ΚΟΥΙΖ

Τα ακόλουθα προσόντα: άφιλος - εγωκεντρικός - αχάριστος - εκδικητικός - αγνώμων - εμπαθής - άπληστος - εκμαυλιστής - αρπακτικό, τι είδους πρόσωπο σκιαγραφούν;
(281013)




Είπαν…

«Ο "υπηρεσιακός" δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, σύμφωνα με πληροφορίες το loutraki-press, δείχνει να έχει μετανιώσει για κάποιους συνεργάτες του που απομάκρυνε στο παρελθόν και τώρα προβληματίζεται πώς θα τους φέρει πίσω…»
(281013)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ,
ΕΔΩ «ΕΠΝΙΞΑΝ» ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

Όσοι αγαπούν τον τόπο τους κι επιδιώκουν την ευημερία και την ευοίωνη προοπτική του, έχουν όραμα, προβληματίζονται και προβαίνουν σε ενέργειες που θα τον καταστήσουν ισχυρό και θα τον θωρακίσουν στην κρίση που διαλύει την πατρίδα μας από τους εισαγόμενους κατακτητές μας.
Εν αντιθέσει με το Λουτράκι που οι ταγοί του κάνουν τα πάντα για την ολική καταστροφή του, στην γειτονική Κόρινθο παρατηρούμε οι ταγοί της να σπρώχνουν την πόλη τους στο μέλλον, παρά τη λεηλασία που γίνεται στον πλούτο της από τους βάρβαρους κατακτητές των μνημονίων.
Μετά τον δήμαρχο Κορίνθου Αλέκο Πνευματικό που έχει αναμορφώσει την πόλη του και την έχει μετατρέψει σ’ ένα στολίδι στον κεντρικό ιστό της, με αντανάκλαση τις θετικές επιπτώσεις στα οικονομικά των επιχειρήσεων, άλλο ένα πρόσωπο έρχεται και κάνει την υπέρβαση από τα τετριμμένα, προκειμένου να εξασφαλίσει για τον τόπο του όσα προηγουμένως έχουν λεηλατήσει οι τροϊκανοί εφιάλτες.
Την ώρα λοιπόν που η τσέπη του Έλληνα καταναλωτή έχει στερέψει και τις μέχρι πρότινος καταθέσεις τους εξανέμισαν με τις κάθε είδους φορολογίες οι αχόρταγοι βάρβαροι κατακτητές, όλο αυτόν τον πλούτο για την τοπική οικονομία, έρχεται να αναπληρώσει εν μέρει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορίνθου Βασίλης Νανόπουλος, βασιζόμενος στον εισαγόμενο πλούτο.
Επειδή λοιπόν έχουν εξαντληθεί όλοι οι άλλοι οδοί, ο Βασίλης Νανόπουλος ανοίγει τη θαλάσσια οδό και μάλιστα από ένα κατ’ εξοχήν εμπορικό λιμάνι, το οποίο ως γνωστόν δεν διαθέτει απολύτως καμία υποδομή υποδοχής κι εξυπηρέτησης επιβατικής κίνησης. Όπως ο ίδιος εξήγγειλε, εξασφαλίζει την εβδομαδιαία άφιξη δύο κρουαζιερόπλοιων που θα αποβιβάζουν στην πόλη περί τα περίπου 3.000 άτομα, ενώ είναι προφανές ότι την έξοδό τους στην πόλη θα τη συνδυάσουν και με την επίσκεψή τους σε κοντινούς αρχαιολογικούς χώρους.

Αναζητούνται ταγοί με όραμα κι όχι στείρες ιδέες…
Απεναντίας στο Λουτράκι, η είσοδος της νέας χιλιετίας θα ήλπιζε κανείς ότι θα συμπαρέσυρε και τις νοοτροπίες των δημοσίων προσώπων του τόπου, έτσι ώστε να αλλάξουν τη μέχρι πρότινος συμπεριφορά τους και να λειτουργήσουν ευεργετικά γι τους πολίτες στους οποίους ασκούσαν την εξουσία τους. Εκ του αποτελέσματος όλα αυτά αποδείχθηκαν φρούδες ελπίδες κι όνειρα θερινής νυκτός για υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους. Και τούτο, γιατί όλοι έσπευσαν να κρυφθούν προς όφελος των υπόχρεων στον τόπο μας, πίσω από μια κατευθυνόμενη, σκόπιμη και μεθοδευμένη απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου του 2002, προκειμένου να μην κατασκευασθεί ο Τουριστικός Λιμένας Λουτρακίου που αποτελούσε συμβατική υποχρέωση των ισραηλινών μεγαλομετόχων του casino Λουτρακίου.
Αν είχε κατασκευασθεί η μαρίνα Λουτρακίου, πέραν όλων των άλλων ωφελημάτων για όλες τις επαγγελματικές κι επιχειρηματικές δραστηριότητες της πόλης του Λουτρακίου, εδώ και χρόνια τώρα θα βλέπαμε να αποβιβάζονται ξένοι επισκέπτες οι οποίοι θα επισκέπτονταν τα καταστήματα της πόλης, αναθερμαίνοντας έτσι την τοπική οικονομία, ενδεχομένως πολλοί από αυτούς να επισκέπτονταν και το Loutraki Thermal Spa, ενώ θα διαφήμιζαν τον τόπο μας και στην πατρίδα τους, αν φυσικά δεν παρουσίαζε τα σημερινά χάλια της εγκατάλειψης.
Δυστυχώς στο Λουτράκι, στην αυγή της τρίτης χιλιετίας οι νοοτροπίες του παρελθόντος δεν αλλάζουν, γιατί αυτοί που εμπλέκονται με τα κοινά, είναι προσκολλημένοι στο άρρωστο παρελθόν και δεν διαθέτουν την ενδεδειγμένη πνευματική ικανότητα που θα μπορέσουν να προβλέψουν τα απαιτούμενα για το μέλλον, μέσα από τη χειμαζόμενη ελληνική οικονομία.
(281013)
Return top