Η ΣΟΥΖΗ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, Ο ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ

Το αίμα νερό δεν γίνεται λέει η λαϊκή σοφή παροιμία.
Έτσι η γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Σούζυ Παπακωνσταντίνου δεν αποκόπτεται από το συνδυασμό της, την Παρέμβαση Πολιτών της ιδρύσεως.
Παράλληλα, με το Γιώργο Γκιώνη διατηρεί τους προσωπικούς φιλικούς πολιτικούς δεσμούς, καθ’ ότι όλα τα υπόλοιπα στελέχη της σημερινής Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών, πλην Μιχάλη Δρίτσα ο οποίος καθόλου δεν επηρεάζει, μόνο εκ των υστέρων τις γκάφες όλων των άλλων έρχεται να διορθώσει, ουδεμία σχέση έχουν με την ιστορική Παρέμβαση Πολιτών.
Το loutraki-press αναλύοντας τα γεγονότα και συνθέτοντας τις υπάρχουσες και ασφαλέστατες πληροφορίες που περιέχονται σε γνώση του, καταλήγει αβίαστα στο συμπέρασμα ότι η νέα πολιτική στέγη της «πολύφερνης νύφης» Σούζυ Παπακωνσταντίνου -δεδομένου ότι τέσσερις επικεφαλής συνδυασμών την είχαν προσεγγίσει- είναι ο συνδυασμός «Με τους Πολίτες Μπροστά» του Κώστα Λογοθέτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, μαζί με τη Σούζυ Παπακωνσταντίνου πορεύονται κι άλλα στελέχη που θα δημιουργήσουν εκπλήξεις στην τοπική κοινωνία. Αναμένονται πλέον οι επίσημες ανακοινώσεις που έχουν προσδιοριστεί για το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου.
Ο Γιώργος Γκιώνης πλέον πορεύεται μόνος του στο κενό, χωρίς τους βασικούς του συνεργάτες, ενώ όπως έχει διαμορφωθεί πλέον η κατάσταση στο συνδυασμό της δημοτικής αρχής της μειοψηφίας της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών, σημαντικός αριθμός των αρχικών ιστορικών στελεχών της Παρέμβασης Πολιτών -σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες- μετακινούνται στο συνδυασμό «Με τους Πολίτες Μπροστά» του Κώστα Λογοθέτη, ο οποίος επίσης είναι από τα ιστορικά στελέχη της Παρέμβασης Πολιτών.
Ειρήσθω εν παρόδω, ο Κώστας Λογοθέτης πραγματοποίησε χθες Κυριακή το πρωί στο ΚΑΠΗ Αγ. Θεοδώρων μια πάρα πολύ καλή συγκέντρωση στην οποία επεσήμανε ότι ο «Καλλικράτης» με το νέο δήμο που δημιουργείται, ενώνει τις ρίζες των πολιτών των δύο δήμων. Ο Κώστας Λογοθέτης χειροκροτήθηκε ιδιαίτερα όταν είπε ότι πολιτική βούληση του συνδυασμού του είναι ο αιγιαλός να αποδοθεί απρόσκοπτα για χρήση σε όλους τους πολίτες, εννοώντας φυσικά το πρόβλημα που υπάρχει με το αυθαίρετο κλείσιμο της παραλίας στα Πευκάκια, επιδεικνύοντας σαφέστατη διάθεση ότι αν είναι ο νέος δήμαρχος θα λύσει άμεσα το πρόβλημα.

