ΚΟΥΙΖ

Γιατί ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης βάφτισε τις παροχές υδροδότησης αναμονές; Τι φοβούνται μαζί με τον Δημήτρη Δέδε;
(051213)




Είπαν…

«Τα μαντρόσκυλα της Ιάσωνος που γλύφουν κοκαλάκια…»
(051213)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΣΕ… ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο «ΠΥΓΜΑΧΟΣ»

Η απόλυτη ξεφτίλα και η απόλυτη γελοιοποίηση, όπως άλλωστε της αξίζει και αντικατοπτρίζει τη νοοτροπία της δημοτικής αρχής του Κώστα Λογοθέτη και των «κοκκινοπράσινων χμερ» που έχουν καταλάβει την Ιάσωνος, σημειώθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με συνέπεια τελικά να διακοπεί.
Στην ουσία πρόκειται για το δεύτερο γύρο της κόντρας που ξέσπασε την περασμένη Πέμπτη στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΛ, με τον «πυγμάχο» πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σπύρο Νικολάου παίζοντας εντός έδρας, να θεωρεί ότι είναι εφικτή και η κατάκτηση της νίκης. Τελικά, από τον κρητικό, έχασε τα αυγά και τα καλάθια, επιδεικνύοντας ότι η σχέση της δημοτικής αρχής με τη σοβαρότητα και την αξιοπρέπεια είναι όσο και του φάντη με το ρετσινόλαδο.
Η πολιτική ερμηνεία της πράξης του αυτής είναι ότι ο «πυγμάχος» έχοντας κατά νου τις προσεχείς εκλογές και να μην επιτρέψει στο συντοπίτη του αντιδήμαρχο Δημήτρη Δέδε να κλέψει την παράσταση λόγω της εγκατάστασης του παράνομου δικτύου υδροδότησης στον Αγ. Χαράλαμπο, πήρε την πρωτοβουλία  να επιτεθεί με ακατονόμαστες ύβρεις και απειλές κατά του διευθυντή της ΔΕΥΑΛ Τάσου Μαστραντωνάκη, μετατρέποντας τη συνεδρίαση του οργάνου σε τσίρκο.
Ο «πυγμάχος», έφθασε στο σημείο να λέει ότι θα πετάξει κάτω από το παράθυρο τον Τάσο Μαστραντωνάκη, αποδεικνύοντας ότι ο διαλυμένος συνδυασμός του "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω" δεν διέθετε κι έχει χάσει πλέον τα αυγά και τα καλάθια, με τα πάντα να κινούνται στο φάσμα της αυτοσυντήρησης, έστω κι αν αυτή εκφράζεται με γελοιότητα. Από την πλευρά του ο  Τάσος Μαστραντωνάκης τον προέτρεψε να το κάνει, λέγοντά του: «Τί νομίζεις ότι θα μου κάνεις;.. Θα μου …»
Δυστυχώς, όσο εξακολουθεί ο Κώστας Λογοθέτης με τους συν αυτώ να βρίσκονται στο τιμόνι του δήμου Λουτρακίου, τόσο θα ταπεινώνεται και θα απαξιώνεται η φήμη του ιστορικού μας δήμου σε ολόκληρη την επικράτεια.
Τα πνεύματα όξυνε για το θέμα η εισήγηση στα προ ημερησίας του Κώστα Λογοθέτη που βάφτισε «το κρέας - ψάρι» προκαλώντας την εντονότατη αντίδραση του δημοτικού συμβούλου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σπύρου Ράτη, ο οποίος τον του έλεγε σε εντονότατο ύφος «είσαι ψεύτης», «είσαστε ψεύτες», γιατί δεν λέτε την αλήθεια.
Από την πλευρά του επιδεικνύοντας υπέρμετρη αλαζονεία ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Αγ. Θεοδώρων Δημήτρης Δέδες, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του νομοθεσία και θεσμικές λειτουργίες, τόνισε προς πάσα κατεύθυνση για να γίνει αντιληπτός και από τον τελευταίο παριστάμενο ότι: «Εγώ θα συνεχίσω να κάνω έργο και θα το κάνω όπως ξέρω εγώ»!
Πολύ κακώς, κάκιστα η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει  καταγγελθεί η συγκεκριμένη υπόθεση στην Εισαγγελία Κορίνθου.
(051213)
Return top