ΚΟΥΙΖ 1

Ποιό είναι σήμερα το happening που θα προλάβει το happening που έχει στήσει ο Κώστας Λογοθέτης στο Loutraki Thermal Spa, για την προσέλκυση του κόσμου, λόγω της ημέρας των ερωτευμένων;
(140213)




ΚΟΥΙΖ 2

Πότε η δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη, θα καταβάλλει την οφειλή των € 5.000 στον τέως πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Αγ. Θεοδώρων Χρήστο Ψυχογιό;
(140213)




Είπαν… 1

«Έχω συναντήσει και συνεργασθεί με εκατοντάδες δημάρχους. Κι άλλοι χρωστάνε χρήματα, έχουμε συνεννοηθεί και με αμοιβαίο πνεύμα, έχουμε βρει λύσεις. Αυτό το πράγμα, μ’ αυτόν τον άνθρωπο (εννοεί τον Κώστα Λογοθέτη), είναι πρωτοφανές!»
Γιώργος Βλάχος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.», σε τοπικό παράγοντα.
(140213)




Είπαν… 2

«Ξέρετε γιατί οι του 2ου ορόφου της Ιάσωνος προγραμμάτισαν για σήμερα, ημέρα των ερωτευμένων, δημοτικό συμβούλιο; Γιατί είναι όλοι τους ανέραστοι!»
Eσένα που το είπες, σου εύχομαι να σου ζητήσει sex το κορίτσι θαύμα!
(140213)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

Πριν από ένα εξάμηνο περίπου γνωστός δικηγόρος με καθολική αποδοχή στο Λουτράκι, επεσκέφθη ένα απόγευμα στο γραφείο του τον Κώστα Λογοθέτη μετά από πρόσκληση ενός εκ των δύο συμβούλων του. Η πρόσκληση ήταν προσχηματική, να του ρίξουν στάχτη στα μάτια, κάτι που αντελήφθη με το πρώτο ο εμπειρότατος δικηγόρος και είπε στον Κώστα Λογοθέτη, παρουσία των άλλων δύο: «Όλοι θέλουμε να οικονομήσουμε κι αυτό είναι θεμιτό. Εσείς πάτε με την καταστροφή του τόπου κι εγώ σας προτείνω την ανάπτυξη και την πρόοδο.»
Έκτοτε, ο εν λόγω δικηγόρος, δεν διέβη ξανά την πόρτα του γραφείου του δημάρχου. Προφανώς, ανεπιθύμητος!
(140213)




ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΙ
ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ATTICA BANK ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ € 1.175.000;

