι"!
Ποιος μιλάει; Ο άνθρωπος που είχε πλήρη γνώση του τι πρόκειται να συμβεί, υπέθαλπτε και στήριζε ολόκληρη την προετοιμασία κι έρχεται εκ των υστέρων ως μετανοούσα Μαγδαληνή.
Κώστα Λογοθέτη, μήπως ήλθε η ώρα να τα μαζέψετε και να του δίνετε;
Αρκετή δεν είναι η καταστροφή που έχετε προκαλέσει στον τόπο;
(270313)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ»
ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Σήμερα πλέον, αφού έχει κατακάτσει ο κουρνιαχτός από τα όσα θλιβερά συνέβησαν την ημέρα της εθνικής επετείου στην πρωτεύουσα του δήμου και το Λουτράκι έγινε για άλλη μια φορά ρεζίλι όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη, οπουδήποτε ευρίσκεται η ελληνική ομογένεια, λογικά δεν θα πρέπει να υπάρχει σώφρων άνθρωπος που να διακατέχεται από ίχνος αμφισβήτησης για τη σκηνοθετημένη και στημένη πρόκληση των επεισοδίων από τη δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη και την προσωπική εμπλοκή του ίδιου του δημάρχου!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press πρόκειται για ένα άρτια οργανωμένο και συγκροτημένο πολιτικό σχέδιο «αρρωστημένων ανθρώπων κι όχι εγκεφάλων γιατί δεν διαθέτουν» πρόκλησης εντάσεων κι επεισοδίων μέχρι και τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, προκειμένου η δημοτική αρχή να μπορεί να αποπροσανατολίζει από την ανυπαρξία της καθημερινότητάς της και μέσα από τέτοιου είδους εντάσεις, θεωρεί ότι θα συντηρείται θετικά στη δημοσιότητα και ίσως να μπορέσει να επιτύχει κάτι στις επερχόμενες εκλογές.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press εμπνευστής του συγκεκριμένου σχεδίου είναι τα αρρωστημένα κεφάλια των φασιστοειδών και του στενού πυρήνα ανόητων του Κώστα Λογοθέτη που έχουν ιδρυματοποιηθεί στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος, έχουν βολευθεί, αμείβονται κι όλο κάποιος από αυτούς εμπλέκεται σε κάποια απευθείας ανάθεση; Καθ’ ότι μηδενός εξαιρουμένου είναι πολιτικά φελλοί, ο μόνος ικανός για να υλοποιήσει το σχέδιο μήπως κι επιτευχθεί κάτι, δεδομένου ότι και ο ίδιος το θεωρεί τελειωμένη υπόθεση, είναι ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας & Αγ. Θεοδώρων Δημήτρης Δέδες, που αποδέχθηκε την πρόταση και ξεκίνησε τα πανηγύρια για να το απολαύσει…
Ειρήσθω εν παρόδω, η πρόταση του εκπροσώπου του ΚΚΕ Χρήστου Ασημακόπουλου στην προ ημερησίας συζήτηση για την απαγόρευση κατάθεσης στεφάνου από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής στο ηρώο Λουτρακίου στην επέτειο της 25ης Μαρτίου, αναδείχθηκε βούτυρο στο ψωμί για το «μπαχαλάκια» αντιδήμαρχο Δημήτρη Δέδε, τον οποίο στη συνέχεια με την κίνηση γροθιάς επιβράβευε απονέμοντάς του τα εύσημα, ο ίδιος ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης.
Το σχέδιο λοιπόν, για το τι μέλλει γενέσθαι είχε αρχίσει να εκτυλίσσεται από την περασμένη Πέμπτη, με τα αποτρόπαια αποτελέσματα σε βάρος του Ελληνισμού, δεδομένου ότι κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν είναι στη συνείδηση πραγματικός ΕΛΛΗΝ!
Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Δημήτρης Δέδες σε στενό του κύκλο στους Αγ. Θεοδώρους έχει εκμυστηρευθεί ότι: «Έχουμε τελειώσει, δεν έχουμε καμία απολύτως τύχη στις επερχόμενες εκλογές και θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι να ολοκληρωθεί η θητεία μας». Στο ίδιο πρόσωπο ο Δημήτρης Λογοθέτης, σύμφωνα πάντοτε με την ίδια πηγή ακούσθηκε να λέει ότι: «Τον Κώστα Λογοθέτη θα τον είχα εγκαταλείψει από τους πρώτους μήνες, αλλά τον λυπήθηκα, δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω και έμεινα δίπλα του».
