ΚΟΥΙΖ

Είναι δυνατόν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση του δήμου Λουτρακίου Γιάννης Κακούρος, να ισχυρίζεται απαντώντας σε «υφιστάμενό» του που… αποπειράθηκε να τον ενημερώσει, ότι «δεν ανοίγω το ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο»;
(040313)




Είπαν…

«Σήμερα στη διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, τόσο για το πρόγραμμα δράσης του δήμου Λουτρακίου και τον οικονομικό προϋπολογισμό, όσο και το τεχνικό πρόγραμμα, οι φάκελοι θα είναι πλήρεις κι όλα τα στοιχεία θα είναι τεκμηριωμένα ή θα δούμε πάλι να αποσύρονται τμήματα του σχεδιασμού που έρχεται στο συμβούλιο προς ψήφιση; Μέχρι σήμερα, στη δημοτική αρχή Λογοθέτη, οι φάκελοι προσκομίζονται μισοί και τα θέματα ματαιώνονται για να επανέλθουν. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να διαπιστωθεί τι θα συμβεί σήμερα…»
(040113)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

Η ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟ 2011 ΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
- ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ…

Έχει παρατηρηθεί ότι ο Κώστας Λογοθέτης όταν διαπιστώσει ότι ο αντίπαλος δεν γνωρίζει πολύ καλά και κυριότερα δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για το θέμα που τον καταγγέλλει, έχει το ταλέντο να τον… πάει ταξίδι και να θέλει να βγει από πάνω! Ασχέτως, αν ο καταγγέλλων με τα λεγόμενά του αποτυπώνει την πραγματικότητα. Ωστόσο, αυτό σε καμμία των περιπτώσεων δεν εμποδίζει το δήμαρχο Λουτρακίου για να επιδοθεί στη δημιουργία κάλπικων εντυπώσεων.
Στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την περασμένη Τετάρτη, στο βήμα βρισκόταν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Χαράλαμπος Δοσσαράς ο οποίος αναφέρθηκε, γιατί γνώριζε τη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί λίγο πριν το τέλος Μαΐου του 2011 στα παλαιά γραφεία της Λουτράκι Α.Ε. μεταξύ του προέδρου - διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Κώστα Λογοθέτη, του αντιπροέδρου Δημήτρη Κοντού και του προέδρου - διευθύνοντος συμβούλου της κατασκευάστριας εταιρείας του Loutraki Thermal Spa «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» Γιώργου Βλάχου.
Ο Χαράλαμπος Δοσσαράς δεν ενθυμείτο λοιπόν ότι δεν είχε υπογραφεί συμφωνία, με τον Κώστα Λογοθέτη να μην διαψεύδει τη συμφωνία, αλλά να ισχυρίζεται να ισχυρίζεται να του επιδείξει τη γραπτή συμφωνία. Φυσικά, ο Χαράλαμπος Δοσσαράς αιφνιδιάσθηκε με το θράσος του δημάρχου, αν και γνώριζε ότι δεν έπεσαν υπογραφές, δεν του απάντησε την αιτία. Αιτία ήταν ότι ο Κώστας Λογοθέτης κρυβόταν από τα τηλέφωνα που τον καλούσε ο Γιώργος Βλάχος με συνέπεια να εκθέσει και τον Δημήτρη Κοντό, ενώ είχε γελάσει και τους δύο.
Αλίμονο για τον Κώστα Λογοθέτη και σιγά να μην κρατήσει το λόγο του, δεδομένου ότι αυτά που λέει τα πιστεύει σ’ άλλη διάσταση. Μην ξεχνούμε ότι ο Κώστας Λογοθέτης δεν σέβεται ούτε την υπογραφή του, ούτε τα συμβόλαια με το λαό, όπως είναι το προεκλογικό πρόγραμμα κι έχει καταντήσει κουρελόχαρτο!
Πάνος Ηλιακόπουλος
(040113)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ «ΦΩΣ»,
ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Η αμετροέπεια, το απύθμενο θράσος του Κώστα Λογοθέτη και σύμπασας της «αυλής» του σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα μέλη της τοπικής κοινωνίας ασχολούνται ο καθένας ξεχωριστά με τα προβλήματά του και κυρίαρχα με τα του οίκου του, έχει αφήσει ελεύθερο το πεδίο όλοι αυτοί της Ιάσωνος να αλωνίζουν χωρίς αιδώ και φειδώ.
Στο έκτακτο κι αναβληθέν δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Τετάρτης (δεν ίδρωσε το αυτί του προέδρου του σώματος Σπύρου Νικολάου, δεδομένου ότι ο ίδιος ήταν αυτός που κράδαινε τη ρομφαία της παραιτήσεως) ο δήμαρχος της πόλης ζητούσε την προστασία από τα κακά blogs, στοχοποιώντας το γράφοντα. Γιατί, για τον Κώστα Λογοθέτη και τα «εξαπτέρυγά» του δικαίωμα ύπαρξης έχουν μόνον φερέφωνα και «παπαγαλάκια» που με μεγάλη ευκολία κάνουν το άσπρο μαύρο για κάποια ψίχουλα -αν τα παίρνουν κι αυτά και δεν είναι στο περίμενε…- κουκουλώνοντας την καταστροφή της πόλης που εξελίσσεται.
Ο μόνος που πήρε το λόγο κι έβαλε στη θέση του το δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη κόβοντας του τη φαρσοκωμωδία που πήγε να ξεκινήσει, αποπροσανατολίζοντας για άλλη μια φορά σώμα και ακροατήριο, ήταν ο επικεφαλής του συνδυασμού Συνένωση Προόδου - Νέα Πορεία Γιώργος Πετρίτσης, ο οποίος σε λίγες γραμμές του είπε απλά ότι εσύ ήσουν που συνυπέγραψες μαζί του και τώρα είσαι δήμαρχος και κατά συνέπεια θα πρέπει να βρεις μόνος σου την άκρη.