Κώστα Λογοθέτη, με την ευκολία που πήρες τηλέφωνο να σε βγάλουν ζωντανά στο ραδιόφωνο lradio, θα περίμενε κανείς να δώσεις στη δημοσιότητα τα κατασχετήρια που είχες λάβει πρωί πρωί της Δευτέρας. Οι δηλώσεις σου αυτές, ήταν που προκάλεσαν και το έγγραφο πρωί πρωί της Τρίτης κι αποκάλυψε χθες το loutraki-press.
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμενόταν να δημοσιοποιήσεις και το εξώδικο που σου έστειλε την Τρίτη η τράπεζα Αττικής και σου ζητούσε μέχρι την Παρασκευή να ρυθμισθεί η οφειλή του € 1.175.000, άλλως θα προχωρήσει στα νόμιμα. Δηλαδή, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας σε συντηρητική κατάσχεση.
Ευελπιστείται να τα διαψεύσεις κι αυτά.
(040113)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Η κατάσταση του Κώστα Λογοθέτη είναι υπέρ του δέοντος σοβαρή και δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με ελαφρά τη καρδία ή να λέμε, ε δεν βαριέσαι, θα περάσει ο χρόνος και θα πάει από ’κει που παν κι οι άλλοι.
Καθημερινά προκαλεί βλάβη και το δυστύχημα είναι ότι αυτή διευρύνεται, χωρίς ο ίδιος και οι σύμβουλοί του να το αντιλαμβάνονται.
Φαίνεται ότι ο Κώστας Λογοθέτης στη φαντασία του να νομίζει ότι είναι «αυτοκράτορας» και βιώνει αυτή την πλευρά της ζωής του, όπως και με το σήριαλ του Σουλεϊμάν που έχει αποβλακώσει περισσότερους από τους μισούς Έλληνες. Στο σήριαλ δείχνουν τη μία πλευρά της ζωής του Σουλεϊμάν τα χαρέμια με τις γυναίκες κι όλοι κοιτάνε, ενώ τεχνηέντως αποκρύπτουν την άλλη πλευρά του, τα χαρέμια με τα αγοράκια που θα ξεσήκωνε τον κόσμο. Έτσι και ο Κώστας Λογοθέτης προβάλλει μόνον την πλευρά που έχει στο μυαλό του, τη φανταστική, κάνει λόγο ανέξοδα για δημοσιογράφους εντός κι εκτός εισαγωγικών, αρεστοί είναι μόνον αυτοί που τον εξυπηρετούν και «παπαγαλίζουν», αλλά αδυνατεί να δει ή πιο ορθά αποκρύπτει -όπως και το σήριαλ- την άλλη πλευρά. Την πλευρά που απηχεί την πραγματικότητα κι έχει φέρει την καταστροφή στο δήμο Λουτρακίου.
Μου είπαν τη Δευτέρα (συγνώμη και πάλι για το πρώτο πρόσωπο) αν άκουσα τη συνέντευξη του Κώστα Λογοθέτη, περιέγραψαν τι έλεγε, χωρίς να δώσω περισσότερη σημασία. Μειδίασα, είπα μην δίνεις βάση, ως συνήθως ψεύδεται, αφού το πρωί έλαβε το έγγραφο των κατασχετηρίων κι έκλεισε το τηλέφωνο με το συνομιλητή.
Χθες το μεσημέρι, με κάλεσε στο τηλέφωνο ο συγχωριανός του ρωτώντας με αν άκουσα τη συνέντευξή του. Ο ίδιος, προηγουμένως, είχε διερευνήσει ποια είναι η πραγματικότητα, γεγονός που τον ανάγκασε για τη συγκεκριμένη επικοινωνία. Υπέστην αφόρητη πίεση να ακούσω τη συνέντευξη για να καταλάβω, επειδή οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν και με ανάγκασε να το δεσμευθώ. Συλλογίστηκα, για να επιμένει κάποιο λάκκο έχει η φάβα…
Όπως ανεγράφη και την Τρίτη, το να λέει ο Κώστας Λογοθέτης ψέματα, δεν το καταλαβαίνει, δεδομένου ότι είναι η κύρια φύση του. Μ’ αυτή τη φυσικότητα τα έλεγε και στη συνέντευξη, αλλά αν δεν τον γνωρίζεις, αν δεν είσαι θύμα του, αν δεν γνωρίζεις ένα θέμα ή μία υπόθεση εκ των έσω, μπορείς κάλλιστα να την πατήσεις.
Φυσικά, αυτό μπορεί να το πάθει ο οποιοσδήποτε στο ηχητικό. Γιατί στο ζωντανό, είναι να τον λυπάσαι, καθ’ ότι το ταλέντο υποκριτικής που νόμιζε ότι διαθέτει αποδείχθηκε φούσκα. Αρκεί να βάλεις δίπλα - δίπλα για να συγκρίνεις ένα από τα πρώτα του βίντεο κι ένα από τα τελευταία. Εκεί θα διαπιστώσει ο καθένας την κατάρρευση του εκκολαπτόμενου ερασιτέχνη «θεατρίνου».

Ο… μηχανολόγος της καταστροφής
Ο Κώστας Λογοθέτης την Δευτέρα το πρωί είχε παραλάβει από την «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» τα κατασχετήρια και προκειμένου να αντιπαρέλθει του γεγονότος επέλεξε να πάρει τηλέφωνο το διαδικτυακό ραδιόφωνο lradio, προκειμένου να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που είχαν σχηματισθεί σε βάρος του.
Μπορεί να μην ξεκίνησε η αποκόμιση των κινητών στοιχείων της Λουτράκι Α.Ε., δεδομένου ότι επικράτησαν μετά τη δημοσίευση του loutraki-press δεύτερες σκέψεις στην «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.», η οποία δεν επιθυμεί να της πιστωθεί η καταστροφή του τόπου, κάτι που τονίζεται χαρακτηριστικά και στην επιστολή της Τρίτης που δημοσιοποιήθηκε χθες, ωστόσο, όσον αφορά την κατάσχεση του ταμείου κοντός ψαλμός…
Ο Κώστας Λογοθέτης, ο… μηχανολόγος -κατά το αρχιτέκτονας- καταστροφής της Λουτράκι Α.Ε., αλλά και του δήμου Λουτρακίου γενικότερα, έχει το απύθμενο θράσος να κατηγορεί τους άλλους ότι θέλουν κι επιδιώκουν την καταστροφή του τόπου και του Spa ειδικότερα και δεν αναρωτιέται για τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα ενεργειών του, ενώ δεν κοιτάει και τους συμβούλους του.
Απλά, ο Κώστας Λογοθέτης που κόπτεται δήθεν για το Λουτράκι και το Spa θα μπορούσε για παράδειγμα να παρουσιάσει τα στοιχεία πόσες λούσεις πραγματοποιήθηκαν ανά μήνα το τρίμηνο Οκτώβριος - Δεκέμβριος για τα έτη 2012 και 2011 και να τα συγκρίνουμε με το 2010; Παράλληλα, για το ίδιο χρονικό διάστημα να συγκρίνουμε και τα έσοδα του Loutraki Thermal Spa;
Μόνον έτσι, ίσως να διαπιστώσει την καταστροφή που έχει φέρει…
Καλόν θα είναι να αφήσει κατά μέρος τα δακρύβρεχτα περί τιτάνιας προσπάθειας και πορεία βήμα - βήμα και να πει όλη την αλήθεια για το ποια ανταλλάγματα δόθηκαν για να ματαιώσει την αγωγή των περίπου € 2.300.000 και να χαθούν αυτά τα χρήματα από την Λουτράκι Α.Ε. ή για να πνίξουν μαζί με τους συμβούλους του τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα που θα είχε βγάλει την εταιρεία του δήμου από την καταστροφή.

