ΚΟΥΙΖ 1

Ποιά είναι τα δύο πρόσωπα που όταν τσακωνόντουσαν λεκτικά σε έντονο ύφος ακούσθηκαν να λένε: Ο ένας, εγώ βάζω υπογραφή κι αξίζω περισσότερα και ο δεύτερος, εγώ αξίζω περισσότερα, γιατί χωρίς εμένα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα;
(111013)




ΚΟΥΙΖ 2

Το μόνιμο και αέναο κυνήγι για περισσότερο χρήμα δεν συνιστά ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή για το αρπαχτικό;
Ποιά είναι η διάγνωση του ψυχιάτρου για το συγκεκριμένο ερώτημα;
(111013)




Είπαν…

«Όπως εξελίσσονται τα πράγματα, δεν είναι απίθανο να τα σπάσουν το αρπαχτικό με τον λιγούρη… και να ματαιωθούν τα όνειρά τους!»
(111013)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΚΡΕΙΣΣΟΝΕΣ ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΑΠΑΛΕΙΦΘΕΙ Η ΔΗΘΕΝ
ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ € 49 ΕΚΑΤ. ΥΠΕΡ ΤΗΣ CHL S.A.

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Η τελευταία ζαριά του Νικόλαου Δαούλη Ρεμαντά τζογάροντας τα ρέστα της Club Hotel Casino Loutraki (CHCL), με την υπαγωγή της κοινοπραξίας σε καθεστώς εξυγίανσης -αφού δεν του έκατσε η μετατροπή σε ανώνυμη εταιρεία πιάνοντας κορόιδο το Λουτράκι- απέδειξε ότι έστω κι αυτή την ύστατη υποτίθεται ώρα, σκοπός του διαχειριστή ήταν η λεηλασία συμφερόντων και απαιτήσεων του τόπου συμπεριφερόμενος ωσάν σε προτεκτοράτο, με την εξασφάλιση υπέρ των εργοδοτών του στην Club Hotel Loutraki (CHL) S.A. των πλασματικών € 49 εκατ.
Αντί να υπάρχει πνεύμα συνεννόησης μεταξύ των δύο εταίρων, σκοπός του διαχειριστή της κοινοπραξίας ήταν να εξαφανισθεί το Λουτράκι και ο κυρίαρχος παίκτης να είναι οι εργοδότες του μαζί με το δάνειο της επίσης εργοδότριάς του στην ουσία τράπεζας. Αυτά και μόνον αναγνώριζε με το αίτημά του ως υποχρεώσεις - εκτός δημοσίου και ασφαλιστικών ταμείων, αγνοώντας τα δικαιώματα όχι μόνον της Λουτράκι Α.Ε. και του δήμου Λουτρακίου, αλλά και των ίδιων των εργαζομένων, που με την προσφορά τους έχουν συμβάλλει σ’ αυτές τις καραβιές το χρήμα το οποίο έχουν αποκομίσει όχι μόνον οι μεγαλομέτοχοι, αλλά και επιτήδειοι.
Όπως επεσήμαναν χθες το βράδυ στο loutraki-press δύο έγκριτοι νομικοί της Κορινθίας, το ως άνω ποσό θα μπορούσαν να το επικαλεσθούν μόνον στην περίπτωση που είχαν εισάγει από το εξωτερικό προς επένδυση το ποσό των € 150.000.000, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Επιπρόσθετα, πέραν του λεγόμενου κοινοπρακτικού, υπάρχει και δεύτερο ιδιωτικό συμφωνητικό με το οποίο η CHL αναλαμβάνει ρητά για λογαριασμό και των δύο εταίρων να καταβάλλει πρόστιμα, έκτακτους φόρους, το κόστος της κακοδιαχείρισης κ.λπ. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται ως απαίτηση τέτοιο ποσό και είναι λογιστική δημιουργία, κάτι που σκέπτονται οι δύο νομικοί να αποδείξουν στα ποινικά δικαστήρια.
