ΑΝΙΑΤΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ
«ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ» ΚΑΙ ΛΙΓΔΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΥΣ


Ανίατη η κουταμάρα στο «παλάτι», έχει ξεπεράσει κάθε όριο στοιχειώδους λογικής που μπορεί να κατέχει ο τελευταίος πολίτης.
Η κουταμάρα έχει μετεξελιχθεί επ’ εσχάτοις σε ηλιθιότητα και αυτή εξυπηρετούν είτε βλακώδη «παπαγαλάκια» είτε οι στρατευμένοι - λιγδωμένοι «δημοσιογράφοι», οι οποίοι έναντι του παχυλού λαδώματός τους από το δημόσιο χρήμα -άμεσα ή έμμεσα- κάνουν το άσπρο μαύρο. Ανερυθρίαστα, δημοσιοποιούν δήθεν γεγονότα ή βάζουν λάσπη στον ανεμιστήρα και δημιουργούν εντυπώσεις για δήθεν συμφωνίες, που μόνο απατεώνες του Κοινού Ποινικού Δικαίου, ως καθήμενοι στο εδώλιο ισχυρίζονται μπας και μπορέσουν να «παραμυθιάσουν» το φυσικό τους δικαστή. Οι τελευταίοι για να τύχουν μιας ελαφρύτερης ποινής λόγω των πράξεων τους, οι δε πρώτοι για να τα αρπάξουν ή να αυξήσουν τη μαύρη αμοιβή τους για τις καλές υπηρεσίες τους.
Στο πλαίσιο αυτό, επειδή η ηλιθιότητα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, επαναφέρουν ότι ο γράφων με αφορμή το θέμα της αγωγής, τα έχει βρει με τον Παύλο Παύλου, ενώ σε χαμηλότερους τόνους, για τον ίδιο λόγο αναφέρουν ότι έχει βρεθεί modus vivendi με τη Σούζυ Παπακωνσταντίνου.
Με χρονική σειρά να τους ξεκαθαρίσω ότι η αγωγή της Σούζυ Παπακωνσταντίνου δια του συζύγου της σε βάρος του γράφοντος θα συζητηθεί εξ’ αναβολής στις 22 του προσεχούς Σεπτεμβρίου από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Κορίνθου.
Στη συνέχεια, στις 8 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους στο ίδιο δικαστήριο, έχει προσδιοριστεί για τρίτη φορά ως πρωτοείσακτη σε βάρος του γράφοντος η αγωγή του Παύλου Παύλου, ενώ η κοινοποίηση παρελήφθη μόλις πριν τέσσερις ημέρες. (Που τα έχει βρει λοιπόν ο γράφων με τον Παύλο Παύλου κουτοί και ηλίθιοι;)
Στις 12 Απριλίου 2011, ο γράφων κάθεται στο εδώλιο δικαζόμενος για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, ένα άνθρωπο που ούτε γνώριζε μέχρι πρότινος, ούτε είχε κάποιου είδους σχέση μαζί του, αλλά και δεν είχε γίνει αναφορά στο πρόσωπό του που να θίγει την τιμή, την υπόληψη και την αξιοπρέπειά του.
Είναι αναγκαίο να αναφερθεί και να επαναληφθεί ότι και στις τρεις περιπτώσεις, ο γράφων δεν έχει κάνει και δεν έχει αναλάβει καμία απολύτως προσπάθεια συμβιβασμού. Αντίθετα έχει αποκριθεί θετικά σε προτροπές τρίτων, χωρίς ωστόσο να υπάρξει αποτέλεσμα, δεδομένου ότι η τιμή, υπόληψη και αξιοπρέπεια του γράφοντος δεν αποτελεί διαπραγματεύσιμο είδος, εν αντιθέσει με όλους αυτούς που βάζουν τη λάσπη στον ανεμιστήρα και οι οποίοι εξαγοράζονται ή ακόμη πουλάνε και την οικογένειά τους αντί πινακίου φακής!
Κατά συνέπεια, το πρόβλημα με τις διώξεις και αγωγές δεν ανήκει στο γράφοντα, αλλά σ’ αυτούς που άσκησαν τις αγωγές και ποινικές διώξεις. Είναι θεμιτό και αναφαίρετό τους δικαίωμα, προβλεπόμενο από τους νόμους και το Σύνταγμα του κράτους.
Ο γράφων σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παρακαλέσει κανέναν, ούτε θα βάλει μεσάζοντες να παρακαλέσουν!.. Θα προσέλθει στο δικαστήριο και ιδίοις δαπάναις θα αποζημιώσει τη νομική του υπεράσπιση.
Ο γράφων ευελπιστεί, όλη αυτή η ηλιθιότητα για το συγκεκριμένο θέμα από κουτούς και βλάκες, καθώς επίσης και τα λαμόγια τους λιγδωμένους κονδυλοφόρους να σταματήσει εδώ, δεδομένου ότι δεν υπάρχει διάθεση ενασχόλησης κι απάντησης για το συγκεκριμένο θέμα, άλλη φορά.
(260610)
Return top