ΚΟΥΙΖ

Που έχουν κρυφτεί οι συνδικαλιστές του casino ή τους έχει στείλει… διακοπές ο όψιμος φίλος τους GG;
(290313)
Είπαν…

«Δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη μην τολμήσετε να ισχυρισθείτε ότι είναι αποτέλεσμα δική σας πρωτοβουλίας το μεγαλύτερο έργο που θα πραγματοποιηθεί στο δήμο Λουτρακίου από τους πόρους της περιφερειακής ενότητας Κορινθίας. Ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Δέδες, μπράβο του, έτεινε ευήκοον ους κι αντέδρασε θετικά στην εισήγηση ιδιώτη, από αυτούς που πραγματικά αγαπούν τον τόπο τους κι όχι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι διαφόρων ειδών ιδιοτελείς σκοπιμότητες, εντάσσοντας τη μελέτη στο τεχνικό πρόγραμμα, γεγονός που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της βόρειας πλευράς του δήμου Λουτρακίου;»
(290313)
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΑΣΦΥΚΤΙΚΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΡΙΝΗ!

Ασφυκτικές και καθημερινά εντεινόμενες είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες οι πιέσεις που ασκούνται στον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Άρη Μαρίνη, να υποκύψει στα θέλω και τις επιθυμίες του αυτοκράτορα.
Το σαμποτάζ σε βάρος του, σαν έμμεσος εκβιασμός, των ανθρώπων της δημοτικής δεν έχει προηγούμενο και ήδη έχει δημιουργηθεί ένας πυρήνας ανθρώπων με ανιδιοτελείς προθέσεις που τον ενθαρρύνουν να προχωρήσει και να λειτουργήσει με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, κάτι άλλωστε που πράττει με τη μέχρι σήμερα στάση του.
Οι τελευταίες πληροφορίες του loutraki-press θέλουν από τους «αυλικούς» -τα γνωστά φασιστοειδή "κοκκινοπράσινα χμερ" του δευτέρου ορόφου της Ιάσωνος- του κατά φαντασία «αυτοκράτορα» να στέλνεται τελεσίγραφο στον Άρη Μαρίνη ότι αν δεν υποκύψει θα προχωρήσουν στη διαγραφή του από το συνδυασμό, προκειμένου να υποχρεωθεί σε παραίτηση, βάσει με τη νομοθεσία!
Στο τελεσίγραφο ξεκαθαρίζεται ότι από τούδε αι στο εξής θα παρουσιάζει την αλήθεια που επιθυμεί ο «αυτοκράτορας» κι όχι ποια είναι η πραγματικότητα κι αν δεν του αρέσει, επειδή η πλειοψηφία είναι ελεγχόμενη από τον «αυτοκράτορα» θα παίρνει τις αποφάσεις που επιθυμούν. Με άλλα λόγια θα επιδιώκουν πώς να προκαλέσουν και από αυτό το μέτωπο ανεπανόρθωτη ζημία στον τόπο.
Στην ουσία, αυτό που καίει το δεύτερο όροφο της Ιάσωνος είναι πώς θα βάλουν στο χέρι να διαχειρισθούν τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έχει προικοδοτηθεί, αλλά κι έχει ωφεληθεί από τις προσωπικές ενέργειες του προέδρου του Άρη Μαρίνη το Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου.
Το συγκεκριμένο θέμα έχει «πολύ ψωμί» και την προσεχή εβδομάδα θα παρουσιασθούν και άλλες μεθοδεύσεις τους!
(290313)
ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
«ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΥΡΩ,
ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ;»

