ΚΟΥΙΖ

Ποιά εταιρεία στο Λουτράκι λέγεται ότι θα βρεθεί αντιμέτωπη με τεράστια οικονομικά προβλήματα, αν και δεν συνέτρεχαν λόγοι;
(080213)




Είπαν…

«Ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης και οι εγκληματίες της Λουτράκι Α.Ε. σύμβουλοί του, το γνωρίζουν ότι οι εργαζόμενοι στην εταιρεία είναι απλήρωτοι, γυρνάνε σπίτι τους με άδεια χέρια, ενώ η οικογένειά τους περιμένει να τους πάνε φαγητό;»
(080213)




ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ
ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2011 ΤΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Παρέλαση έγινε χθες στην Ιάσωνος από μέλη της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής να υπογράφουν παράνομα και να κλείνουν εκπρόθεσμα και αναδρομικά, χωρίς να θέτουν τη χθεσινή ημερομηνία, τον απολογισμό του 2011! Τα σημερινά μέλη της δευτεροβάθμιας επιτροπής θα το δεχθούν αυτό; Δεν θα ζητήσουν να διερευνήσουν τους λόγους και τις αιτίες που τα μέλη δεν υπέγραφαν επί δύο χρόνια και ήλθαν να υπογράψουν εκ των υστέρων; Πόση πίεση τελικά υπέστησαν;
Οι πληροφορίες από το δεύτερο όροφο της Ιάσωνος θέλουν ο Κώστας Λογοθέτης για άλλη μία ημέρα να ήταν έξαλλος. Το λόγο τώρα κανονικά, για να μην προβεί σε παράβαση καθήκοντος έχει ο προϊστάμενος από τη διεύθυνση της αντιπεριφέρειας Κορίνθου.
Το απόλυτο μπάχαλο, τόσο στην πρωτοβάθμια, όσο και στη δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή από τους φίλους και του προστατευόμενους του δημάρχου.
Ο Αργύρης Ψυχογιός που την περασμένη εβδομάδα κατήγγειλε στο ΚΑΠΗ Αγ. Θεοδώρων τα ψέματα του Κώστα Λογοθέτη και της δημοτικής αρχής του, ποιος είναι τελικά ο λόγος που υπέγραψε, ενώ αρνείτο επί δύο χρόνια; Ξαφνικά εξέλειπαν οι λόγοι που επικαλείτο;
Μήπως μυρίζει κουκούλωμα ή απλά σκεφτόμαστε με υποψίες;
Πάντως, πρόβλημα και μάλιστα έντονο, οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν να υπάρχει και στην πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή, ενώ νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι ο επίτροπος θα τον επιστρέψει τον απολογισμό, δεδομένου ότι δεν μπορεί να εγκρίνει κονδύλια που αφορούν αμιγώς ΝΠΔΔ. Έχει να πέσει πολύ γέλιο και τελειωμός δεν θα υπάρχει.
Οι πληροφορίες θέλουν, έκπληξη να περιμένει ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης και για τη δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή, που θα έλθει με καθυστέρηση μικρού διαστήματος, ουρανοκατέβατη.
Για όλα αυτά, αλήθεια, η αντιπολίτευση δεν έχει να πει τίποτα. Όλα καλά είναι; Επιβάλλεται ο νόμος της σιωπής που παραπέμπει σε «πολιτική ομερτά»;
(080213)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΠΡΟΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ LOUTRAKI THERMAL SPA;

