ΚΟΥΙΖ

Πότε έχει σκοπό ο Κώστας Λογοθέτης να αποκαταστήσει την εικόνα του παραλιακού πάρκου Λουτρακίου ή «ξεπουλήθηκε» στην εταιρεία της Νεραϊδοχώρας που εμπλέκεται ο αδελφός του συμβούλου του Γιώργου Γιαννιτσόπουλου; Τι πραγματικά συμβαίνει; Θα ενδιαφερθεί κάποιος δημοτικός σύμβουλος να τον καταγγείλει;
(180213)




Είπαν…

«Πραγματοποιήθηκε, αλλά ήταν "κολοβή" η συνεδρίαση της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής, με το νέο πρόεδρο να "αδειάζει" τον προκάτοχό του λόγω του πνεύματος και των αντιλήψεων που εξήγγειλε ως προς τον τρόπο λειτουργίας του οργάνου. Καμία αναφορά πάντως, για τον απολογισμό του 2011! Χωρίς συνεδρίαση για το 2012, πώς θα απαιτήσει να υπογραφεί απολογισμός;»
(180213)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ(;) Η ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΣΟΒΟΛΑ

Τις άνευ όρκου εξηγήσεις τους έδωσαν την Πέμπτη σε πταισματοδίκη που του έχει διαβιβασθεί από την Εισαγγελία Κορίνθου η μηνυτήρια αναφορά για το «πνίξιμο» -έστω αν πέταξε την μπάλα στην κερκίδα με την υποβολή στην Εισαγγελία Κορίνθου- της Γνωμοδότησης Τσοβόλα, από το δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη και συγκεκριμένους συμβούλους του, που φέρουν μαζί του και την ευθύνη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press κατέθεσαν τα μέλη του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. - δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Δόσχορης (αντιπρόεδρος), Σπύρος Νικολάου, Γιάννης Κακούρος, Φάνης Σιτές (πολίτης), καθώς επίσης και ο προκάτοχός του και τέως αντιπρόεδρος Δημήτρης Λογοθέτης.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις νομικών κύκλων της Κορίνθου, ο φάκελος έχει κλείσει κι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για το προανακριτικό στάδιο, με το δήμαρχο πρόεδρος και διευθύνοντα σύμβουλο της Λουτράκι Α.Ε. Κώστα Λογοθέτη το μέλος  του Δ.Σ. της εταιρείας Δημήτρη Πέτρου και το τέως μέλος Γιώργο Γλυκοφρύδη, να μην έχουν καταθέσει σ’ αυτό το στάδιο της διαδικασίας.
Όπως επισημαίνουν οι εν λόγω νομικοί κύκλοι, η προσοχή μας πρέπει να είναι στραμμένη στον αρμόδιο εισαγγελέα που θα χειρισθεί την υπόθεση, θα μελετήσει τις ανομοτί εξηγήσεις και θα καταλήξει σε μια απόφαση, αν πρέπει να παραπέμψει την υπόθεση στην κύρια ανάκριση ή να θεωρήσει ότι η πληθώρα των στοιχείων με αδικήματα που περιγράφονται δεν τον ικανοποιούν έτσι ώστε να στοιχειοθετούνται κατηγορίες και η υπόθεση να τεθεί στο αρχείο.
Άλλες πληροφορίες του loutraki-press, θέλουν να διαβιβασθούν και πρόσθετα στοιχεία στον Εισαγγελέα Κορίνθου, τα οποία εκτιμάται ότι δεν είναι αναγκαίο να πάνε την υπόθεση πίσω στην προανακριτική διαδικασία, αλλά αντίθετα να ενισχύσουν έτι περαιτέρω το φάκελο της υπόθεσης.
Πληροφορίες από άλλη πλευρά που έφθασαν επίσης στο loutraki-press, θέλουν ο Λουτρακιώτης, έγκριτος νομικός Κορίνθου Περικλής Μπαλοδήμος να έχει υποβάλλει αίτημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου για συσχετισμό της δικής του μηνυτήριας αναφοράς, με την παρούσα που εκτιμάται ότι επέστρεψε στα χέρια του αρμόδιου εισαγγελέα. Επισημαίνεται, ότι για τη μηνυτήρια αναφορά του Περικλή Μπαλοδήμου είχε ολοκληρωθεί η προανακριτική διαδικασία από τον Ιανουάριο του 2011 κι ενδεχομένως λόγω φόρτου εργασίας στη Θέμιδα η υπόθεση παρέμενε στο συρτάρι, μέχρι να έλθει η ώρα της.
Εισαγγελείς και δικαστές θα κρίνουν το δέον γενέσθαι των εν λόγω ή της εν λόγω υπόθεσης αν συσχετισθούν, με τα φώτα της δημοσιότητος πλέον να είναι για το εν λόγω θέμα, στραμμένα στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου και να παρακολουθείται στενά από τα τοπικά ΜΜΕ.
(180213)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΚΑΝΟΝΤΑΣ «ΘΕΑΤΡΟ» Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΠΑΙΖΕΙ
ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ LOUTRAKI THERMAL SPA!

