ΚΟΥΙΖ

Θανασάκη το πίνεις το Νουνού σου ή σε πειράζουν οι ταβανόπροκες;
(211013)




Είπαν…

«Ο "βετεράνος"(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου κατά την προσφιλή του τακτική να λασπολογήσει κατά του γράφοντος ή επιχειρώντας να τον απαξιώσει ή και να τον υποτιμήσει στα μάτια της τοπικής κοινωνίας, από τηλεοπτική εκπομπή τπικού σταθμού τόνιζε ότι "δεν πρέπει να ομιλώ γιατί έχω καταδικασθεί" σε αγωγή που μου είχε ασκήσει χωρίς να λέει την αλήθεια και είναι και πρωτόδικη, με το δικαστήριο να έχει δεχθεί ως αληθή όλα ανεξαιρέτως τα δημοσιεύματα. Ο γράφων είναι ένας απλός πολίτης που ασκεί το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Ο πρώην πρώτος πολίτης του δήμου Λουτρακίου όταν είχε καταδικασθεί πρωτόδικα το 2011 με ενός έτους φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο για καταστροφή του περιβάλλοντος, λόγω της ασφαλτόστρωσης αναδασωτέου δρόμου, βγήκε να το πει στους πολίτες που του είχαν εμπιστευθεί την τύχη του τόπου; Να δεχθούμε ότι το ξέχασε και δεν το θυμόταν… Στις 6 Ιουνίου 2013 καταδικάστηκε πάλι, μετά την έφεσή του με το εφετείο να του μειώνει την ποινή στο μισό δίδοντάς του και τριετή αναστολή. Πάλι το ξέχασε ή θα βγει να το πει τώρα που του το υπενθύμισε το loutraki-press; Ο γράφων δεν είναι πολιτικό πρόσωπο να διεκδικεί τη ψήφο και ως εκ τούτου είναι υποχρέωση του πολιτικού να λέει όλη την αλήθεια. Ο πολυχρονεμένος δήμαρχος Παύλος Παύλου γιατί την αποκρύπτει; Αυτός είναι ο σεβασμός του απέναντι στους πολίτες αυτού του τόπου;»
Πάνος Ηλιακόπουλος
(211013)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. ΣΤΗ ΔΟΥ
ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Όλοι θα θυμούνται οι παριστάμενοι σε συγκεκριμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας τον «υπηρεσιακό» δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη να λέει ως κατά φαντασίαν «αυτοκράτορας» κι έχοντας την αίσθηση ότι είναι πάνω από τους νόμους να λέει: «Εγώ δεν πληρώνω -ως Λουτράκι Α.Ε.- φόρους κι ασφαλιστικές εισφορές!»
Τελικά αυτή η δήλωση μάλλον σε μπούμερανγκ του εξελίσσεται, με βαρύτατες ποινικές ευθύνες, δεδομένου ότι την περασμένη Πέμπτη η Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. κατέθεσε ερώτημα - καταγγελία αν ο οφειλέτης της Λουτράκι Α.Ε. είναι φορολογικά ενήμερος κι αν υποβάλλει δηλώσεις ΦΜΥ, ΦΠΑ, Φόρου Εισοδήματος.
Επισημαίνεται, ότι η Λουτράκι Α.Ε. δεν μπορείς να λάβει φορολογική ενημερότητα όχι για τις οφειλές της Club Hotel Casino Loutraki, αλλά εξαιτίας των οφειλών της ιδίας.
Στο πλήρες κείμενο της επιστολής της Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. με ημερομηνία 16/10/2013 που απέστειλε στη ΔΥΟ Κορίνθου και κοινοποίησε και στην Λουτράκι Α.Ε., αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Η εταιρεία μας Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. τυγχάνει πιστωτής της εταιρείας Τουριστική Λουτράκι Α.Ε. - ΟΤΑ.
Το ποσόν της απαίτησης μας περιλαμβανομένων τόκων και γενικών εξόδων όπως έχει διαμορφωθεί μετά από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις υπερβαίνει τα € 5.200.000.
Η Διοίκηση της εταιρείας Τουριστική Λουτράκι Α.Ε. - ΟΤΑ επιδεικνύει συνεχώς κακόπιστη συμπεριφορά απένταντί μας με αποτέλεσμα να μας έχει οδηγήσει σε οικονομικό αδιέξοδο.
Παράλληλα όπως ενημερωθήκαμε η Διοίκηση της εταιρείας εφαρμόζει πολιτική μη πληρωμής φόρων και ασφαλιστικών εισφορών .
Παρακαλούμε να ερευνήσετε ως έχετε υποχρέωση εάν υποβάλλονται οι απαιτούμενες δηλώσεις ΦΜΥ, ΦΠΑ, Φόρου Εισοδήματος από την Τουριστική Λουτράκι Α.Ε. - ΟΤΑ στα χρονικά πλαίσια που καθορίζει ο νόμος και να ασκήσετε τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις σε περίπτωση μη τήρησης των φορολογικών υποχρεώσεων.
Επειδή όπως σας έχουμε προαναφέρει η εταιρεία μας διεκδικεί το ποσό της οφειλής που αναφέραμε παραπάνω έχει ιδιαίτερη σημασία για μας να είναι ο οφειλέτης μας φορολογικά ενήμερος, για αυτό και ως έχοντες έννομο συμφέρον ζητούμε να μας ενημερώσετε άμεσα για το θέμα.»
(211013)
Return top