ΚΟΥΙΖ

Η παρούσα δημοτική αρχή δεν έχει άλλα αξιόλογα άτομα στη σύνθεσή της να φρεσκάρει τους αντιδημάρχους ή επειδή δύο από αυτούς τους έχει ο μέντορας του χεριού του και χτυπάνε προσοχές τηλεφωνικά, δεν αντικαθίστανται;
(070313)




Είπαν…

«Ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, έχει απύθμενο θράσος, με συνέπεια να αδυνατεί να κατανοήσει ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση τους ρωτάει αν έχουν κοιταχθεί στον καθρέφτη, κάτι που φοβάται να κάνεις ο ίδιος γιατί το είδωλο είναι διπλό, με τους δύο τους εαυτούς!»
(070313)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ… ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!

Εντονότατο το παρασκήνιο και το μπάχαλο, όπως είναι φυσικό που έχει δημιουργηθεί με το Δημοτικό Κολυμβητικό Κέντρο Λουτρακίου. Όσο επικοινωνείς με κόσμο που εμπλέκεται έμμεσα, είναι να σου σηκώνεται η τρίχα και να απορείς από τα παράπονα των ομάδων που φιλοξενήθηκαν στο Λουτράκι, για αυτούς που δήθεν κόπτονται για την τύχη αυτού του τόπου.
Δυστυχώς, για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί και το κατάντημα που επικρατεί , υπεύθυνος σε όλα τα επίπεδα είναι ο πρώτος τη τάξει πρώτος πολίτης του τόπου δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, δεδομένου ότι ισοπεδώνει με όσα καταπιάνεται.
Τα σκάνδαλα στη Λουτράκι Α.Ε. με τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα και τη ματαίωση της αγωγής. Σκανδαλώδης η διάλυση της επιτροπής τουρισμού με συνέπεια να μην κινείται τίποτα σήμερα. Σκανδαλώδης η μέχρι σήμερα παράνομη λειτουργία της δεύτερης μεγαλύτερης σύγχρονης επένδυσης στον τόπο, του Δημοτικού Κολυμβητικού Κέντρου Λουτρακίου, Σκανδαλώδεις και οι πρακτικές που συνεχίζονται… ενόψει του ενδιαφέροντος που υπάρχει από σωματεία της Αττικής για την Μεγάλη Εβδομάδα.
Την τρικυμία στις πισίνες, προκάλεσε η τρικυμία εν κρανίω που διακρίνει ορισμένα μέλη της δημοτικής αρχής, τα οποία δεν σκέφτονται με γνώμονα το συλλογικό και το συμφέρον του τόπου, αλλά ενδεχομένως με ιδιοτελείς σκοπιμότητες, αν κρίνει κανείς από τις σήμερα πρακτικές του Κώστα Λογοθέτη.
Η «πολιτική ομερτά» της Ιάσωνος τον «ασκό του Αιόλου» τον άνοιξε με αφορμή επιστολή που διένειμε σε σωματεία της Αττικής ο υπεύθυνος των εγκαταστάσεων όπως τον διατηρούσαν Τάκης Ρέππας, το περιεχόμενο της οποίας το μόνο που κάνει προβάλλει και υπερασπίζεται το συμφέρον του τόπου, αλλά φαίνεται στο δεύτερο όροφο του δημαρχείου τέτοιου είδους προοπτικές, ενδεχομένως να χαλάνε κοντόφθαλμους σχεδιασμούς.
Στο περιεχόμενο της επιστολής που προκάλεσε την απομάκρυνση(;) του Τάκη Ρέππα με εντολή δημάρχου όπως ισχυριζόταν ο αντιδήμαρχός του Γιάννης Κακούρος αναφέρει τα ακόλουθα:
ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ
Κύριοι ο δήµος µας είναι στην ευχάριστη θέση να σας κάνει γνωστό ότι στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κολυµβητικού Κέντρου µας µπορούν οι αθλητές-τριές σας να κάνουν κάθε είδους προετοιµασία (ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ή ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ) στην 25µ.κολυµβητική δεξαµενή όλο τον χρόνο και στην 50µ. από 20 Απριλίου µέχρι τέλος Οκτωβρίου.