Έχει σκοπό κάποιους από τους δημοτικούς ταγούς να κινηθεί τώρα που το Loutraki Thermal Spa (LTS) και η Λουτράκι Α.Ε. άρχισαν να γίνονται φύλο και φτερό από τις κατασχέσεις;
Θα ενδιαφερθεί και θα κινηθεί κάποιος να πραγματοποιηθεί έστω και σήμερα γενική συνέλευση της εταιρείας;
Πάντως, οι πολίτες πρέπει να είναι υπερήφανοι. Πρέπει να τους βλέπουν, να τους καμαρώνουν για την απραξία και τη σιωπή τους που είναι απλοί θεατές στην καταστροφή του τόπου! Μια σιωπή που δεν είναι τυχαία, αλλά για κάποιους από αυτούς, σύμφωνα πάντοτε με τις πληροφορίες από δημοτικό υπάλληλο, οφείλονται στην προσπάθεια που καταβάλλεται για δύο πρόσωπα κατ’ αρχήν να μετατεθούν από το LTS στο δήμο Λουτρακίου με σύμβαση αορίστου χρόνου κι εδώ αρχίζουν να μπλέκουν πιο πολύ τα πράγματα.
Οι πληροφορίες για τα πρόσωπα που θέλουν να γίνεται λόγος κατ’ αρχήν αφορούν την αναπληρώτρια διευθύντρια (χωρίς τα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα) του LTS Αικατερίνη Παύλου Πέτρου, σύζυγο του βετεράνου δημάρχου και αειθαλούς δημοτικού συμβούλου Παύλου Παύλου, για τον οποίο εικάζεται ότι δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα και τα πάντα γίνονται εν αγνοία του!.. Κατά δεύτερο λόγο, αφορούν τον γαμβρό του αντιδημάρχου - αναπληρωτή του δημάρχου Γιώργου Γλυκοφρύδη, Γιάννη Κόντη, ο οποίος επίσης δεν είναι απίθανο να μην γνωρίζει τις μεθοδεύσεις και τις προσπάθειες που καταβάλλει ο κουνιάδος του.
Γιατί, όμως, οι προσπάθειες αυτές αν ευσταθούν οι πληροφορίες από το 2ο όροφο της Ιάσωνος περιορίζονται στα δύο αυτά πρόσωπα; Ο δήμος Λουτρακίου με τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου μπορεί να έχει μέχρι 10 υπαλλήλους αορίστου χρόνου. Σήμερα, υπάρχουν 8 κι αν ο δήμος Λουτρακίου υπερβεί τους 10, τότε ο υπερβάλλον αριθμός οδηγείται στην αξιολόγηση κι ενδεχομένως κάποιοι μπορεί και να απολυθούν. Έτσι λοιπόν η μεθόδευση έχει ξεκινήσει για τα δύο προαναφερόμενα πρόσωπα, ενώ ερώτημα αποτελεί πώς -αν- θα αντιδράσει ο επικεφαλής συνδυασμού «Συνένωση Προόδου - Νέα Πορεία» δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Πετρίτσης, υπέρ του αδελφού του διευθυντή του LTS Νίκου Πετρίτση, καθώς επίσης και ο δημοτικός σύμβουλος της πάλαι ποτέ πλειοψηφίας Παναγιώτης Βαρελάς, υπέρ του αδελφού του τεχνικού του LTS Χαράλαμπου Βαρελά, ενώ μ’ αυτές τις μεθοδεύσεις δεν είναι απίθανο να προκληθεί αντίδραση, η οποία λέγεται ότι θα είναι κι έντονη του τέως αντιδημάρχου Νίκου Βαρελά. Όλα αυτά ανήκουν στη σφαίρα των εκτιμήσεων και υπολογισμών και οι επόμενες ημέρες θα δείξουν το δέον γενέσθαι.
Επισημαίνεται ότι οποιαδήποτε μετακίνηση είναι πέρα για πέρα παράνομη, δεδομένου ότι η Λουτράκι Α.Ε. είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, με συνέπεια να μην υπάγεται στην πρόβλεψη του νόμου όταν διαλύεται η απορροφάται ένα ΝΠΔΔ. Αν θέλουν να γίνει πρόσληψη στο δήμο Λουτρακίου, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ, κάτω απ’ όλες τις σύννομες διαδικασίες.
(080213)
Return top