ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 1




ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
Δ.Σ. ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΑΟΥΛΗ ΡΕΜΑΝΤΑ

Έκτακτη συνάντηση πραγματοποιείται στις 13:00 στο δημαρχείο Λουτρακίου μεταξύ του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε. και του διαχειριστή της κοινοπραξίας Club Hotel Casino Loutraki (CHCL) Νικόλαου Δαούλη Ρεμαντά.
Αιτία της συνάντησης αυτής, η ομόφωνη χθεσινοβραδινή απόφαση του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. να τοποθετηθεί αρνητικά στην αυριανή διαδικασία στο Πρωτοδικείο Κορίνθου κατά τη συζήτηση του αιτήματος υπαγωγής στον Πτωχευτικό Κώδικα για εξυγίανση της κοινοπραξίας.
Ο διαχειριστής της κοινοπραξίας πληροφορήθηκε χθες το βράδυ την ομόφωνη απόφαση και ζήτησε να συναντηθεί με το Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. προκειμένου να πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στο αίτημα επί της έδρας για την αποφυγή του κινδύνου απόρριψης του αιτήματος.
Θα πρέπει να καταστεί ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση για άλλη μία φορά ότι η πατριωτική στάση είναι στο αίτημα να συμπεριλαμβάνεται η πρόβλεψη της Γνωμοδότησης Τσοβόλα με την υποχρέωση των πολύ περισσοτέρων των € 10.000.000 συμπεριλαμβανομένου και του κονδυλίου των € 1,6 εκατ. -της αγωγής του 2006, την οποία ματαίωσαν ο Κώστας Λογοθέτης μαζί με τους συμβούλους του, με δόλο σε βάρος της Λουτράκι Α.Ε.- που οφείλονται στη δημοτική μας επιχείρηση, καθώς επίσης και η εξόφληση του ελάχιστου εγγυημένου στην πιστώτριά μας τράπεζα.
Αξιοσημείωτο είναι ότι πριν τη λήψη της ομόφωνης απόφασης αντίρρηση εξέφρασε ο πολυχρονεμένος πρώην πρόεδρος της πρώην ΔΑΕΤ Α.Ε. Παύλος Παύλου, ο οποίος εξέφρασε την ένσταση ότι δεν μπορούμε να οδηγηθούμε σ’ αυτή την απόφαση, όταν όλοι οι άλλοι δήμαρχοι της Κορινθίας είναι υπέρ. Τελικά, αφού δεν έπεισε κανέναν, αναγκάσθηκε να υπερψηφίσει κι αυτός την πρόταση.
Παύλε Παύλου η CHCL δεν χρωστάει και δεν έχει στερήσει πόρους από τους άλλους δήμους, αντίθετα τους έχει ενισχύσει παντιοτρόπως. Οι άλλοι δήμοι μόνον όφελος έχουν. Αν δεν το έχετε καταλάβει μετά από τόσα χρόνια, αυτός που έχει ζημιωθεί και επί των ημερών σας είναι η Λουτράκι Α.Ε.!
(081013)
Return top