Θράσος χωρίς αιδώ κι άνευ ορίων…
Μόνος του ο Κώστας Λογοθέτης Δευτέρα 11:30, όπως ακούγεται στη συνομιλία του, ισχυρίζεται ότι κάτι άκουσε για συλλογές υπογραφών, ψέγοντας αυτούς που το έκαναν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα έπρεπε να τον έχουν επισκεφθεί στο γραφείο του και να τους εξηγήσει τι πραγματικά είχε συμβεί.
Υπενθυμίζεται ότι οι υπογραφές και η κατάθεση του εγγράφου πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή το πρωί, σχετική δημοσίευση για το γεγονός πραγματοποίησε το Σάββατο το πρωί το loutraki-press, αλλά και πάλι ο Κώστας Λογοθέτης ούτε άκουσε ούτε έμαθε τίποτα; Καλά δεν διαβάζει και δεν θέλει να μαθαίνει τι γράφει το loutraki-press. Αλήθεια, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σπύρος Νικολάου δεν τον ενημέρωσε; Επομένως, κι αυτός δεν κάνει σωστά τη δουλειά του.
Το αστείο της υπόθεσης, είναι ότι τον ρωτάει και ο δημοσιογράφος, προφανώς αυτός να το γνώριζε αυτό το γεγονός, με τον Κώστα Λογοθέτη να απαντάει στο ίδιο μοτίβο, κάτι άκουσα, κάτι μου είπαν κι ούτω καθ’ εξής.
Τελικά, χθες το μεσημέρι, δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την προσεχή Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:00, μ’ ένα και μοναδικό θέμα:
«Εξέταση αιτήματος δέκα (10) δημοτικών συμβούλων για συζήτηση του θέματος ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση της "ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε.", μετά τις επιβληθείσες κατασχέσεις των περιουσιακών στοιχείων της και λήψη απόφασης επί των ενδεδειγμένων λύσεων διάσωσής της.»
Μόνος του ο Κώστας Λογοθέτης δεν έλεγε ότι τα περί κατασχέσεων είναι όλα ψέματα; Αυτό που περιλαμβάνεται στην πρόσκληση του δημοτικού συμβουλίου «μετά τις επιβληθείσες κατασχέσεις των περιουσιακών στοιχείων της» τι θέλει να πει άραγε;
Πάντως, ο δήμαρχος που δεν είναι δυνατόν να λέει ψέματα, ποιείται την νήσσαν όσον αφορά τη μεθόδευση για να απουσιάζει ο επικεφαλής συνδυασμού σε πολύωρο «ταξιδάκι», έτσι ώστε να είναι δικαιολογημένος λόγω του προγραμματισμού που είχε κάνει, αλλά και να μην εκτεθεί έναντι του κοινού για την άκαπνη αντιπολίτευσή του, γιατί ο Κώστας Λογοθέτης θα τον ψέξει όπως τότε, στη συνεδρίαση με το νερό. Επίσης, εξυπηρετείται κι ο Κώστας Λογοθέτης που θα έχει μια φωνή λιγότερη απέναντί του.

Η αλήθεια για τους μισθούς των εργαζομένων
Όσον αφορά τους μισθούς των εργαζομένων, που ισχυρίσθηκε ότι είναι όλοι πληρωμένοι, η αλήθεια και η πραγματικότητα είναι ότι έλαβαν έναντι της εξόφλησης του Ιανουαρίου, ενώ καλύφθηκε και η σφραγισμένη επιταγή, προς αποφυγήν πρόσθετων εμπλοκών με τη Δικαιοσύνη.

Υ.Γ.: Το μεσημέρι, πριν τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το loutraki-press θα δημοσιοποιήσει ένα happening που είναι προγραμματισμένο -μέχρι την ώρα της εν λόγω ανάρτησης- για σήμερα το πρωί.
(140213)
Return top