ΚΟΥΙΖ

Ποιος απαγόρευσε να φτιαχθεί στη χθεσινή παρέλαση ένα άρμα με το Σουλεϊμάν;
(180313)




Είπαν…

«Όταν στην Ελλάδα δεν αξίζεις και σε λειτουργούν ως ορτινάτζα κι εσύ νομίζεις ότι λειτουργείς παρεμβατικά, μέσα σε όλους τους άλλους ρόλους σου είναι κι αυτός του γελωτοποιού του "αυτοκράτορα" και των "εξαπτερύγων" του που υπομειδιούν…»
(180313)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΜΕΣΑΖΩΝ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ;

Παρόν στο καρναβάλι και ο σύμβουλος του δημάρχου Γιώργος Γιαννιτσόπουλος. Οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν να είναι αυτός που έκανε τον μεσάζοντα για την έλευση της Αγγελικής Ηλιάδη στη χθεσινή εορταστική βραδιά.
Η δαπάνη για την Αγγελική Ηλιάδη, της οποίας η αμοιβή σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ανήλθε στις € 10.000 πλέον του ΦΠΑ, αποτελεί τη χορηγία της Club Hotel Casino Loutraki για το φετινό καρναβάλι.
(180313)

ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΤΗΣ "ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΑΣ"
ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ

Αν ο Κώστας Λογοθέτης με το σύμβουλό του Γιώργο Γιαννιτσόπουλο είχαν κάνει όλες τις διαδικασίες μέσα στο πλαίσιο της νομιμότητας και της χρηστής διοίκησης, κάλλιστα δεν θα μπορούσε να λειτουργεί εν μέσω αποκριών η "Νεραϊδοχώρα" και να ευχαριστηθούν διπλά τα παιδιά;
Αλήθεια, γιατί χάσκει ακόμη στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου ως έκτρωμα αυτή η πύλη χαλώντας την αισθητική; Τα σπιτάκια της "Νεραϊδοχώρας", εξακολουθεί να τα φυλάει ο δήμος Λουτρακίου στα παλαιά σφαγεία; Εισπράττει κάποιο τίμημα γι’ αυτό;
Κάποιες πληροφορίες θέλουν μετά την κατάθεση στεφάνων την 25η Μαρτίου να ξεκινούν οι διαδικασίες για να εγκατασταθεί και πάλι η "Νεραϊδοχώρα".
Έχει δημοσιευθεί στο πανελλήνιο πρόσκληση ενδιαφέροντος;
Είναι έτοιμος ο δήμος Λουτρακίου να παραλάβει και να αξιολογήσει προσφορές;
Ποιο είναι το τίμημα, σύμφωνα με το οποίο θα διατεθεί η "Νεραϊδοχώρα";
(180313)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




«Είναι έργο των σοφών
να προβλέψουν
τη συμφορά πριν έρθει...
Είναι έργο των γενναίων
να αντιμετωπίσουν
τη συμφορά όταν έρθει.




ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ,
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΝΙΚΟ ΛΟΗ ΚΑΙ Δ.Σ. ΤΟΥ "ΠΡΟΜΗΘΕΑ"