Στην πόλη µας µπορείτε να βρείτε διαφόρων κατηγοριών καταλύµατα για την διαµονή των αθλητών-τριών σας που παρέχουν ολοκληρωµένο πακέτο διαµονής, διατροφής και µεταφορών στο Κολυµβητικό Κέντρο. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να έρθετε σε συµφωνία µε µια σειρά καταστήµατα εστίασης; µε συµφέρουσες τιµές και να παρέχετε κάτι διαφορετικό στους αθλητές-τριές σας.
Παίρνοντας υπ’ όψιv την ικανοποίηση που εξέφρασαν για τις εγκαταστάσεις µας, οι οµάδες που συµµετείχαν στη δοκιµαστική (αυτό το δοκιμαστική, μόνον δοκιμαστική δεν ήταν, αλλά τέλος πάντων) λειτουργία του το Πάσχα του 2012, πιστεύουµε ότι θα µείνετε πλήρως ικανοποιηµένοι διοικήσεις και κολυµβητές-τριες.
(ΕΘ. ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΓΛΑΥΚΟΣ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΓΕΡΑΚΑΣ) - ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ (Κολυµβητές- τριες) για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ - ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ.
Ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης (fax γρ. δημάρχου 2744067978)
Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ιωαν. Κακούρος (τηλ. 2744360145)
Περισσότερες πληροφορίες Ρέππας Τάκης τηλ. ……….
e-mail: loutraki@windowslive.com
Αυτή λοιπόν είναι η επιστολή που τρόμαξε τη δημοτική αρχή.
Σίγουρα δεν μπορούσε να τη διανέμει ο Τάκης Ρέππας, αλλά για ποίο λόγο όλος αυτός ο πανικός;
Ο Τάκης Ρέππας δεν είναι ο άνθρωπος που επί 26 και πλέον μήνες κρατάει τα κλειδιά όλων των εγκαταστάσεων και γνωρίζει τα πάντα από το Α - Ω, ως υπεύθυνος λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητικού Κέντρου Λουτρακίου;
Μήπως με το περιεχόμενο της επιστολής σπάνε κάποια στεγανά κι αυτό χαλάει;
Μήπως με τα χαρτιά καταλληλότητας του Τάκη Ρέππα δεν έχει υποβληθεί ο φάκελος στο υγειονομικό προς αδειοδότηση;
Τα άρθρα για τη σύνταξη του κανονισμού λειτουργίας ο Τάκης Ρέππας δεν σας τα έχει υποδείξει; Μασημένο φαγητό για κάποιους επιτήδειους…
Τέλος, όσον αφορά τους ναυαγοσώστες, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού ήθελε να συνεργασθεί με συγκεκριμένη εταιρεία από την Αθήνα, είχε συμφωνήσει και δεν άκουγε τίποτα, την ίδια ώρα που παιδιά του δήμου, ναυαγοσώστες παραμένουν άνεργα, ενώ θα μπορούσαν κάποιοι από αυτούς να εξασφαλίζουν ένα έστω και μικρό εισόδημα.
Οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν τα σχέδια του Γιάννη Κακούρου να τα χάλασε ο Κώστας Λογοθέτης, ο οποίος του ματαίωσε όλον αυτό το σχεδιασμό, δίνοντας εντολή -και πολύ ορθά έπραξε από τις σπάνιες φορές της παρουσίας του στη δημαρχία- οι ανάγκες να καλυφθούν από την τοπική κοινωνία.
Υ.Γ.: Πάντως, κάποιοι να γνωρίζουν ότι τα παράπονα των σωματείων είναι τεκμηριωμένα στο loutraki-press, δεν κρίνεται σκόπιμο να δημοσιοποιηθούν, αλλά οι συγκεκριμένοι κύριοι θα πρέπει να χαμηλώσουν το αλαζονικό τους ύφος.
(070313)
Return top