ΚΟΥΙΖ

Πέραν του άφρονος και άνοος δημάρχου Κώστα Λογοθέτη, οι υπόλοιποι δήθεν αριστεροί σκεπτόμενοι, δεν έχετε αντιληφθεί ότι όσο προκαλείται και προπηλακίζεται η Χρυσή Αυγή ανεβάζει τα ποσοστά της; Κι αν ήταν κόμμα που πίστευε στον Ελληνισμό, έχει καλώς, καλά κάνετε και παίζετε το παιχνίδι της. Με τις πρακτικές σας αλήθεια τι επιδιώκετε;
(260313)




Είπαν…

«Πρώτη φορά στην ιστορία της η Φιλαρμονική Λουτρακίου δεν παρευρέθηκε στη Δοξολογία στο μητροπολιτικό ναό Λουτρακίου να αποδώσει τιμές στους επισήμους και στη συνέχεια ήταν απούσα και από το «πεδίο μάχης» έμπροσθεν του ηρώου προκειμένου να αποδώσει τιμές και να ανακρούσει και τον εθνικό μας ύμνο!»
(260313)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΕΔΙΝΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ;

Ποιοι αριστεροί και αριστεριστές προσκείμενοι στον Κώστα Λογοθέτη ήταν το Σάββατο το πρωί στο γραφείο του στην Ιάσωνος κι όλως δια μαγείας ενεπλάκησαν στα χθεσινά επεισόδια στο ηρώο του παραλιακού πάρκου Λουτρακίου;
(260313)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΑΣΕΛΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Το προσχεδιασμένο έγκλημα με αρένα το ηρώο πεσόντων σε βάρος της εθνικής μας επετείου, προσβάλλοντας σύμπαντα τον Ελληνισμό και ασελγώντας στην ιστορική μας ημέρα, επιτέλεσαν άψογα και άριστα σχεδιασμένα τόσο ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, όσο και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας.
Και οι δύο χωρίς καμία αίσθηση για την ημέρα, χωρίς να πιστεύουν στον Ελληνισμό και χωρίς ίχνος Δημοκρατίας, αυτό που τους ενδιέφερε ήταν τα υπηρετήσουν και να εξυπηρετήσουν τα άνομα σχέδιά τους, την ώρα η πατρίδα μας, η Ελλάδα μας, βιώνει αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες στη σύγχρονη ιστορία της.
Το Λουτράκι δια όσων διαδραματίσθηκαν χθες το πρωί, κυρίαρχα με ευθύνη του Κώστα Λογοθέτη (αν μη τι άλλο επιβαλλόταν να προστατέψει την πόλη του) και κατά δεύτερο λόγο με ευθύνη του Στάθη Μπούκουρα, εξευτέλισαν την πόλη μας στο πανελλήνιο, αναδεικνύοντας τον πολιτικό τους σκοταδισμό προς χάριν σκοπιμοτήτων. Όταν μάλιστα, είναι γνωστό ότι αποτελεί πάγια τακτική της Χρυσής Αυγής η δημιουργία επεισοδίων για τη βελτίωση των ποσοστών της, ο δήθεν δημοκράτης και δήθεν αριστερός δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, θα έπρεπε κι επιβαλλόταν όλα αυτά να είχε προνοήσει και να τα αποφύγει, αν και του ζητείτο επιμόνως από πρωί - πρωί της Παρασκευής!..

