ΚΟΥΙΖ

Πότε ο Κώστας Λογοθέτης θα ανταποκριθεί στο στοίχημα πρόκληση των € 10.000 του έγκριτου Λουτρακιώτη νομικού, ότι και οι τέσσερις αγωγές της Λουτράκι Α.Ε. για τα έτη 2007 - 2008 - 2009 - 2010 κατά της Club Hotel Loutraki S.A. θα απορριφθούν ως αόριστες; Λέτε αυτό να σημαίνει κάτι από τον «καλύτερο δήμαρχο», μετά και την πρόβλεψη - εκτίμηση του ίδιου νομικού κι όχι μόνον πριν από ένα ακριβώς χρόνο, για απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων, πράγμα που και έγινε;
(210213)




Είπαν…

«Τι δουλειά είχε ο "απεργοσπάστης" στη συγκέντρωσή μας, έλεγαν εκπρόσωποι φορέων για το ολιγόλεπτο πέρασμα του δημάρχου Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη ανάμεσά τους, το οποίο έκριναν ότι ήταν μόνον και μόνον για το θεαθήναι; Δεν το καταλαβαίνει ότι με τη "δική του αλήθεια" ψέματα για όλους εμάς, έχει γίνει αντιπαθής κι όσο συνεχίζει την ίδια τακτική τόσο περισσότερο μας εκνευρίζει; Δεν το καταλαβαίνει ότι πρέπει να σκέφτεται τι θα πει όταν απευθύνεται σε ανθρώπους της πιάτσας;»
(210213)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

«ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ» ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ
€ 2.160.000 ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ «ΠΡΟΙΚΑΣ» ΤΩΝ € 316.547!

Πολύ ορθή η απόφαση να ματαιωθούν απαλλοτριώσεις αν ήταν «ρουσφετολογικές» από την προηγούμενη δημοτική αρχή και δεν εξυπηρετούσαν άμεσες ανάγκες του δήμου Λουτρακίου.
Παρ’ όλα αυτά, ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, μαζί με την αυλή του, αδυνατούν να αντιληφθούν ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, με συνέπεια να συνεχίζουν αταλάντευτα τη φανφαρολογία τους, με πιο αστείο να έχουν την αίσθηση ότι η τοπική κοινωνία τους πιστεύει!
Σε χθεσινή τους ανακοίνωση τολμούν και κάνουν λόγο για εξυγίανση και διαφάνεια αυτοί που με μηδενικό έργο σε τεχνικό - οικονομικό πρόγραμμα, έχουν κατορθώσει μέσα στη διετία να πραγματοποιήσουν απευθείας αναθέσεις ύψους € 2.160.000, λαμβανομένου υπόψη ότι σε περίοδο κρίσης και την ώρα που ο δήμος Λουτρακίου αναστενάζει από την καταστροφή που του έχουν προκαλέσει, το περίπου 60% των απευθείας δαπανών, έχει δοθεί εκτός δήμου Λουτρακίου!
Από την ανάκληση των εν λόγω απαλλοτριώσεων ισχυρίζονται σε χθεσινή -παρά την πανελλαδική απεργία- ανακοίνωσή τους ότι εξοικονόμησαν για το δήμο € 316.547,93 και ως εκ τούτου φαίνεται η «πολιτική ομερτά» θα μπορέσει να συνεχίσει απερίσπαστη το πάρτι των απευθείας αναθέσεων.
Έχουν υπόψη τους ότι για να πραγματοποιήσεις απευθείας αναθέσεις ύψους € 2.160.000, για να μην μπορεί να σε κατηγορήσει κανείς, ότι θα έπρεπε να έχεις εκτελέσει κι ένα τεχνικό πρόγραμμα ύψους τουλάχιστον € 40.000.000;
(210213)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΤΟ «ΣΤΡΙΠΤΙΖ» ΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ - ΣΠΥΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ SPA