Ο Δημήτρης Δέδες που ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις μπάχαλου, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του loutraki-press, δέχθηκε να αναλάβει το ρόλο να διαχειρισθεί την κατάσταση, ευελπιστώντας ότι μέσα από την πλήρη απαξίωση και ισοπέδωση των πάντων, αν ευνοήσουν οι συγκυρίες μέσα από τη διάλυση, δεδομένου ότι θα ελέγχουν την εξουσία σ’ ολόκληρη την προεκλογική περίοδο, ενδεχομένως να επιτύχουν να φέρουν κάποιο ποσοστό και ποιός ξέρει από εκεί και πέρα τι είδους συνεργασία μπορεί να προκύψει;
Δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε ότι η δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη έχει διαπράξει πέραν της σωρείας των παρανομιών και των παραβάσεων καθήκοντος και σκάνδαλα από την άσκηση των καθηκόντων της, τα οποία η επόμενη δημοτική αρχή θα πρέπει να τα αναζητήσει, να τα εντοπίσει, να τα διερευνήσει και να τα αποστείλει τεκμηριωμένα και ολοκληρωμένα στην Εισαγγελία Κορίνθου για τις περαιτέρω διαδικασίες, καθ’ ότι έχουν βλάψει το δήμο Λουτρακίου και τις θυγατρικές του εταιρείες.
Υπό αυτές τις προθέσεις σύμφωνα με το καθεστώς και την πάγια πρακτική που έχει καθιερωθεί στο δήμο Λουτρακίου, η δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι η διάδοχή της κατάσταση δεν θα έχει πρόθεση και διάθεση να αγγίξει τέτοιου είδους θέματα.

Ο εγκλωβισμός του Κώστα Λογοθέτη στον Δημήτρη Δέδε
Το παρόν ιστολόγιο από την πρώτη κιόλας ένταση που είχε δημιουργηθεί στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου, είχε αναφέρει ότι ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης είναι προσκολλημένος και εξαρτημένος από τον αντιδήμαρχο Αγ. Θεοδώρων Δημήτρη Δέδε, ο οποίος τον κρατάει από τα αρ…. και τον κάνει ότι θέλει!
Αυτό οφείλεται στο ότι ο Δημήτρης Δέδες έχει εγκλωβίσει τον Κώστα Λογοθέτη με δύο τρόπους.
Ο πρώτος, αφορά το γεγονός ότι ο αντιδήμαρχος έκανε το δήμαρχο να πιστέψει ότι θα επανεκλεγεί από τους Αγ. Θεοδώρους, αφού ελέγχει απολύτως τους ψηφοφόρους, όπως ισχυριζόταν και αυτός… κατάπινε αμάσητο το δόλωμα!
Ο δεύτερος, αφορά το «δέσιμο» του Κώστα Λογοθέτη καθιστώντας τον συνένοχο στις ποινικές ευθύνες που προκύπτουν από το σκάνδαλο της ΔΗΚΕΠΑΘ, το οποίο συνέβαλε τα μέγιστα σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που ανέλαβε προεκλογικά και προσωπικά ο Κώστας Λογοθέτης έναντι των εργαζομένων, πείθοντας τους -ειδικότερα όσους είχαν άμεση σχέση με την εταιρεία- να τον εμπιστευθούν ότι θα τους τακτοποιήσει και θα τους λύσει το πρόβλημα αν και γνώριζε ότι κάτι τέτοιο ήταν αδύνατον, με αποτέλεσμα να υφαρπάξει τη ψήφο τους.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες φαντάζει ουτοπία κάποιοι να ζητούν την απομάκρυνση του Δημήτρη Δέδε, ειμή μόνον αν το έχει επιλέξει ο ίδιος. Αν ο Κώστας Λογοθέτης επιλέξει να τον αδειάσει, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα τον αδειάσει και ο Δημήτρης Δέδες και τότε ο Κώστας Λογοθέτης χάθηκε…
Αξίζει να αναφερθεί και να υπενθυμηθεί όταν ο έτερος δήθεν επαναστάτης του θεαθήναι και των εκβιασμών για αμειβόμενη θέση πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σπύρος Νικολάου, πριν περίπου δέκα μήνες επικεφαλής των συμβούλων Αγ. Θεοδώρων στέλνοντας τελεσίγραφο στον Κώστα Λογοθέτη ότι αν δεν αποπέμψει το συγχωριανό τους Δημήτρη Δέδε αυτοί θα παραιτηθούν ή θα ανεξαρτητοποιηθούν, ο δήμαρχος μειδίασε και φυσικά δεν άνοιξε ρουθούνι, γιατί οι επαναστάτες του γλυκού νερού έβαλαν τις ουρές στα σκέλια και συνεχίζουν απρόσκοπτα το yes man!
(270313)
Return top