Ποιος θα πάρει πρώτος το παιχνίδι του
Κώστας Λογοθέτης και Στάθης Μπούκουρας με τη στάση τους απέδειξαν αμφότεροι ότι πολιτικά είναι νάνοι κι αυτό που τους αρμόζει είναι οι παιδικές χαρές κι όχι οι εκδηλώσεις που τιμούν την ιστορία μας και τον Ελληνισμό, καθ’ ότι και οι δύο με τις ακολουθίες τους, δεν ενδιαφέρονται για το υψηλό εθνικό μας φρόνημα που θα συντελέσει στη διασφάλιση, την ακεραιότητα και την προστασία της πατρίδας μας.
Αν και οι δύο ήσασταν πραγματικοί πατριώτες, αγαπούσατε και είχατε στη ψυχή σας την Ελλάδα μας, θα κάνατε ένα βήμα εγωισμού πίσω, για να αποδείξετε στην τοπική κοινωνία ότι μέλημά σας είναι το κοινό καλό του τόπου μας κι όχι οι ιδιοτελείς πολιτικές σας σκοπιμότητες.
Από το πρωί και οι δύο σαν κακομαθημένα παιδόπουλα, αρχής γενομένης από το μνημείο της Περαχώρας, έριζαν ποιός θα πάρει πρώτος το παιχνίδι - στεφάνι του, για να το καταθέσει και πρώτος.
Εδώ φάουλ ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας, ο οποίος έπρεπε να σεβασθεί το πρωτόκολλο και την εθιμοτυπία που ακολουθείται στη συγκεκριμένη τελετή. Για την ιστορία θα πρέπει κάποιος να μάθει στο νεόκοπο βουλευτή ότι είτε του αρέσει είτε όχι, στεφάνι πρώτος καταθέτει ο εκάστοτε δήμαρχος.
Όμως και ο θερμόαιμος νεαρός βουλευτής ήταν εξοργισμένος και εκνευρισμένος με όσα είχαν προηγηθεί στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου την περασμένη Πέμπτη, αλλά και όσα διημείβοντο στο παρασκήνιο από το πρωί της Παρασκευής μέχρι κι χθες το πρωί στις 08:30 στην τελευταία επικοινωνία που πραγματοποιήθηκε για να αποτραπούν τα σχεδιασμένα κι άκρως μεθοδευμένα επεισόδια ένθεν κι ένθεν!
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο βουλευτής Κορινθίας Στάθης Μπούκουρας (που έριχνε κλωτσιές σε πεσμένο επιτιθέμενο - άνανδρο) προσήλθε στο Λουτράκι με μία διμοιρία σωματοφυλάκων, ενώ οι σταλμένοι για επεισόδια και σε πλήρη γνώση του δημάρχου ξεφύτρωναν από παντού για να προκαλέσουν το θερμόαιμο χρυσαυγίτη με την ακολουθία του και να προκληθούν τα έκτροπα που επέτυχαν να δημιουργήσουν.
Στο σημείο αυτό ο γράφων να προσθέσει κι άλλη μία πληροφόρησή του. Σε ερώτησή του την Κυριακή το απόγευμα σε δημοτικό σύμβουλο από το στενό περιβάλλον του Κώστα Λογοθέτη αν έχει υπόψη του το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν επεισόδια απάντησε: «Θα δημιουργηθούν, έχουμε πλήρη γνώση και είμαστε προετοιμασμένοι!»
Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι είχε ειδοποιηθεί να βρίσκεται και διμοιρία των ΜΕΑ όπου τα παιδιά του χημικού πολέμου, έπραξαν για άλλη μια φορά το καθήκον τους. Πρέπει να είναι υπερήφανος ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Νίκος Παπαγιαννόπουλος!

Το άγνωστο παρασκήνιο και γιατί επεδίωκαν να ασελγήσουν
Θύμα των δύο, θύμα των ιδιοτελών πολιτικών τους σκοπιμοτήτων και του ρεζιλιού τους, ήταν ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου, αστυνομικός υποδιευθυντής Χαράλαμπος Τετράδης, ο οποίος αργά το βράδυ τέθηκε σε διαθεσιμότητα, διετάχθη και ΕΔΕ, ενώ παρέδωσε στον υποδιοικητή. (Ωραίος ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Πρώτα του πήρε το κεφάλι και μετά θα διενεργήσει για τους τύπους Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Τον αξιωματικό δεν τον κάνουν τα αστέρια, αλλά ο αξιωματικός κάνει τα αστέρια!) Όσον αφορά τον Χαράλαμπο Τετράδη αφού πήρε την απόφαση να ενεργήσει έτσι, έπρεπε να το πετάξει στα μούτρα των πολιτικών προσώπων, γιατί κυρίαρχα οι δύο τους ήταν αυτοί που είχαν πάρει απόφαση να αμαυρώσουν την ημέρα και να εξευτελίσουν μια ιστορική επέτειο του Ελληνισμού!
Από την Παρασκευή νωρίς το πρωί, ο Χαράλαμπος Τετράδης όταν πληροφορήθηκε τι είχε προηγηθεί την προηγουμένη το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο, ξεκίνησε μαραθώνιο να συμβιβάσει τις δύο πλευρές, δεδομένου ότι ήταν ηλίου φαεινότερο ότι επερχόταν θύελλα και το Λουτράκι θα μετατρεπόταν σε πεδίο μάχης.
Ο Χαράλαμπος Τετράδης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press επικοινώνησε και με τις δύο πλευρές, όπου διαπίστωσε ότι με προϋποθέσεις να κάνει ένα βήμα πίσω ήταν ο βουλευτής Στάθης Μπούκουρας. Τι ήταν αυτό όμως που ζητούσε -πολιτικά αναγνώσιμο- κι ευθύς εξ’ αρχής ήταν σίγουρος ότι δεν πρόκειται να του το δώσει ο Κώστας Λογοθέτης, άρα για τη δημιουργία εντυπώσεων η επίδειξη καλής θέλησης; Να βγάλει ανακοίνωση ο δήμαρχος Λουτρακίου, με την οποία να παίρνει πίσω τη γροθιά που είχε επιδείξει στο δημοτικό συμβούλιο στον άλλον δήθεν επαναστάτη Δημήτρη Δέδε. Φυσικά ο «επαναστάτης» δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, σιγά μη βγάλει τέτοια ανακοίνωση που να του χαλάει το δήθεν αριστερό προσωπείο που επιχειρεί να επιδείξει.
Ο διαιτητής - διοικητής του αστυνομικού τμήματος Χαράλαμπος Τετράδης προσπαθούσε διακαώς κι επιμόνως να επιτύχει το συμβιβασμό και την εκτόνωση της έντασης μεταξύ των δύο πλευρών. Εις μάτην, όμως, δεδομένου ότι τα φασιστοειδή της Ιάσωνος -προκαλώ δημόσια τον τέως πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Κακαβά να τοποθετηθεί στο δημοτικό συμβούλιο για τη φασιστική νοοτροπία που βίωσε στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος και του γέμιζε το ποτήρι με αηδία σε βάρος του Κώστα Λογοθέτη, μια αηδία που νιώθαμε πολύ νωρίτερα κάποιοι άλλοι- ξετύλιγαν συγκεκριμένο σχέδιο για να κερδηθούν πολιτικοί πόντοι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του γράφοντος, τελευταία απόπειρα από τον -ευρισκόμενο πλέον σε διαθεσιμότητα- Χαράλαμπο Τετράδη έγινε χθες το πρωί στις 8, όταν κάλεσε το δήμαρχο, του ζήτησε να μαζέψει όλους για τους οποίους γνώριζε ότι θα δράσουν, δεσμευόμενος ο ίδιος να αναλάμβανε να περιορίσει τους χρυσαυγίτες για να μην δημιουργηθούν επεισόδια. Και πάλι ο Κώστας Λογοθέτης ήταν σφόδρα αντίθετος και δεν άφησε κανένα απολύτως περιθώριο στον Χαράλαμπο Τετράδη, έστω και την ενάτη ώρα να εξευρεθεί σημείο συγκερασμού κι αποτροπής των επεισοδίων!

