ΚΟΥΙΖ

Πώς θα ξεφουρνίσει ο κάλπικος επαναστάτης ότι έχει παραδώσει άνευ όρων την κοινοπραξία για να μετατραπεί σε Α.Ε. Ποιόν νομίζουν ότι θα πείσουν από την τοπική κοινωνία, όταν δεν τους πιστεύει απολύτως κανένας;
(171213)




Είπαν…

«Την αποστολή των βεβαιώσεων επιβολής των προστίμων στο δήμο Λουτρακίου, ζητάει από τη ΔΕΥΑΛ η Αποκεντρωμένη Περιφέρεια Πελοποννήσου  Δυτικής Στερεάς & Ιονίων Νήσων για τις σκανδαλώδεις και παράνομες υδροδοτήσεις καταπατώντας κάθε έννοια νομιμότητας, στον οικισμό Αγ. Χαραλάμπους της δημοτικής ενότητας των Αγ. Θεοδώρων.»
Το καλαμπούρι έχει αρχίσει σε περιφερειακό επίπεδο για τη δημοτική αρχή του Λουτρακίου! Πανελλήνιο ρεζίλι κάθε λίγο και λιγάκι.
(171213)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Να μάθουμε στην Ιάσωνος τι πίνουν να το γνωρίζουμε και να το αποφεύγουμε για να μην βάζουν κι άλλοι το δήμο Λουτρακίου σε περιπέτειες σαν κι αυτές που τον βάζει η δημοτική αρχή Λογοθέτη και προκαλεί τη λύπη από τις παλινωδίες της.
Η δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης έχει πάρει απόφαση ότι επιβάλλεται να εισπράττονται πάγια τέλη από τους ιδιώτες για τη διασύνδεσή τους με το δίκτυο αποχέτευσης, όπως άλλωστε είναι και φυσικό. Ως έτος έναρξης καταβολής του τέλους είχε προσδιορισθεί το 2005, αλλά τόσο η σημερινή, όσο και οι δύο προηγούμενες δημοτικές αρχές ουδέποτε το εισέπραξαν.
Ο σημερνός πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Παναγιώτης Βαρελάς από την πρότερη θέση του αντιπροέδρου μόλις είχε αναλάβει, είχε ξεκαθαρίσει ότι υπάρχει αναγκαιότης να εισπραχθεί το τέλος προς όφελος της επιχείρησης και των δημοτών και η εφαρμογή του μέτρου θα πρέπει να γίνει με αναδρομική ισχύ για να εισπραχθούν τα ποσά από το 2005 με άτοκες δόσεις.
Έχοντας την απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας στο πλαίσιο νομιμότητας λειτουργίας της εταιρείας, σε συνεργασία με τη διοίκηση έδωσαν την εντολή από τον τρέχοντα λογαριασμό να αρχίσει να εισπράττεται η πρώτη δόση του διακανονισμού. Το γεγονός αυτό το πληροφορήθηκε ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης και πήρε τηλέφωνο στην αρμόδια υπηρεσία της ΔΕΥΑΛ να σταματήσει η εκτύπωση των λογαριασμών. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, δεδομένου ότι οι υπάλληλοι παρέπεμψαν στον άμεσο προϊστάμενός τους που είναι ο γενικός διευθυντής της εταιρείας. Εκεί ο Κώστας Λογοθέτης «έφαγε τα μούτρα του», αλλά φρόντισε να αντιδράσει με τα ελεγχόμενα υπ’ αυτόν μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ.
Έτσι στη συνέχεια, την Παρασκευή, υπεβλήθη προς το Δ.Σ. αίτημα -σήμερα στις 10 π.μ. συνεδριάζει το όργανο- το οποίο υπογράφουν ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Γιώργος Δέδες και οι σύμβουλοι Παναγιώτης Σπανός, Φάνης Σιτές και Αγγελική Λογοθέτη με το οποίο ζητούν να μην συμπεριληφθεί το συγκεκριμένο τέλος στους εν λόγω λογαριασμούς. Στο αίτημα τους ο αντιπρόεδρος και τα τρία μέλη του Δ.Σ. ζητούν να γίνει έρευνα ποιοι δημότες οφείλουν, να ληφθεί υπόψη η κοινωνική διάσταση λόγω της κρίσης και να ληφθεί μέριμνα για την προστασία των ευπαθών ομάδων.
Κατ’ αρχήν πρόκειται για μία πράξη άνευ αντικρίσματος, αφενός γιατί τη δημοτική αρχή δεν την έπιασε ο πόνος για τους δημότες, αλλά επειδή διαπιστώνουν καθημερινά έτι έχουν χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια τους ενόψει των δημοτικών εκλογών ακριβώς σε έξι μήνες, αφετέρου γιατί οι λογαριασμοί σύμφωνα με πληροφορίες όχι  μόνον έχουν εκτυπωθεί, αλλά ήδη έχουν και ταχυδρομηθεί.
Με εντολή προφανώς του Κώστα Λογοθέτη την υπηρεσία εκτύπωσης των λογαριασμών επισκέφθηκε χθες το πρωί ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Γιώργος Δέδες, όπου διαπίστωσε οι μηχανές να δουλεύουν στο φουλ. Δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια και δεν έχασε λεπτό, σπεύδοντας προς την Εισαγγελία Κορίνθου όπου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά καταγγέλλοντας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν περιέλθει στο loutraki-press να διερευνηθεί ποιος και γιατί στέρησε από τη δημοτική επιχείρηση και τους δημότες από τα τέλη αποχέτευσης. Επιπρόσθετα ζητά από τον εισαγγελικό λειτουργό να διερευνήσει ποιος ήταν αυτός που έδωσε εντολή να εισπραχθούν τώρα τα τέλη σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για την κοινωνία;
(171213)
Return top