Είναι προφανές και αυτονόητο ότι ο Νικόλαος Δαούλης Ρεμαντάς αιφνιδίασε αρνητικά όσους πληροφορήθηκαν το περιεχόμενο των 138 σελίδων, ειδικότερα όσους πληροφορήθηκαν τι περιελάμβαναν τα τρία ιδιωτικά συμφωνητικά, για την εξασφάλιση πιστωτών της αρεσκείας του, με εξαίρεση αυτό των € 49 εκατ. το οποίο επαναλαμβάνεται είναι πλασματικό! Κατά συνέπεια, πρέπει κι επιβάλλεται από τη Λουτράκι Α.Ε. και το δήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, καθώς επίσης και τον πολιτικό του συνέταιρο -και «όψιμο φίλο» του διαχειριστή- Παύλο Παύλου, να απαιτηθεί στη συζήτηση του αιτήματος της 23ης Οκτωβρίου να απαλειφθεί το ποσό των € 49 εκατ. δεδομένου ότι είναι και λογιστικό δημιούργημα.
Πρέπει να γίνει αντιληπτό προς κάθε κατεύθυνση στο Λουτράκι ότι δεν μπορεί να διεξαχθεί διαδικασία, ούσα ενεργή η απαίτηση - λογιστικό δημιούργημα υπέρ της CHL των € 49 εκατ.
Ο Νικόλαος Δαούλης Ρεμαντάς, ότι πράττει, ορθά το πράττει υπέρ των συμφερόντων των εργοδοτών του, δεδομένου ότι έχει βρει απέναντί του τους πολιτικούς συνεταίρους Κώστα Λογοθέτη και Παύλο Παύλου, οι οποίοι επί δεκαοκτάμηνο άγονται και φέρονται κατά το δοκούν του ισχυρού άνδρα της κοινοπραξίας.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι ακόμα και τη Δευτέρα το βράδυ, στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε., ο «βετεράνος»(!) πρόεδρος της πρώην ΔΑΕΤ Α.Ε. νυν Λουτράκι Α.Ε. Παύλος Παύλου, που επί των ημερών έγιναν όργια, να προσπαθεί να πείσει τα υπόλοιπα οκτώ μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας ότι δεν πρέπει να πάνε κόντρα στο αίτημα της κοινοπραξίας. Ως γνωστόν είδε και αποείδε, εξωθήθηκε στη γνωστή ανακυβίστηση ευθυγραμμιζόμενος με τα άλλα οκτώ μέλη του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. κι έτσι η απόφαση κατέστη ομόφωνη.
Υπολείπονται δώδεκα ολόκληρες ημέρες, προκειμένου να θωρακισθούν και να προβληθούν τεκμηριωμένα τα δικαιώματα του τόπου και να αναγνωρισθούν κατά τη συζήτηση από το αρμόδιο δικαστήριο.
(111013)




ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ
ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

