ΚΟΥΙΖ 1

Ποιός συγγενής μέλους αξιωματούχου του β΄ ορόφου της Ιάσωνος πήρε με απευθείας ανάθεση την κατασκευή του πυροσβεστικού σταθμού στο πάρκο της δεξαμενής;
Η λεηλάτηση των πόρων του δήμου είναι οικογενειακή υπόθεση!
(271213)




ΚΟΥΙΖ 2

Σε ποίου επιχειρηματία τα πόδια πέφτει και προσκυνάει εκλιπαρώντας ολόκληρος ο δεύτερος όροφος της Ιάσωνος;
(271213)




ΚΟΥΙΖ 3

Ποιός είναι ο αντιδήμαρχος «εξαπτέρυγο» και άκρως ευνοούμενος του Κώστα Λογοθέτη που προσπαθούσε να μην γίνει το προχθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΛ, παρά το γεγονός ότι τα βασικότερα θέματα ήταν η είσπραξη οφειλομένων από πελάτη που έχει πτωχεύσει;
(271213)




Είπαν…

«Έγινε κι αυτό. Την παραμονή των Χριστουγέννων το πρωί συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ, όπου εκεί τα ’ψαλλαν χοντρά και σκληρά σε αντιδήμαρχο, για τις κάκιστες πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει σε βάρος της εταιρείας και όπως εκτιμάται εκπορεύονται από την ομερτά του β΄ ορόφου της Ιάσωνος. Ο άφρων αντιδήμαρχος μετέβη σε γνωστό στέκι της λεωφόρου, όπου έλεγε τα γνωστά του: "Εγώ τους έκανα, εγώ τους έδειξα κ.λπ." που και να είναι έτσι ο αυθεντικός άντρας δεν μιλάει. Λέγεται ότι όλα αυτά περιήλθαν σε γνώση του προέδρου της ΔΕΥΑΛ Παναγιώτη Βαρελά, όταν μετέβη στο συγκεκριμένο στέκι, ο οποίος κάλεσε στο τηλέφωνο τον άφρονα αντιδήμαρχο και του τα έψαλλε για δεύτερη φορά και σε ακόμα πιο σκληρή γλώσσα.»
(271213)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΟ
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Νέο κακόγουστο μονόπρακτο από… άμβωνος προβλέπεται για τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου εκτιμάται ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης να υποδυθεί -αν και κάκιστος πλέον ηθοποιός- το ρόλο του συμπάσχοντος στα ουσιαστικότατα προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.
Σκοπός είναι η εξαπόλυση ενορχηστρωμένης επίθεσης κατά του προέδρου της ΔΕΥΑΛ Παναγιώτη Βαρελά, τον οποίο αν και απαξίωνε και υποτιμούσε, με την καθημερινή ενασχόλησή του και με την επίλυση των τρεχόντων θεμάτων της εταιρείας, έχει καταστήσει τον Κώστα Λογοθέτη ένα πολιτικό μηδενικό στο πλαίσιο των παράνομων ενεργειών που διαπράττει μαζί με τους αντιδημάρχους του.
Το σενάριο για τον ηθοποιό με το θίασό του θα προβάλλει την αδυναμία καταβολής από τους πολίτες της 1ης δόσης των τελών αποχέτευσης που έχουν βεβαιωθεί από το 2005 -κανένας δήμαρχος δεν αποπειράθηκε να εισπράξει προς όφελος των εσόδων της εταιρείας, αντίθετα επιδίδονταν σε παράνομες υδροδοτήσεις- κι έχει αποσταλεί μαζί με τον τρέχοντα λογαριασμό, προς είσπραξη από τους καταναλωτές.
Εκτιμάται ότι ο Κώστας Λογοθέτης θα προσπαθήσει να υποτιμήσει ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου τον Παναγιώτη Βαρελά, όπου το σώμα είχε απορρίψει ως ακατάλληλο τον δήμαρχο για τη θέση αυτή και είχε προκρίνει τον νυν πρόεδρο, ο οποίος ως ώρας ανταποκρίνεται με επιτυχία των καθηκόντων του.
Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Βαρελάς ισχυρίζεται ότι δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να εισπράξει βεβαιωθέντες πόρους για να μην κινδυνεύσει να βρεθεί κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος σε ενδεχόμενο έλεγχο από επιθεωρητές της δημόσιας διοίκησης και διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι δυνατόν, αν τα φορολογικά στοιχεία του κάθε καταναλωτή το δικαιολογούν, να γίνουν περισσότερες δόσεις και στα πλαίσια των δυνατοτήτων του κάθε καταναλωτή.
Όπως όλα δείχνουν, ο Κώστας Λογοθέτης με τα «βαλσαμωμένα πουλιά» είναι πολύ πιθανόν να παράξουν θέαμα για το φιλοθεάμον κοινό, που ενδείκνυται λόγω και των ημερών.
Φυσικά, ενδιαφέρον θα έχει να πληροφορηθεί η τοπική κοινωνία και για το δάνειο - 1η δόση των € 250.000 ξεπουλήματος των συμφερόντων του Λουτρακίου με τους εγκληματικούς όρους μετατροπής της κοινοπραξίας σε ανώνυμη εταιρεία.
(271213)
Return top