Κανείς νομίζω δεν υπάρχει να αμφισβητήσει ότι το χθεσινό ήταν το χειρότερο καρναβάλι στην ιστορία του Λουτρακίου, από την ημέρα που συνελήφθη η ιδέα και καθιερώθηκε ο συγκεκριμένος θεσμός.
Αυτό δεν έγινε τυχαία, αλλά αποτελεί συνειδητή επιλογή της δημοτικής αρχή του Κώστα Λογοθέτη και των «αυλικών» του, που καθημερινά καταστρέφουν τον τόπο όλο και περισσότερο και σε 15 μήνες που υπολείπονται στο τέλος δεν θα έχει μείνει τίποτα απολύτως όρθιο. Δραστηριοποιούνται μόνον, αν είναι να γίνει κάποια απευθείας ανάθεση, έτσι δαπάνησαν μέσα σε μια διετία € 2.160.000 σε απευθείας αναθέσεις για προμήθειες και υπηρεσίες, ποσό που για να δικαιολογηθεί θα έπρεπε να έχει εκτελεστεί τεχνικό πρόγραμμα μεγαλύτερο των € 50.000.000! Επίσης, τρέχουν πάλι αν είναι να στηθεί κάποια «δουλειά» και μόλις αποκαλυφθούν να έρχονται εκ των υστέρων να τη νομιμοποιήσουν, όπως ακριβώς έγινε με τη "Νεραϊδοχώρα" και να δούμε τι άλλο θα επισύρει αυτή η υπόθεση…
Ενώ τα προηγούμενα δύο χρόνια που υπήρχε περισσότερο χρήμα το καρναβάλι γινόταν με ευθύνη του αρμόδιου αντιδημάρχου, φέτος αν και κατ’ ουσίαν δεν ήθελαν να διοργανωθεί καρναβάλι, άφησαν τον πρόθυμο να «αυτοκτονεί» πρόεδρο του Προμηθέα Νίκο Λόη να αναλάβει τη διοργάνωσή του.
Ένα Νίκο Λόη, που πολλούς μπορεί να ενοχλεί, καθ’ ότι του αξίζουν συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα που επέτυχε, όποιο κι αν ήταν αυτό, λαμβανομένου υπόψη ότι η δημοτική αρχή, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press είχε δώσει γραμμή σε εν δυνάμει χορηγό να μην τον χρηματοδοτήσει! Να μην ξεχνούμε ότι η «αυλή» του Κώστα Λογοθέτη είναι πλήρης άχρηστων και ανικάνων ανθρώπων, οι οποίοι τα προηγούμενα χρόνια και ειδικότερα το πρώτο, μέχρι «απατεώνα» τον αποκαλούσαν, χωρίς να αποδεικνύουν τίποτα, αλλά για να καλύψουν την ανικανότητα τη δική τους, επειδή ήταν άχρηστοι να διοργανώσουν καρναβάλι.
Φέτος, ο Νίκος Λόης, για να διοργανωθεί καρναβάλι, εξαναγκάσθηκε ακόμη και σε πολιτική υποχώρηση στο εσωτερικό του Δ.Σ. του Προμηθέα, επεκράτησε τελικά ομόνοια κι αξίζουν συγχαρητήρια και στους υπολοίπους.
Στο φετινό καρναβάλι οι υπάρχοντες πόροι περιορίσθηκαν στις € 33.000, εκ των οποίων τα € 17.000 είναι για την ηχητική εγκατάσταση και τα υπόλοιπα για να καλύψουν τις δαπάνες στα δύο καρναβάλια του Λουτρακίου και των Αγ. Θεοδώρων.
Παρά τα εύσημα στον Νίκο Λόη, θα πρέπει να σταθεί στο κλείσιμο της ολιγόλεπτης παρέμβασής του κατά τη διεξαγωγή του καρναβαλιού που είπε κλείνοντας: «… θα πρέπει να αποτινάξουμε το σάπιο!» Πολύ ορθό Νίκο Λόη να το λες, αλλά θα πρέπει και να το κάνεις. Γιατί εσύ όχι μόνον το στηρίζεις, αλλά μετά την παραίτηση του Γιώργου Κακαβά, έχεις γίνει «ασπίδα» για δύο στη σάπια νοοτροπία της δημοτικής αρχής του Κώστα Λογοθέτη.

Μόνον με € 33.000 τα δύο καρναβάλια
Φυσικά, μπορεί να διοργανώθηκε καρναβάλι, αλλά αυτό τσαλάκωσε την εικόνα του Λουτρακίου, καθώς επίσης και τη φήμη του θεσμού, δεδομένου ότι η διάρκειά του ήταν κατά την παροιμία «ένα τσιγάρο δρόμος.» Στη φετινή περίοδο που ζούμε, η οποία ενδείκνυται για πλήθος θεμάτων και πρώτα απ’ όλα από τα σκάνδαλα της δημοτικής αρχής, το λουτρακιώτικο καρναβάλι έμεινε στείρο, στηριζόμενο σε πεπαλαιωμένα άρματα.
Το μόνον σίγουρο είναι, ότι η εγκληματική σε βάρος του τόπου δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη, με τον αδικαιολόγητο κι εκτός κάθε λογικής περιορισμό των κονδυλίων στον Προμηθέα, είναι υπέρ του δέοντος βέβαιο -μακάρι το loutraki-press να διαψευσθεί- ότι τον Νίκο Λόη και το διοικητικό συμβούλιο του Προμηθέα θα τους μπλέξει, δεδομένου ότι πάρα πολλές οφειλές θα μείνουν ανεκπλήρωτες και οι δικαιούχοι θα αναγκασθούν να προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη. Μην λησμονούμε εξαιτίας του Κώστα Λογοθέτη τι έχει συμβεί στη Λουτράκι Α.Ε.
Πάντως, πρέπει να επισημανθεί ότι ο «αυτοκράτορας» με την κουστωδία του, αν και αντίθετοι στο καρναβάλι, έδωσαν το παρόν μήπως και καρπωθούν λόγω της ανικανότητάς τους τα ξένα μπράβο.
(180313)
Return top