Περισσότερα από τριάντα ολόκληρα χρόνια, μετά τους σεισμούς του 1981, έχει να αλλαχθεί το δίκτυο υδροδότησης της Περαχώρας.
Πρόκειται για ένα δίκτυο μήκους 15 χιλιομέτρων συνεπικουρούμενο από αντλιοστάσια, για το οποίο χθες η περιφέρεια Πελοποννήσου αποφάσισε την ένταξή του στο τρέχον ΕΣΠΑ.
Μην νομίζετε ότι για το έργο (πρόκειται για δημιουργία) ενδιαφέρθηκε ο ορμώμενος εκ Περαχώρας «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης (αυτός εμπλέκεται σ’ ότι έχει σχέση με καταστροφή), αλλά ο συγχωριανός του πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Παναγιώτης Βαρελάς, τον οποίο επί δύο και πλέον χρόνια κορόιδευε, λοιδορούσε και υποτιμούσε η μεγάλη διάνοια της πολιτικής Κώστας Λογοθέτης.
Αθόρυβα, χθες, ο Παναγιώτης Βαρελάς αποδείχθηκε χρησιμότερος και ωφελιμότερος για τον τόπο του, χωρίς να κάνει κάτι το θεαματικό ή το κοπιώδες. Απλά, είχε ανοίξει το συρτάρι καθ’ υπόδειξη του τεχνικού διευθυντού Μιχάλη Αντωνίου, είχε βάλει πάνω στο γραφείο την υπέρ ώριμη και ολοκληρωμένη μελέτη αντικατάστασης του δικτύου υδροδότησης και αντικατάστασης των υπαρχόντων αντλιοστασίων της Περαχώρας, την προώθησε στην περιφέρεια Πελοποννήσου και τελικά επέτυχε να πραγματοποιηθεί το έργο με κοινοτικά κονδύλια.
Ο Παναγιώτης Βαρελάς προωθεί τις επόμενες ημέρες τη διακήρυξη του διαγωνισμού ύψους € 190.000 για τη σύνδεση στο αποχετευτικό δίκτυο της περιοχής πάνω από το αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου, η οποία είναι εντός σχεδίου πόλης.
Χθες ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες, είχαν μεταβεί στη Σχολή Μηχανικού, όπου συμφωνήθηκε το στρατόπεδο με πόρους του ΓΕΣ να συνδεθεί κι αυτό με το αποχετευτικό δίκτυο Λουτρακίου.
Ο Παναγιώτης Βαρελάς βρίσκεται στο τιμόνι της πιο σημαντικής εταιρείας του δήμου Λουτρακίου, δεδομένου ότι διαχειρίζεται το πιο σημαντικό προϊόν του τόπου, που δεν είναι άλλο από το φυσικό μεταλλικό νερό Λουτρακίου, το οποίο πρέπει όλοι να ενδιαφερόμεθα και να το προστατεύουμε ως «κόρη οφθαλμού», λαμβανομένου υπόψη ότι την τελευταία διετία έχει δεχθεί τις πλέον βάρβαρες επιθέσεις και έχει υποστεί τη χειρότερη δυσφήμιση που ήταν δυνατόν να υποστεί ένα κοινωνικό αγαθό, όταν μάλιστα διαθέτει αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά.
Πέραν της αύξησης των εσόδων από απλήρωτους λογαριασμούς που έχει επιτύχει ο Παναγιώτης Βαρελάς, καλόν θα είναι να σπάει τα παραμάγαζα της ανομίας που στήνονται σε κοινότητες και οικισμούς της ευρύτερης περιοχής του δήμου Λουτρακίου.
Όλα αυτά είναι αναλυτικά σε γνώση του προέδρου της ΔΕΥΑΛ, ο οποίος θα πρέπει να βάλει φρένο στις παράνομες υδροδοτήσεις και τα θαμμένα ρολόγια κι όπου διαπιστωθεί ότι κάποιοι δεν θέλουν να συμμορφωθούν, έστω κι αν είναι αξιωματούχοι του δήμου Λουτρακίου, να στείλει το φάκελο στον εισαγγελέα για να μην βρεθεί από κάποια καταγγελία ο ίδιος κατηγορούμενος.
Όπως για παράδειγμα πάρα πολλά αρνητικά ακούγονται σε σχέση πάντοτε με την υδροδότηση της Αγ. Μαρίνας στα Ίσθμια, με οικισμούς στους Αγ. Θεοδώρους ή συμβάσεις για μονάδα αφαλάτωσης ή παράνομης υδροδότησης περιοχών με βυτία.
Επίσης, λύση θα πρέπει να δοθεί, παρά τις υποσχέσεις ως έπεα πτερόεντα του «υπηρεσιακού» δημάρχου Κώστα Λογοθέτη, με την υδροδότηση των χωριών Πίσσια και Σχίνος.
(111013)
Return top