Είναι να απορείς και να διερωτάσαι πόση τσίπα και πόση αξιοπρέπεια μπορεί να διαθέτουν αυτοί οι άνθρωποι, ως πολιτικά πρόσωπα;
Ο λόγος για το δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη -καλά αυτός δεν σέβεται και καταπατάει ακόμη και την υπογραφή του, ποιο λόγο του λοιπόν; παθών και ο γράφων- και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου Σπύρο Νικολάου!
Όλοι θα θυμούνται το ντελίριο φασιστικής νοοτροπίας που επέδειξαν στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου, με το αίτημα δημοτικών συμβούλων για αλλαγή της ημερομηνίας, έστω και μία ημέρα αργότερα με αφορμή τις συντηρητικές κατασχέσεις στην ακίνητη περιουσία της Λουτράκι Α.Ε., καθώς επίσης και τα δημοσιεύματα του loutraki-press για επικείμενη κατάσχεση κινητών αξιών της εταιρείας και κατ’ επέκταση του Loutraki Thermal Spa.
Αν και η προοπτική αυτή αποτελούσε το σχεδιασμό της εργολήπτριας εταιρείας «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.», ωστόσο, για εσωτερικούς της λόγους είτε έχε ματαιωθεί, είτε προσωρινά αναβληθεί, ενδεχομένως, από νέες δεσμεύσεις και υποσχέσεις που αναλήφθησαν και σίγουρα είναι άνευ αντικρίσματος, όταν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Βλάχος θα έλθει αντιμέτωπος με το νέο εμπαιγμό, πρέπει να θεωρείται υπέρ του δέοντος βέβαιο ότι τότε θα αντιδράσει εκ νέου.
Είναι αναγκαίο να διευκρινισθεί ότι κανείς λογικός άνθρωπος δεν είναι υπέρμαχος μιας τέτοιας προοπτικής κι εξέλιξης, που φέρνει την καταστροφή στο τόπο, ει μη μόνον ο Κώστας Λογοθέτης με τους στενούς του συμβούλους, που μεθοδευμένα και με σκοπιμότητα έφεραν την καταστροφή και σήμερα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, για τον εντυπωσιασμό της κοινής γνώμης.
Αποτέλεσε τεράστια έκπληξη, επρόκειτο για το ιδανικό «στριπτίζ», όταν την Τρίτη το μεσημέρι στο e-mail του loutraki-press, έφθασε η ανακοίνωση του δήμου Λουτρακίου ότι αναβάλλεται η προγραμματισθείσα έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και ο προγραμματισμός της θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω ανακοίνωση του δήμου Λουτρακίου, αν και είναι σε έγγραφο του δημοτικού συμβουλίου, ωστόσο, δεν φέρει την υπογραφή του προέδρου. Εδώ λοιπόν θα πρέπει να διατηρήσουμε τις επιφυλάξεις μας και να επιδειχθεί υπομονή όχι μέχρι τη νέα ανακοίνωση διεξαγωγής της συνεδρίασης, αλλά μέχρι την πραγματοποίησή της για τη στάση που θα ακολουθήσει τελικά ο Σπύρος Νικολάου.
Ο Κώστας Λογοθέτης εσύρθη σ’ αυτή την απόφαση μετά την κατακραυγή και την αποδοκιμασία που εισέπραξε τη Δευτέρα στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Λουτρακίου, από εκπροσώπους των επαγγελματικών σωματείων του Λουτρακίου, αλλά και από απλούς πολίτες σε μια συγκέντρωση που είχε διοργανώσει το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο του πυρήνα Λουτρακίου.

Που θα βγει αυτός ο εμπαιγμός;
Καλώς ή κακώς, κακώς ο πρόεδρος του σώματος Σπύρος Νικολάου ήταν αδιάλλακτος, δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του και με τίποτα δεν διαπραγματευόταν την αλλαγή ημερομηνίας συζήτησης του κρισιμότερου θέματος στη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ζητούμενο αποτελεί τι θα κάνει τώρα που άλλαξε η ημερομηνία;
Όμως, τα πολλά ερωτήματα προκύπτουν για τον δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, ο οποίος μαζί με τους συμβούλους του, νομίζουν ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο και ειδικότερα έναν άνθρωπο όπως ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» Γιώργος Βλάχος, τον οποίο εμπαίζουν κάτι λιγότερο από δύο χρόνια και ο άνθρωπος, όπως ο οποιοσδήποτε, είναι φυσιολογικό να βρίσκεται με το δάχτυλο στη σκανδάλη και να θέλει να τραβήξει στ’ άκρα.
Πάντως, η κακόγουστη «φιέστα» για εσωτερική κατανάλωση στο δήμο Λουτρακίου που θέλει να στήσει ο Κώστας Λογοθέτης την ώρα που τα κατασχετήρια φθάνουν το ένα πίσω από το άλλο στη Λουτράκι Α.Ε., μάλλον κακό κάνουν κι εξοργίζουν τον κάθε άνθρωπο που έχει λαμβάνειν και διαπιστώνει να εμπαίζεται, όταν το μπαράζ των υποσχέσεων είναι άνευ αντικρίσματος.
Υπενθυμίζεται ότι ως ώρας, ο Κώστας Λογοθέτης μαζί με τους εξ’ απορρήτων συμβούλους του, λόγω του εμπαιγμού που κάνουν στον Γιώργο Βλάχο για περισσότερους από είκοσι μήνες, έχουν επιβαρύνει την οφειλή ήδη περίπου € 1,5 εκατ. και κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει πόσο ακόμη, μέχρι να τα τινάξει όλα στον αέρα και η σχεδιαζόμενη «φιέστα» να αποβεί σε τραγωδία…
(210213)
Return top