Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΚΑΤΑ
ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΟΦΙΝΑ ΚΑΙ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ


Στο στόχαστρο των Εμπόρων και Βιοτεχνών Λουτρακίου, έβαλε τον εαυτό του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ηλίας Κοφινάς, από άστοχες κινήσεις που εκθέτουν όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και τη μόνιμα εκτεθειμένη δημοτική αρχή της μειοψηφίας του Γιώργου Γκιώνη.
Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων και Βιοτεχνών Λουτρακίου Γιώργος Μαρίνης, κατηγορεί ως προβοκάτορα πρώτα κατά των επαγγελματιών της πόλης και κατά δεύτερο λόγο κατά του ιδίου, τον αναπληρωτή του δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, αντιδήμαρχο Ηλία Κοφινά.
Την ένταση στις σχέσεις των δύο πλευρών προκάλεσαν οι ισχυρισμοί του αντιδημάρχου, γεγονός που ανάγκασε την Ένωση να ζητεί μέχρι και την παραίτησή του, καταλογίζοντάς του αδυναμία να λειτουργήσει στη θέση που τον τοποθέτησαν οι Λουτρακιώτες και να ανταποκριθεί με επάρκεια στα καθήκοντά του.
Η υπόθεση αφορά την υποκλοπή ρεύματος από δημοτική κολώνα στον παραλιακό πεζόδρομο, με το καλώδιο να είναι στο έδαφος. Δεν είχε ληφθεί κανένα μέτρο ασφάλειας, με σοβαρότατο κίνδυνο να προκληθεί ηλεκτροπληξία. Το γεγονός υπέπεσε και στην αντίληψη του loutraki-press την Παρασκευή 13/8 το βράδυ. Πιο συγκεκριμένα, ο γράφων σε περίπατο μαζί με το δημοτικό σύμβουλο Νίκο Λόη, κατόπιν υπόδειξης του ζεύγους Π. Γ., είδαν το καλώδιο, διαπιστώνοντας την κλοπή που γινόταν.
Ο Νίκος Λόης αντέδρασε αστραπιαία και κάλεσε στο τηλέφωνο τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Σωτήρη Πέρρα, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι ο εν λόγω μικροπωλητής είναι νόμιμος κι έχει πάρει άδεια από τη νομαρχία. Ωστόσο, του υπενθύμισε ότι αρμόδιος είναι ο Ηλίας Κοφινάς, του οποίου το θέμα είναι σε πλήρη γνώση. Οι δύο μας, μαζί με το ζεύγος Π. Γ. κουνήσαμε συγκαταβατικά το κεφάλι μας, για τον αντιδήμαρχο που επιτρέπει να κλέβουν το δημοτικό ρεύμα. Τι να πει κανείς με το μπάχαλο και την πλήρη διάλυση που επικρατεί στο δήμο Λουτρακίου Περαχώρας και τις δυσοίωνες προοπτικές που προδιαγράφονται για το δήμο Λουτρακίου Περαχώρας, από την παρουσία της δημοτικής αρχής της μειοψηφίας του Γιώργου Γκιώνη και του «παλατιού»;

(180810)
Return top