Επικίνδυνοι πολιτικά Λογοθέτης και Μπούκουρας
Δήμαρχος Λουτρακίου και χρυσαυγίτης βουλευτής αποδείχθηκαν και οι δύο όχι μόνον πολύ κατώτεροι των περιστάσεων, αλλά και επικίνδυνοι. Επέλεξαν ως πεδίον της πολιτικής αντιπαράθεσής τους το ηρώο Λουτρακίου, όταν ευθύς εξ’ αρχής και οι δύο έχουν γνώση ότι σ’ αυτές τις τελετές είναι υπέρ του δέοντος σίγουρο ότι θα βρίσκονται οι γονείς με τα μικρά παιδιά που κρατάνε ελληνικές σημαίες. Επίσης, είναι γνωστό ότι στο σημείο βρίσκονται και οι μαθητές, δεδομένου ότι το παραλιακό πάρκο είναι το σημείο εκκίνησης της παρέλασης.
Ήταν προβλέψιμο για τους διαθέτοντας στοιχειώδη νόηση, ότι συμπλοκή των δύο «στρατών» ήταν υπέρ του δέοντος σίγουρο ότι θα προκαλούσε την αντίδραση των παιδιών του χημικού πολέμου, που ρίχνουν στο ψαχνό και αδιακρίτως, άσχετα αν σε μία τέτοια τελετή βρίσκονται ακόμη και νήπια. Συγχαρητήρια και πάλι αρχηγέ για την επιχειρησιακή ικανότητα του σώματος!
Ο Χαράλαμπος Τετράδης αντέδρασε, όπως αντέδρασε -φρόντισε να μην φέρει πηλίκιο και άνω μέρος της στολής του για να μην προσβάλλει το σώμα που είναι προφανές ότι αγαπά και υπηρετεί με πάθος- γιατί είχε ζήσει και εξοργισθεί αφενός με όλο το προαναφερόμενο παρασκήνιο, αφετέρου γιατί είχε και ο ίδιος δεχθεί στα μούτρα βολή των παιδιών του χημικού πολέμου κι ένας πολίτης του ξέπλενε το πρόσωπο. Φυσικά εκείνη την ώρα πονούσε, αλλά είναι και αυτός άνθρωπος, οικογενειάρχης, σπουδάζει τα παιδιά του και φυσικό είναι να αντιδράσει κι αυτός μ’ όσα υπόκειται ως μέλος αυτής της προδομένης κοινωνίας και οι πολιτικοί, ως να μην συμβαίνει τίποτα, εξακολουθούν να κάνουν τα ιταμά μικροπαιχνιδάκιά τους σε βάρος του ελληνικού λαού!
(260313)
Return top