Ξεκάθαρες, αντρίκιες κουβέντες με σεβασμό στους πολίτες
Κώστα Λογοθέτη, επειδή (συγνώμη από τους φίλους αναγνώστες για το πρώτο ενικό) μαζί δεν διοικούμε -για να μην χρησιμοποιήσω τη φράση της μόδας- και σας στήριξα να διοικήσετε και να διαχειριστείτε τα οικονομικά και την τύχη του τόπου με συνέπεια, ήθος, διαφάνεια, εντιμότητα, πρωτίστως και προπάντων με σεβασμό στον πολίτη, αλλά αντ’ αυτού κυριαρχούν η πολιτική ανηθικότητα, η αδιαφάνεια, συναλλαγές εν κρυπτώ, εμπαιγμός των πολιτών και της κοινωνίας, η «πολιτική ομερτά» με συνέπεια να έχετε προκαλέσει μια ανείπωτη καταστροφή στον τόπο που ήρθε κι έσκασε, γεγονός που σας ανάγκασε και ο ίδιος να το ομολογήσετε, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας, απορώ πώς δεν το κατανοείται, ότι από τούδε και στο εξής, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.
Τα πάντα θα βγαίνουν στο «φως» και να είστε σίγουρος ότι υπάρχουν στα χέρια του γράφοντος πάρα πολλά πρακτικά συνεδριάσεων του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. που βγάζουν «φίδια», σαν κι αυτά που δημοσιοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη για να γνωρίζει και να ενημερώνεται η τοπική κοινωνία ή τουλάχιστον όσοι ασχολούνται με τα κοινά - παρά την κρίση και να αποκτούν γνώση, για τον παράνομο, παράτυπο και παραβατικό τρόπο διοίκησής σας. Όπως ακριβώς παράνομη είναι η καταβολή αντιμισθίας στο «συγγενή» κουμπάρο Δημήτρη Κονομόδη, ο οποίος ουδέποτε έχει προσληφθεί.
Άλλη μία φορά θα το επαναλάβω ότι είστε ο χειρότερος δήμαρχος και η χειρότερη δημοτική αρχή και καταντήσατε τον τόπο στους πλειστηριασμούς, για να εξυπηρετείσετε ιδιωτικά οικονομικά συμφέροντα, εξόφθαλμα σε βάρος του δήμου Λουτρακίου που τον πετάνε στην άβυσσο. Η μέχρι σήμερα εμπειρία από εσάς τον ίδιο, τα «εξαπτέρυγά» σας, τους «αυλικούς» σας, τους συμβούλους σας, αποδεικνύει ότι δεν ενδιαφέρεσθε ούτε για τα… μάτια των Ιουδαίων για την τύχη αυτού του τόπου και πίσω από όλες τις ενέργειές σας ενδεχομένως να κρύβονται και ιδιοτελείς σκοπιμότητες. Γιατί, δεν είναι δυνατόν, όπως συνέβη με τα δύο σκάνδαλα, το «πνίξιμο» της Γνωμοδότησης Τσοβόλα και τη ματαίωση της αγωγής το 2011 -εκ των οποίων ήδη το πρώτο βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης κι έπεται και το δεύτερο- να μην αντιλαμβάνεται κάποιος ότι από τις ενέργειές του αυτές ζημιώνεται η Λουτράκι Α.Ε. δύο τινά συμβαίνουν:
Ή είναι πάρα πολύ ηλίθιος;
Ή είναι πάρα πολύ μεγάλο λαμόγιο και κινείται αποκλειστικά και μόνον με γνώμονα το ίδιο οικονομικό όφελος;
Μήπως κατά λάθος ενθυμείσθε μόνο σας, αλλά και όλοι μαζί το περιεχόμενο του προεκλογικού σας προγράμματος και τι έχετε κάνει από αυτά που εξαγγείλατε για να σας εμπιστευθεί στην πλειοψηφία της η τοπική κοινωνία;
Πάλι εκ του αποτελέσματος, αυτό που τεκμαίρεται είναι: Αφού τα κορόιδα μας ψήφισαν, ας πρόσεχαν… Δηλαδή, ωμά, στυγνά, από πρόθεση εξαπατήσατε την τοπική κοινωνία και δεν έχετε κάνει μετά από είκοσι έξι μήνες τίποτα απολύτως που να δικαιολογεί τις υποσχέσεις σας.
Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι όπου έχει χρήμα να ορμάτε και δεν είναι τυχαίο τόσο με τις επιταγές απόρων, όσο με τους απολογισμούς των σχολικών επιτροπών, οι οποίοι έκλεισαν παρακαλώντας και με καταγγελίες με δύο χρόνια καθυστέρηση και παράνομα -μόνον μην επέμβει κάποιος εισαγγελέας- καθώς επίσης και με το μεγάλο «πάρτι» που γίνετε με τους ανύπαρκτους διαθέσιμους πόρους της Λουτράκι Α.Ε.
Μήπως, για παράδειγμα υπάρχει κάποιος δημοτικός σύμβουλος που να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να διαπιστωθεί πόσα χρήματα και γιατί έχουν δοθεί σε δικηγόρους;
Εν κατακλείδι, γιατί δεν αφήνετε τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Άρη Μαρίνη να κάνει τη δουλειά του, όπως επιτυχημένα μέχρι σήμερα την έχει τροχοδρομήσει και θέλετε να παρέμβετε στο έργο του, γιατί τα χρήματα είναι πολλά που τελικά εξασφάλισε για τον τόπο και σας πιάνει ίλιγγος μαζί με το σύμβουλό σας;
(040313)
Return top