Καταρρέει ο Γκιώνης
Σε σκιά του εαυτού της έχει μετατραπεί πλέον η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών, που τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές την πρώτη Κυριακή έφθασε στο 33,4% και τη δεύτερη Κυριακή η τοπική κοινωνία την εκτόξευσε στο μυθικό με αντίπαλο τον Παύλο Παύλου 58,1%.
Ο Γιώργος Γκιώνης στο κεντρικό Λουτράκι εισπράττει από παντού την αποδοκιμασία. Περαχώρα Πίσια - Σχοίνο του έχουν κλείσει οριστικά και αμετάκλητα την πόρτα. Στα Ίσθμια η καλύτερη περίπτωση είναι να κυμανθούν σε μισά έναντι του 2006 ποσοστά, καθ’ ότι δεν υπάρχει στο συνδυασμό η δύναμη πυρός του. Πρόκειται για τον άνθρωπο που σήκωσε στην πλάτη του τη Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών, το Λάμπρο Παπαθεοδώρου. Ο Λάμπρος Παπαθεοδώρου που έριξε κι αυτός μαύρη πέτρα πίσω του, εκτιμάσται ότι παίρνει μαζί του σημαντικό αριθμό ψηφοφόρων στο συνδυασμό που μετακομίζει του Δημήτρη Γέρου.
Μόνη ελπίδα σωτηρίας για να μπορέσει να διασωθεί από την εξαφάνιση ο συνδυασμός του Γιώργου Γκιώνη, είναι να πάνε μαζί του unblock οι Αγ. Θεόδωροι. Επειδή τη σημερινή εποχή κανείς δεν αυτοκτονεί, κάτι τέτοιο πρέπει νας φαντάζει ως όνειρο θερινής νυκτός. Το τοπικό πολιτικό προσωπικό των Αγ. Θεοδώρων, πώς είναι δυνατόν να έχει ξεχάσει κιόλας τη συμφωνία που είχε κάνει πίσω από την πλάτη τους πριν περίπου έξι μήνες ο Γιώργος Γκιώνης με το Γιώργο Σοφία για να τον στηρίξουν σήμερα; Επιπρόσθετα ποιός είναι αυτός που πάει να συμπορευθεί μ’ ένα συνδυασμό που κάθε ημέρα που περνάει βουλιάζει όλο και περισσότερο στην ανυπαρξία και να υποστεί κι ο ίδιος τον πολιτικό του ενταφιασμό;
Επίσης σοβαρότατο και έντονο πρόβλημα ο Γιώργος Γκιώνης αντιμετωπίζει στη συγκρότηση και διαμόρφωση ψηφοδελτίου. Μάλιστα λέγεται, ότι η προσπάθεια που κάνει ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Γιώργος Ρουμελιώτης με τον τρόπο που το κάνει, διώχνει τον κόσμο που προσεγγίζει με τα δέλεαρ που βάζει!.. Όσον αφορά τον έτερο αντιδήμαρχο Ηλία Κοφινά, αυτός έχει χάσει πλέον εντελώς την αισιοδοξία του και κάθε ημέρα που περνάει την αυτοδυναμία της πρώτης Κυριακής που πίστευε, τη βλέπει να μετατρέπεται σε δυσκολία να καταλάβει ο συνδυασμός του τη μία εκ των δύο προνομιούχων θέσεων.

Διαλύει εντελώς τη φημολογία
Τις τελευταίες ημέρες πάρα πολλοί είναι αυτοί που επιχειρούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, αλλά και να θολώσουν τα νερά σχετικά με τις προθέσεις του Δημήτρη Πρωτονοτάριου, παρά το γεγονός ότι ο γιατρός κατηγορηματικότατα δήλωσε ότι δεν έχει κάνει καμία συμφωνία.
Σήμερα το πρωί το loutraki-press επικοινώνησε εκ νέου με τον Δημήτρη Πρωτονοτάριο, ο οποίος και πάλι διέψευσε τη φημολογία για συνεργασία με το Γιώργο Γκιώνη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτοί μπορεί να είναι ευσεβείς πόθοι κάποιων και διαβεβαίωσε κατηγορηματικότατα ότι δεν έχει κάνει συμφωνία με κανέναν.
Ο γιατρός είπε στο loutraki-press ότι είμαστε μια ομάδα πέντε ανθρώπων, κινούμεθα διερευνητικά στους ψηφοφόρους μας και την οποιαδήποτε απόφαση θα την πάρουμε όλοι μαζί και όλοι μαζί αν είναι θα συνεργασθούμε προγραμματικά με κάποιο συνδυασμό. Μέχρι στιγμής δεν μας βιάζει κανένας, δεν έχουμε δώσει χέρια, ούτε έχουμε συμφωνήσει με κανέναν και όλα θα τα ενδεχόμενα θα τα δούμε και θα τα εξετάσουμε στο τέλος Αυγούστου.
Όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Γκιώνης και η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών τελειώνουν και δεν τους σώνουν ούτε οι συνεντεύξεις στα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας, ούτε το μπαράζ των εγκαινίων που σχεδιάζει ό δήμαρχος των έργων με τις υπερβάσεις σ’ όλα ανεξαιρέτως τα έργα.

(020810)
Return top