«ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ
ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ»

Να χαθεί οριστικά και αμετάκλητα η κατασκευή του Τουριστικού Λιμένα Λουτρακίου, επιδιώκει με κάθε τρόπο, η δημοτική αρχή της μειοψηφίας του Γιώργου Γκιώνη.
Ως συνήθως, εκτός τόπου και χρόνου, απέχουσα παρασάγγας από την καθημερινή πραγματικότητα, γράφει -σαν να είναι διοίκηση ολοκληρωτικού καθεστώτος- στα παλαιότερα των υποδημάτων της την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας.
Δεν υπολογίζουν, δεν σέβονται και δεν υλοποιούν την απόφαση του κορυφαίου θεσμικού οργάνου, του δημοτικού συμβουλίου, που προβλέπει την κατασκευή του Τουριστικού Λιμένα Λουτρακίου. Με τη στάση τους, δείχνουν απερίφραστα ότι δεν το υπολογίζουν καθόλου -γι’ αυτό εξάλλου δεν συγκαλούν συνεδρίασή του, ενώ με τα φερέφωνά τους προσέβαλαν τους συμβούλους όταν ζητούσαν συνεδρίασή του, τους απαντούσαν για να πάρετε τα πενήντα ευρώ!- λειτουργώντας σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση.
Την ώρα, ακόμη, που οι βουλευτές του νομού Κορινθίας, αρχίζουν να ξυπνούν και να απεγκλωβίζονται… αλλάζοντας τη μέχρι πρότινος στάση τους και τοποθετούνται ανοιχτά και απερίφραστα υπέρ της κατασκευής της μαρίνας, όπως έγινε την περασμένη εβδομάδα από την Κατερίνα Φαρμάκη -επιτέλους φάνηκε μια ανεξάρτητη φωνή και συγχαρητήριά της- την ίδια ώρα ο δήμος Λουτρακίου Περαχώρας βγαίνει και επιχειρεί να βάλει ταφόπλακα στο έργο.
«Ξεπουλάνε τη μαρίνα. Σταματείστε τους. Το θράσος και η υποτέλειά τους έναντι των αφεντάδων τους δεν έχει προηγούμενο», καταγγέλλει το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων της πόλης. «Γράφουν προς χάριν τους στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, ακόμη και την ίδια τη Δικαιοσύνη και προσπαθούν να προκαταβάλλουν την απόφασή της, την ώρα που η υπόθεση της κατασκευής του Τουριστικού Λιμένα Λουτρακίου βρίσκεται στα χέρια της».
Ως γνωστόν, στις 12 Ιανουαρίου 2011 θα συζητηθεί στο Συμβούλιο Επικρατείας η προσφυγή των δύο έγκριτων νομικών της πόλης μας, των Περικλή Μπαλοδήμου και Νίκου Λόη κατά της δόλιας, κατευθυνόμενης, μεθοδευμένης που εξυπηρετεί μόνο σκοπιμότητες και ιδιωτικά συμφέροντα απόφασης του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, η οποία με πρόσχημα τον Αρχαίο Δίολκο βάζει εμπόδιο ουσιαστικά στην κατασκευή της μαρίνας Λουτρακίου. Επίσης, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, προκειμένου να ανακαλυφθεί και αποκαλυφθούν ποια συμφέροντα υποκρύπτονται και οι επίορκοι να κάτσουν στο σκαμνί.
Η δημοτική αρχή της μειοψηφίας του Γιώργου Γκιώνη, λοιπόν, παρεμβαίνει θέλοντας σαφέστατα να διαμηνύσει ότι δεν επιθυμεί την κατασκευή της μαρίνας.
Το loutraki-press βομβαρδίστηκε από επώνυμα τηλεφωνήματα και e-mail που καταγγέλλουν το Γιώργο Γκιώνη και την παρέα του ότι κάθε ημέρα που περνάει θέλουν να βουλιάξουν όλο και περισσότερο το δήμο.
Μεταξύ άλλων, τα πιο χαρακτηριστικά ερωτήματα - καταγγελίες είναι:
«Η κατασκευή της μαρίνας δεν ήταν η προεκλογική σημαία της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών το 2006; Με τη μαρίνα δεν κορόιδεψαν και εξαπάτησαν τον κόσμο που τους ψήφισε;
Αλήθεια, ποιος είναι δυνατόν να τους εμπιστευθεί σ’ αυτές τις εκλογές;
Αλήθεια, ποιος να ξέρει άραγε βάσει της πάγιας τακτικής τους, τι ψέματα θα έχουν πει, παραπλάνησαν και παρέσυραν τους έξι συμβούλους των Αγ. Θεοδώρων; Θέλουν να γίνουν κι αυτοί με τη σειρά τους μέρος μιας ομάδας που ξεπουλάει τα συμφέροντα του τόπου της, διερωτάται με μεγάλη αμηχανία η τοπική κοινωνία του Λουτρακίου;
Δεν θα πρέπει να διαφωτιστεί η τοπική κοινωνία στους Αγ. Θεοδώρους, επισημαίνουν κάτοικοι του Λουτρακίου και να μην παρασυρθούν από κάποιους συμβούλους, που ενδεχομένως συνειδητά να έχουν επιλέξει να ενταχθούν στην εξουσία να συμμετέχουν στο πάρτι του δημοτικού χρήματος;»
(050810)
Return top