Έξω φρενών θέλουν οι πληροφορίες να είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» Γιώργος Βλάχος μ’ όσα συμβαίνουν, σε σχέση πάντοτε όσον αφορά τις απαιτήσεις του από τις εκκρεμότητες και την ασυνέπεια που επιδεικνύει ο δήμαρχος Λουτρακίου και πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Κώστας Λογοθέτης.
Πληροφορίες του loutraki-press θέλουν ο Γιώργος Βλάχος να έχει εξοργισθεί με τις δηλώσεις του Κώστα Λογοθέτη σε ΜΜΕ, τις οποίες πληροφορήθηκε μετά το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, όσο κι όσα υποστήριξε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Οι πληροφορίες θέλουν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» να εκτιμά ότι σκοπός του Κώστα Λογοθέτη κι αυτών που τον περιστοιχίζουν είναι να μην πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Τετάρτης, να ματαιωθεί η συνεδρίαση για διάφορους λόγους και να αναβληθεί, προκειμένου να προστατέψουν το πολιτικό τους προφίλ.
Φέρεται, ο Γιώργος Βλάχος να έχει πληροφορηθεί για τις επικείμενες αντιδράσεις τοπικών οργανώσεων κομμάτων της κεντρικής πολιτικής σκηνής -ειδικότερα προερχομένων από την Αριστερά- σε βάρος του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σπύρου Νικολάου, ο οποίος ήταν ανένδοτος να αλλάξει η ημερομηνία της έκτακτης συνεδρίασης του σώματος λόγω της Πανελλαδικής Απεργιακής Κινητοποίησης της 20ης Φεβρουαρίου. Σε γνώση του Γιώργου Βλάχου, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν και τον ανησυχούν έτι περαιτέρω, έχει περιέλθει και η καταγγελία που προσάπτουν σε βέρος του Σπύρου Νικολάου για μεθόδευση απεργοσπαστικού μηχανισμού, όταν ο ίδιος μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ισχυριζόταν ότι έχω εξεύρει πρακτικογράφο για να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση.
Από κύκλους που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν πολύ καλά τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλος τη «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.», εκτιμάται ότι δεν είναι απίθανο να αντιδράσει έντονα, δεδομένου ότι όλα αυτά τα εκλαμβάνει ως κοροϊδία στο πρόσωπό του και να γίνουμε θεατές εξελίξεων, τις οποίες προς το παρόν κάποιοι πίστεψαν ότι απομακρύνθηκαν και δεν πρόκειται να συμβούν.
Όπως και να ’χει ο Κώστας Λογοθέτης νομίζοντας ότι μπορεί να παίξει και να προκαλέσει λόγω του ύφους του την ευαισθησία της κοινής γνώμης, τα αποτελέσματα να είναι εντελώς αντίθετα από τα προσδοκώμενα κι όλο το «θέατρο» που νόμιζε ότι έπεισε να του γυρίσει μπούμερανγκ. Οι εξελίξεις, στο άμεσο διάστημα θα επιδείξουν πόσο έχει επηρεασθεί ή όχι ο Γιώργος Βλάχος.
(180213)
Return top