ΚΟΥΙΖ

Είναι αλήθεια Νικόλαε Δαούλη Ρεμαντά ότι ο αντιπρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε. Κώστας Δόσχορης συνομιλεί απευθείας μαζί σας και του έχετε υποσχεθεί ότι θα του βάλετε χλ-ωρ-οτάπητα στο γήπεδο Περαχώρας, γιατί αυτό διαδίδεται στο χωριό;
(281213)




Είπαν…

«Μεγαλώσαμε και μάθαμε ότι το Λουτράκι ήταν προάστιο της Αθήνας και βλέπαμε τον κόσμο να κατακλύζει τον τόπο μας. Ο δήμαρχός μας Κώστας Λογοθέτης και… μπράβο του το μετέτρεψε σε προάστιο της Κορίνθου. Εύγε του!»
Δεκαεννιάχρονη φοιτήτρια ΑΕΙ που σπουδάζει στην Αθήνα.
(281213)




ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ (Κώστας Λογοθέτης)

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ «ΒΑΛΣΑΜΩΜΕΝΟ ΠΟΥΛΙ»…

Μπορεί η αντιπολίτευση σκόπιμα και με στόχο τη ματαίωση και της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου να απουσίαζε από την προγραμματισμένη συνεδρίαση, ωστόσο, την απαρτία τη διαμορφώνει η πλειοψηφία.
Όσοι μετέβησαν χθες στην Ιάσωνος έγιναν μάρτυρες του απογοητευτικού θεάματος να απουσιάζουν όχι μόνον τα «βαλσαμωμένα πουλιά», αλλά και αντιδήμαρχοι, με συνέπεια ο «πυγμάχος» πρόεδρος του σώματος Σπύρος Νικολάου να επισημαίνει ότι είναι ανεύθυνοι…
Το νέο ναυάγιο του Κώστα Λογοθέτη απέδειξε ότι δεν είναι ικανός να μπορέσει να τιθασεύσει ακόμα και «βαλσαμωμένα πουλιά», όπως πολύ εύστοχα είχε προβλέψει προεκλογικά για τις δυνατότητές του, συγκεκριμένο πρόσωπο που τον γνώρισε σε σουβλατζίδικο του Ισθμού, μετά από προεκλογική περιοδεία.
Είναι απορίας άξιο, πώς ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης μαζί με τα «βαλσαμωμένα πουλιά», που έχουν επιφέρει την πλήρη καταστροφή και το χάος στο δήμο Λουτρακίου, να έχουν αξιώσεις και να θέλουν να επανεκλεγούν;
Πόση ζημιά θέλουν να επιφέρουν στο δήμο Λουτρακίου, έτσι ώστε να το πάρουν απόφαση και να πάνε σπίτι τους, να μην ισοπεδώνουν άλλο, αυτόν τον έρμο τόπο;
(281213)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΙΔΟΥ ΠΩ Σ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ
ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΡΕΛΑ

Τα «βαλσαμωμένα πουλιά» ήταν αυτά που απέτρεψαν, αλλά και ανέβαλαν για την προσεχή Δευτέρα -με την αποστροφή τους για τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου- τη διπλή ενορχηστρωμένη επίθεση της ομερτά του β΄ ορόφου της Ιάσωνος, κατά του προέδρου της ΔΕΥΑΛ Παναγιώτη Βαρελά.
Ο λόγος είναι γιατί ο Παναγιώτης Βαρελάς έχει αναδείξει τις παρανομίες τους με τις υδροδοτήσεις στον οικισμό του Αγ. Χαραλάμπους και ήδη τους έστειλε πακέτο στον εισαγγελέα, ενώ από την άλλη τους χαλάει και… μπίζνες!
Δύο πάρα πολύ σοβαροί λόγοι για να προσπαθήσουν να τον χτυπήσουν τόσο πολιτικά, όσο και προσωπικά γιατί επιδιώκει τη νομιμότητα και τη χρηστή διοίκηση.
Το χτύπημα σε πολιτικό επίπεδο το έχει αναλάβει ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Αγ. Θεοδώρων Δημήτρης Δέδες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Δέδες.
Ο πρώτος θα επιχειρήσει να αδειάσει τον Παναγιώτη Βαρελά εισηγούμενος μια ευτελή τιμή για το ύψος του τέλους αποχέτευσης, έτσι ώστε η Ιάσωνος να επιδείξει φιλολαϊκό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία ότι δήθεν κόπτεται γι’ αυτήν. Όλα αυτά τα «βαλσαμωμένα πουλιά» που αμείβονται και προεκλογικά είχαν εμπαίξει την τοπική κοινωνία για να υφαρπάξουν τη ψήφο της, θα μπορούσαν να πουν πόσα χρήματα από το 20% του μισθού τους έχουν καταβάλλει στο φιλόπτωχο ταμείο της Παναγίας Γιάτρισσας όπου εκεί βρίσκουν άτυχοι συμπολίτες μας ένα πιάτο φαγητό;
Ο δεύτερος, λέγεται ότι είχε μεταβεί σε δημόσια υπηρεσία και ζητούσε πιστοποιητικά για να πλήξει τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ, αλλά μέχρι χθες το βράδυ ήταν «άνθρακες ο θησαυρός», καθ’ ότι πρόκειται για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα κι αυτά δεν μπορούν να βρεθούν σε χείρας τρίτων.
Αυτονόητο είναι ότι τα πάντα είναι σε πλήρη γνώση και βρίσκονται υπό τον απόλυτο έλεγχο του δημάρχου Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη.
(281213)
Return top