ΚΟΥΙΖ

Γιατί η τοπική κοινωνία του Λουτρακίου, ειδικά το κέντρο έχει σε πλλήρη απαξία το δίδυμο των πολιτικών συνεταίρων μαζί με τα «κακοκουρδισμένα δημοσιογραφικά juke box»;
(161213)




Είπαν…

«Μπορεί ο καθένας να θέλει να παίξει παιχνίδια και να συμμετέχει σε σχήματα ή να υποτάσσεται σε επιβουλείς που επιδιώκουν να ξεπουληθούν τα συμφέροντα του τόπου. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά του κατά την κρίση και ηθική που νομίζει ότι διαθέτει. Σύμφωνα με την ηθική του γράφοντος, αυτός πρέπει να αποκαλύπτεται και να κρίνεται από την κοινωνία. Το loutraki-press λοιπόν τον καθένα που παίζει αυτό το ρόλο θα τον αποκαλύπτει!»
Π. Η.
(161213)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝΕΙ ΤΟ «ΠΑΡΤΙ»
ΛΟΓΩ ΕΜΠΑΙΓΜΩΝ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Πρώιμα θα σημάνουν οι καμπάνες για τον δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, αφού πλέον το ποτήρι του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Βλάχου της «Αλέξανδρος Τεχνική ΑΤΕ» πιστώτριας εταιρείας της Λουτράκι Α.Ε. έχει ξεχειλίσει και είναι έτοιμος να ακουσθεί πλέον κι αυτός.
Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press χθες ξεκαθάρισε στους επικεφαλής των συνδυασμών του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Γκιώνη - Παύλο Παύλου - Γιώργο πετρίτση, τον αναπληρωτή του δημάρχου Γιώργο Γλυκοφρύδη και τον τέως πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Κακαβά ότι οι αντοχές του εξαντλήθηκαν και τους καλεί από σήμερα το πρωί να αναλάβουν κι εκείνοι τις ευθύνες τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Βλάχος πέραν του Γιώργου Γλυκοφρύδη δεν επιθυμεί να έχει κανενός είδος διαλόγου με οποιοδήποτε άλλο «βαλσαμωμένο πουλί».
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν ο Κώστας Λογοθέτης να είχε δεσμευθεί έναντι του Γιώργου Βλάχου ότι θα επικοινωνήσουν μέσα στην εβδομάδα, αλλά κρυβόταν από τα τηλέφωνα ως «ρίψασπις» που είναι. Είναι γνωστό τοις πάσι ότι δεν έχει λόγο, όπως θα έκανε ο κάθε πραγματικός άνδρας και ως γνωστόν την υπογραφή του την έχει για πέταμα. (Εξάλλου υπάρχει και ιδία εμπειρία!) Ο άνθρωπος παρά το θεσμικό του ρόλο, δεν σέβεται ούτε τον εαυτό του!
Όλα αυτά τα έχει βιώσει στο πετσί του ο Γιώργος Βλάχος όπως μεταφέρθηκε στο loutraki-press και είναι πλέον αποφασισμένος να αντιστραφούν οι όροι και να δούμε τον Κώστα Λογοθέτη να τρέχει και να μην φθάνει… Χαρακτηριστικό είναι ότι κόβει κάθε διάλογο μαζί του, αξιολογώντας τον ως μη αξιόπιστο πρόσωπο και είναι αποφασισμένος να διαπραγματευθεί με πρόσωπα φέροντα θεσμικό ρόλο πλην του ιδίου. Φυσικά, όπως ελέχθη, αυτό δεν σημαίνει ότι απαλλάσσεται των ευθυνών του, αλλά θα κληθεί να πληρώσει αυτό που του αναλογεί αξιοποιώντας όλα τα όπλα που του δίνει η κείμενη νομοθεσία. Δηλαδή το πάρτι τώρα αρχίζει…
Ενδεχομένως, μετά τον 30μηνο εμπαιγμό που έχει υποστεί ο Γιώργος Βλάχος από τον Κώστα Λογοθέτη, ίσως να γίνει και ο πιο αναπάντεχα σκληρός διώκτης του, λαμβανομένου υπόψη όπως έχεις δηλώσει ο ίδιος ότι απειλείται με πτώχευση και στο αμέσως επόμενο διάστημα θα υποβάλλει αίτημα εξαιτίας του Κώστα Λογοθέτη να υπαχθεί στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα και ως εκ τούτου για τον ίδιο και τους μετόχους του το μέλλον τους προβλέπεται ζοφερό. Ο Γιώργος Βλάχος έχει δηλώσει πολλές φορές ότι δεν έχει σκοπό να αφήσει οι κόποι και οι προσπάθειες μιας ζωής να χαθούν αμαχητί γιατί οι επιπτώσεις θα είναι άμεσες στις οικογένειες τριών αδελφών και άλλων καλών συνεργατών - μετόχων της εταιρείας!

Παράλληλη ή τεμνόμενη η σχέση με Νικόλαο Δαούλη Ρεμαντά;
Την ώρα που όλοι πιστεύουν ότι ο Γιώργος Βλάχος τα έχει βρει και είναι σε απόλυτη συνεννόηση με το διαχειριστή της Club Hotel Casino Loutraki Νικόλαο (CHCL) Δαούλη Ρεμαντά, προβαίνει σε μια αντίδραση που μάλλον σημαίνει ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται ομαλά και ενδεχομένως να ανακύπτει πρόβλημα;.. Ενδεχομένως να επιλέγει να προλάβει και να διαμορφώσει όσο είναι δυνατόν εκ των πραγμάτων καταστάσεις υπέρ του, άλλως να έχει επιλεγεί να ασκηθούν σφοδρότατες πιέσεις σε βάρος του Κώστα Λογοθέτη για να μην μπορέσει να ανταπεξέλθει της πίεσης.
Όπως εκτιμάται στην πολιτική πιάτσα και εν μέσω πρώην κορυφαίων θεσμικών παραγόντων, εκφράζεται η εκτίμηση - βεβαιότητα ότι ο Κώστας Λογοθέτης τα έχει βρει σε όλα με τον Νικόλαο Δαούλη Ρεμαντά, αλλά δεν ξέρει πώς να το παρουσιάσει όταν το προηγούμενο διάστημα παρουσιαζόταν «επαναστάτης χωρίς αιτία». Από την άλλη θέτουν και το ερώτημα τότε γιατί κατέθεσε κατά της εξυγίανσης της CHCL;
Τί τους συμβαίνει τελικά; Άβυσσος το κεφάλι τους...
(161213)
Return top