ΚΟΥΙΖ

Ποιός πρώην τοπικός παράγοντας την περασμένη Πέμπτη, χαρακτήρισε κατά την αποχώρηση από το «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο επικίνδυνο με το σώου που έδωσε τον «υπηρεσιακό» δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη;
(201013)




Είπαν…

«Ενώπιος ενωπίω με τον διαχειριστή της κοινοπραξίας Νικόλαο Δαούλη Ρεμαντά, έχοντας "αδειάσει" καθ’ ολοκληρίαν το… εμπόδιο στο όνειρο του Παύλο Παύλου- θα βρεθεί ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης για να συζητήσουν το μέλλον του casino, αλλά και την καυτή υπόθεση που δημιουργούσε κόντρες στους δύο πολιτικούς συνεταίρους, ενώ τώρα θα τη διαχειρισθεί απελευθερωμένος ο Κώστας Λογοθέτης, αφού αποδείχθηκε πιο ευέλικτος από τον Παύλο Παύλου που τον άφησε ξεκρέμαστο…
(201013)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΡΙΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ
ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΕ ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΑ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή και τα έξοδα της δίκης εκ € 500, καταδίκασε με την υπ’ αρ. 93/2013 απόφασή του το Πενταμελές Εφετείο Ναυπλίου τον πρώην δήμαρχο Λουτρακίου Παύλο Παύλου, για την άσφαλτο 200 μέτρων μήκους και 4 πλάτους που είχε ρίξει στην κηρυχθείσα αναδασωτέα περιοχή στον οικισμό Βαμβακιές της κοινότητας Πισσίων του πρώην δήμου Λουτρακίου Περαχώρας.
Το Δικαστήριο καταδίκασε τον Παύλο Παύλου κρίνοντας ουσιαστικά αβάσιμους τους ισχυρισμούς του ότι δεν γνώριζε ότι η προς; ασφαλτόστρωση οδός βρισκόταν εντός αναδασωτέας εκτάσεως, ότι ο δρόµος αυτός είχε διανοιχθεί παράνοµα, ότι πίστευε ότι η οδός αυτή είχε διανοιχθεί νοµίµως, ότι την απόφαση ασφαλτόστρωσης έλαβε το δηµοτικό συµβούλιο, όφειλε δε να την εκτελέσει και τέλος ότι ουδεµία εντολή έδωσε ο ίδιος για την ασφαλτόστρωση του επίµαχου δρόµου.
Στο σχέδιο της απόφασης σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press αναφέρεται ότι το δικαστήριο έκρινε ότι ο κατηγορούμενος τότε αιρετός επί 2 τουλάχιστον 4ετίες δήµαρχος γνώριζε πολύ καλά από καταγγελίες, αλλά και από την σωρεία των προβληµάτων που είχαν δηµιουργήσει οι αυθαίρετοι οικισµοί στους οποίους οδηγούσε ο επίµαχος δρόµος, τον χαρακτήρα της µείζονος εκτάσεως ως αναδασωτέας, τον αυθαίρετο χαρακτήρα του επίµαχου δρόµου, είχε λάβει προειδοποιήσεις από το Δασαρχείο Λουτρακίου για αποφυγή ενεργειών στην αναδασωτέα έκταση, εν τούτοις δε, για ψηφοθηρικούς λόγους, προεδρεύοντας στο δηµοτικό συµβούλιο έλαβε την ως άνω απόφαση ασφαλτοστρώσεως του επίµαχου δρόµου, αν και γνώριζε ότι επιχειρεί σε αναδασωτέα έκταση.
Επισημαίνεται ότι πρωτόδικα ο Παύλος Παύλου είχε καταδικασθεί από το τριμελές Εφετείο Ναυπλίου σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, αλλά το πενταμελές Εφετείο για να προβεί στη μείωση της ποινής του έλαβε υπόψη το βαθµό της εγκληµατικής του διάθεσης, όπως εκδηλώθηκε στην πράξη του αυτή, τα αίτια από τα οποία ορµήθηκε για να διαπράξει το έγκληµα, την αφορµή που του δόθηκε, το σκοπό που επεδίωξε κατά τα αναφερόµενα στο σκεπτικό, το χαρακτήρα του και το βαθµό της ανάπτυξής του, τις ατοµικές και κοινωνικές περιστάσεις και τον προηγούµενο βίο του, τη διαγωγή του µετά την πράξη, και ιδιαίτερα τη µετάνοια που επέδειξε και την προθυµία του να επανορθώσει τις συνέπειες της πράξης του.

Δύο ερωτήματα για τον Κώστα Λογοθέτη
Μετά τη δικαστική απόφαση ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, θα πρέπει να αναλάβει δράση και να αποκατασταθεί από το «βετεράνο»(!) πρώην δήμαρχο, η οικονομική ζημία που έχει υποστεί ο δήμος Λουτρακίου.
Ερωτάται λοιπόν αν η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Λουτρακίου θα εκδώσει ένταλμα να καταβληθεί έντοκα στο δήμο Λουτρακίου το ποσό της δαπάνης για την παράνομη ασφαλτόστρωση.
Αν θα δημιουργηθεί εργολαβία για την απομάκρυνση της ασφάλτου και αποκατάστασης του δασικού χαρακτήρα, με τη δαπάνη να επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον Παύλο Παύλου.

Υ. Γ.: Αν κάποιος διαβάσει το σχέδιο της απόφασης, θα διαπιστώσει ότι οι Εφέτες δεν πείθονται από τις αερολογίες και από τους άνευ ουσίας και πραγματικότητας ισχυρισμούς.
Υπό την προαναφερόμενη κρίση, πώς ο ανακριτής κατ’ αρχής και κατά δεύτερο λόγο οι φυσικοί δικαστές θα δεχθούν ότι ο Παύλος Παύλου δεν γνώριζε τίποτα για τη χειρόγραφη επιστολή του ορκωτού λογιστή ή ότι δεν γνώριζε τίποτα για την έκθεση του ορκωτού λογιστή της Club Hotel Loutraki S.A. που ζημίωναν τα συμφέροντα της Λουτράκι Α.Ε.;
Πώς θα πείσει ανακριτή και φυσικούς δικαστές ο Κώστας Λογοθέτης, ότι ενήργησε σύμφωνα με τις υποδείξεις της Γνωμοδότησης Τσοβόλα, όταν τις έξι αγωγές που επικαλείται τις κατέθεσε ότι είχαν σταλεί προηγούμενα οι κλήσεις για ανωμοτί εξέταση κατηγορουμένων;
(201013)
Return top