ΚΟΥΙΖ

Πόση σοβαρότητα μπορεί να διακρίνει την πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ που διέκοψαν την προηγούμενη συνεδρίαση για να πάνε να στηθούν στην τηλεόραση και να δουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν;
(041213)




Είπαν…

«ΟΣΕ: Τη λύση του σταθμού στη θέση Α-Β Βασιλόπουλος την προωθούσαν όλοι όσοι δεν ήθελαν να μπει ο προαστιακός σιδηρόδρομος στην πόλη του Λουτρακίου, ενώ δεν υφίσταται λόγος κατασκευής σταθμού στη συγκεκριμένη θέση.»
Ποιοί είναι αυτοί που δεν ήθελαν την ανάπτυξη του Λουτρακίου ή πιο ορθά το κακό του;
Ποιά είναι τα λαμόγια που θα επιμείνουν για τη συγκεκριμένη θέση;
(0412913)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΤΑΣΟΣ ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ VS ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΔΕ
ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Η αγωνία για σώου του Δημήτρη Δέδε στην έδρα του -…και το σημερινό δημοτικό συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί στη δημοτική ενότητα Αγ. Θεοδώρων- θα καθορίσει και το επίπεδο της συνεδρίασης, το οποίο προβλέπεται και αναμένεται να εξελιχθεί σε υψηλότατους τόνους.
Το επίπεδο εξέλιξης της συνεδρίασης θα εξαρτηθεί αν η ΔΕΥΑΛ θα επιμείνει στη διατήρηση του επιβληθέντος προστίμου των € 27.000 σε βάρος του δήμου Λουτρακίου για τις εννέα παράνομες παροχές ύδρευσης στον οικισμό Αγ. Χαραλάμπους της δημοτικής ενότητας Αγ. Θεοδώρων ή η εταιρεία θα αναλάβει την ευθύνη να παρανομήσει και να διαγράψει το πρόστιμο, την ώρα που λέγεται ότι εντοπίσθηκαν περίπου είκοσι νέες παροχές και το σύννομο είναι να επιβληθεί και νέο πρόστιμο προς € 3.000 για την κάθε νέα παροχή, περίπου  60.000.
Αξιοσημείωτη είναι ποιά στάση θα τηρήσει ο διευθυντής της εταιρείας Τάσος Μαστραντωνάκης κι αν θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων ή κατόπιν ενδεχόμενων πιέσεων θα αναγκασθεί να τραπεί σε άτακτη υποχώρηση, νερώνοντας… τη ρακί του!
Καθοριστική η στάση που θα τηρήσει και ο πρόεδρος της εταιρείας Παναγιώτης Βαρελάς, πρόθεση του οποίου σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες είναι να τηρηθεί η νομιμότητα μέχρι κεραίας για την αποφυγή εμπλοκής του σε τυχούσες δυσάρεστες και απρόοπτες εξελίξεις.
Ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας & Αγ. Θεοδώρων Δημήτρης Δέδες «παίζοντας στην έδρα του» θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί το γεγονός έχοντας παράλληλα και την κάλυψη του προϊσταμένου του δημάρχου Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, οι οποίοι κόπτονται για τους 400 - 500 ψήφους που υπολογίζουν ότι θα πάρουν συνδέοντας με το δίκτυο περίπου 200 οικείες, άσχετα αν δεν υπάρχουν διαθέσιμες οι απαιτούμενες ποσότητες ύδατος για την κάλυψη των αναγκών των συγκεκριμένων παροχών. Να επισημανθεί ότι ο Δημήτρης Δέδες ισχυρίζεται ότι πρώτα εξασφάλισε τις απαιτούμενες ποσότητες ύδατος και μετά του άναψε το πράσινο φως ο δήμαρχος.
Αφού λοιπόν υπάρχουν διαθέσιμες ποσότητες ύδατος, τότε γιατί οι οικισμοί στους Αγ. Θεοδώρους λένε το νερό νεράκι; Ποιός τελικά κοροϊδεύει ποιόν σ’ αυτή τη δημοτική αρχή;
Πάντως, όπως υποστηρίζουν άριστα γνωρίζοντες τα δημοτικά πράγματα, το δίκτυο που έχει εγκατασταθεί είναι πέρα ως πέρα παράνομο και επιβάλλεται να γίνει προσφυγή στην Εισαγγελία Κορίνθου, τόσο από την ίδια τη ΔΕΥΑΛ, όσο και από την αντιπολίτευση για να επιδείξει ότι ασκεί τα καθήκοντά της για τα οποία ετάχθη και ελέγχει τους διοικούντας το δήμο Λουτρακίου.
Νεώτερες πληροφορίες του loutraki-press θέλουν να υπάρχει μεγαλύτερη ουρά για το συγκεκριμένο έργο κι εκτιμάται ότι τα ερωτήματα που συζητούνται στα στέκια των Αγ. Θεοδώρων, θα τεθούν τόσο προς τον Κώστα Λογοθέτη, όσο και στον Δημήτρη Δέδε.
(041213)
Return top