ΚΟΥΙΖ

Είναι τελικά αλήθεια ότι η Motor Oil Hellas διαθέτει κάθε μήνα € 45.000 και κανείς δεν γνωρίζει με ακρίβεια που πηγαίνει ή πώς διανέμεται το συγκεκριμένο ποσό;
(071213)




Είπαν…

«Χέρια που δεν αρπάξανε ξένο ψωμί να φάνε,
αυτά βαστούνε την τιμή όσο βαριά και να ’ναι»!
(071213)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ ΡΙΧΝΕΙ
ΣΩΣΙΒΙΟ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

Μπορεί πολλοί να μην τον γνωρίζουν, ενδεχομένως να έχουν επηρεαστεί και από την υποτίμηση της προσωπικότητάς του που επιδιδόταν ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, αλλά τα πεπραγμένα του προέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ Παναγιώτη Βαρελά, επιδεικνύουν σαφή ανωτερότητα έναντι του ανθρώπου που διαρκώς τον μείωνε και τα «βαλσαμωμένα πουλιά» τον λοιδορούσαν.
Ο νέος πρόεδρος από το τιμόνι της διαχείρισης του πολυτιμότερου αγαθού στον τόπο αφενός ότι επιδεικνύει πρωτοφανή ζήλο αντιλαμβανόμενος την ευθύνη που έχει αναλάβει για τη προστασία του, αφετέρου επιδεικνύει ότι αντιλαμβάνεται το νόημα της συλλογικότητας, πετώντας σωσίβιο στον «πνιγμένο» κατ’ ουσίαν Κώστα Λογοθέτη για να συμβάλλει στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του τόπου μήπως και πορεύεται έστω και ασθμαίνοντας η δημοτική επιχείρηση Λουτράκι Α.Ε. που έχει τραβήξει στον πάτο μαζί του, ο πρώτος δημότης του τόπου;
Μέχρι σήμερα, από το νέο του πόστο, ο Παναγιώτης Βαρελάς επιδεικνύει ένα διαφορετικό υψηλότερο προφίλ κι άλλο αέρα αντίληψης των πραγμάτων έναντι των προκατόχων του, αλλά κι αυτός θα κριθεί συνολικά για τις δυνατότητές του εκ του αποτελέσματος.
Έχοντας προφανώς εξοικονομήσει κάποιους πόρους από την εφαρμοζόμενη πολιτική του, ανέλαβε πρωτοβουλία να συμβάλλει με τη στάση του στην αύξηση των εσόδων του Loutraki Thermal Spa (LTS) που το αντιλαμβάνεται ως το δεύτερο -μετά το φυσικό μεταλλικό νερό Λουτρακίου- ιστορικό πυλώνα ανάπτυξης της πόλης μας και του δήμου Λουτρακίου γενικότερα.
Αυτό αναφέρεται μεταξύ άλλων σε έγγραφο που απεστάλη χθες από τη ΔΕΥΑΛ και παρελήφθη από την Λουτράκι Α.Ε., με το οποίου αιτούνται οι τιμές προσφοράς για δύο συγκεκριμένα πακέτα υπηρεσιών του LTS, τα οποία η εταιρεία ύδρευσης θέλει να προσφέρει ως χριστουγεννιάτικο δώρο στο προσωπικό και τα μέλη του Δ.Σ., καθώς επίσης και σε διακεκριμένους συνεργάτες της.
Το συγκεκριμένο θέμα ο πρόεδρος της εταιρείας μαζί με τους συνεργάτες του, έχουν προγραμματίσει να το φέρουν προς συζήτηση στην προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ. την Τετάρτη 11/12/2013.
Υ.Γ.: Ένας - ένας οι αξιόλογοι από το συνδυασμό "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω", συνέχισαν το δικό τους δρόμο επιδεικνύοντας την ποιότητα και την ανωτερότητά τους, έναντι του Κώστα Λογοθέτη και των συν αυτώ!
(071213)
Return top