«Άκου εκεί, να δώσουμε ευρώ, θέλει και το Λουτράκι προαστιακό;»
Τάδε έφη, έτερος σύμβουλος (σε γνώση του loutraki-press το ονοματεπώνυμο που θα δημοσιοποιηθεί σε συγκεκριμένο χρόνο) της περιφερειακής ενότητας Κορινθίας, στην προχθεσινή συνεδρίαση έγκρισης του τεχνικού προγράμματος για το 2013.
Κανείς από τους παρισταμένους συμβούλους δεν αντέδρασε, μάλλον κάποιοι υπομειδιούσαν συγκαταβατικά κι όλα δείχνουν ενδεχομένως ότι αφενός τα αυτιά που τους τράβηξε ο Πέτρος Τατούλης έχουν πιάσει τόπο, αφετέρου είναι ηλίου φαεινότερον, για λόγους που μόνον οι ίδιοι γνωρίζουν, ότι εξυπηρετούν συνειδητά ή άθελα τα ιδιωτικά οικονομικά συμφέροντα επώνυμου επιχειρηματία της Κορινθίας.
Είναι πρωτοφανές, αυτό είναι άλλωστε και ο λόγος που η πατρίδα μας έχει καταντήσει εδώ που έχει καταντήσει από τέτοιου είδους και αναστήματος πολιτικά πρόσωπα που δήθεν κόπτονται για την ανάπτυξη του τόπου τους, ενώ στην ουσία το μόνον που τους ενδιαφέρει είναι οι προσωπικές τους πολιτικές επιδιώξεις κι ότι άλλο έχουν σε δεύτερο πλάνο στο μυαλό τους.
Τα συγκεκριμένα «πολιτικά» πρόσωπα αδυνατούν να αντιληφθούν ακόμη και το στοιχειώδες: Αν το Λουτράκι μέσω του προαστιακού γίνει πόλος έλξης κυριότερα σε μερίδα πολιτών από την αγορά των 5.000.000 κατοίκων της πρωτεύουσας, θα αναπτυχθούν ως φυσικό επακόλουθο παράπλευρες δράσεις που θα συμβάλλουν στην αύξηση και του τζίρου στην ευρύτερη περιοχή.
Από τη στάση τους, από τον μέχρι σήμερα «εμπαιγμό;» του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη στην κοινωνία του Λουτρακίου, αυτό που διαπιστώνεται, αυτό που προκύπτει αβίαστα είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία τους δεν θέλει και δεν επιδιώκει την τουριστική ανάπτυξη του Λουτρακίου και τα περί πύλης της Πελοποννήσου που εξέφρασε ο Πέτρος Τατούλης για το Λουτράκι είναι έπεα πτερόεντα…
Είναι αυτονόητο ότι την ώρα που η χώρα βουλιάζει καθημερινά όλο και περισσότερο στην ύφεση, ενώ ο προαστιακός θα αποτελούσε εργαλείο για την οικονομική ενίσχυση και τη συγκράτηση των διαρκώς μειούμενων θέσεων εργασίας, τα εν λόγω πολιτικά πρόσωπα με επικεφαλής τον Πέτρο Τατούλη από τις πολιτικές τους επιλογές συνειδητά καταδικάζουν ένα ολόκληρο δήμο και την ευρύτερη περιοχή του, επιτρέποντας και συμβάλλοντας με την παθητική έως και αδιαφορία στάση τους για ανάπτυξη, να εξυπηρετείται μόνον ο στόχος από συγκεκριμένο ιδιωτικό οικονομικό συμφέρον!
Όλοι μαζί, δεν έχουν αξιολογήσει ή παραβλέπουν και μόνον συμπτωματικό δεν είναι, ότι όσοι έτυχε να εμπαίξουν ή να κινηθούν αντίθετα με την κοινωνία του Λουτρακίου στο θέλω της για την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου, εξαφανίσθηκαν είτε από το πολιτικό προσκήνιο δεν επανεξελέγησαν, είτε από τους πρωταγωνιστικούς τους ρόλους - έχασαν τα αξιώματά τους και απλά σύρονται από το συρμό και το σύστημα…
Στην κάλπη λοιπόν, σε δεκατέσσερις μήνες θα γίνει ταμείο στη σταυροδοσία, για όλους μαζί!
(290313)
Return top