ΚΟΥΙΖ

Η αφισορύπανση που έχει προκαλέσει ο σύμβουλος του «αυτοκράτορα» εξαιρείται της κείμενης νομοθεσίας ή εδώ υπάρχει η κοινή επιδίωξη;
(140213)




Είπαν…

«Ο Κωστάκης του Μπέη, ως κατά τη φαντασία του "αυτοκράτορας", μήπως νομίζει ότι είναι ο Σουλεϊμάν;»
Ο συγχωριανός του…
(140213)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΣΦΟΔΡΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Τελικά, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.» Γιώργος Βλάχος πρέπει να τον αγαπάει το δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη κι ανέβαλε και πάλι το προγραμματισμένο για σήμερα happening για να μην του χαλάσει τη φιέστα που εξήγγειλε ο δήμαρχος μέσω Ερτζιανών.
Έτσι, σήμερα στα προ ημερησίας συζήτησης θέματα, μεταξύ των δύο συνεδριάσεων, οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν να γίνεται του «κουτρούλη ο γάμος», αλλά και σε καμία των περιπτώσεων οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης δεν είναι διατεθειμένοι να περάσει άβρεχτος ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή, δεδομένου ότι πλέον τα θέματα είναι καυτά και πολλά.
Σίγουρα, ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, κατά την προσφιλή του τακτική δεν πρόκειται να δώσει απολύτως καμία απάντηση στα ερωτήματα όπου του έχουν τεθεί όλο το προηγούμενο διάστημα, ενώ δεν πρόκειται να απαντήσει και στο σημερινό καταιγισμό που προβλέπεται να δεχθεί. Καθ’ ότι προβλέψιμος και το ποίημα γνωστό από κονσέρβα, θα επιτεθεί με το γνωστό στιλ και σπαραξικάρδιο ύφος στον προκάτοχό του, τον οποία θα κατηγορεί μετά τους είκοσι έξι μήνες απραξίας του και εγκληματικών - καταστροφικών χειρισμών του σε βάρος του τόπου, ότι παρέλαβε καμένη Γη, άδεια ταμεία και χρέη για τα οποία δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Φυσικά, δεν θα πει τίποτα για τον καταιγισμό των ψεμάτων που «αμόλησε» τη Δευτέρα μέσω ραδιοφώνου, προσπαθώντας να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Μπορεί να κερδίζει χρόνο λόγω συνθηκών, αλλά τα πάντα έχουν χρονικό ορίζοντα κι αυτός ως ώρας είναι πάρα πολύ μικρός. Εξαρτάται ποιοί και με ποιές σκοπιμότητες κι ανταλλάγματα από το δήμο μπορούν να παρέμβουν στον επιχειρηματία Γιώργο Βλάχο για να ματαιώσει τον προγραμματισμό των κινήσεών του.
Φυσικά, οποιοδήποτε αντάλλαγμα από πλευράς δήμου Λουτρακίου θα είναι ξεπούλημα!
Καταλήγοντας, να υποθέσουμε ότι ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, δεν πρόκειται να νιώσει κάποιου είδους αδιαθεσία.

Υ.Γ.: Κώστα Λογοθέτη, όποιος ανοίγει το λάκκο του άλλου και συγκεκριμένα με την παγίδα που νομίζεις ότι έχεις στήσει σήμερα για θέατρο, πέφτει πρώτος μέσα…
(140213)
Return top