ΚΟΥΙΖ

«Υπηρεσιακέ» δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη όταν σας εκβιάζουν ενδίδετε; Πώς είναι δυνατόν να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα της πόλης; Φθηνές δικαιολογίες μειρακίων…
(310813)




Είπαν…

«Παύλε Παύλου καλοκαίρι του 2009 μετά από δημοτικό συμβούλιο εις επήκοον περίπου δέκα ατόμων στο μπαρ κάτω από την παλαιά οικία σας είχα μεταφέρει τι μου είχαν επισημάνει Αντώνης Στεργιώτης και Γιάννης Βραχάτης για τη διακοπή του διαλόγου το Φεβρουάριο του 2006 και είχατε περιορισθεί να πείτε ότι τα γνωρίζετε. Παράδοξο που γεννά πολλά ερωτήματα γιατί δεν ασκήσατε εσείς αγωγή κατά των δύο κυρίων; Επιπρόσθετα, τότε δεν με είχατε διορθώσει και να με πληροφορήσετε ότι ο διάλογος είχε διακοπεί τον Μάιο. Δεν θα ήμουν ανόητος να μου το είχατε επισημάνει κι εγώ να συνεχίζω να λέω Φεβρουάριο, γιατί θα φοβόμουν μην μου ασκήσετε νέα αγωγή, λόγω της εμπειρίας που διαθέτετε…»
Κύριος
(310813)




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ SPA

Ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης στο πλαίσιο της παράστασης δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι το Loutraki Thermal Spa, παρά τους «επιβουλείς» του τόπου -μιλάει ο καταστροφέας- παραμένει χάριν στις προσπάθειές του ανοικτό.
«Σε καμία των περιπτώσεων δεν παραμένει ανοικτό λόγω Λογοθέτη, αλλά γιατί η "Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε." δεν επιθυμεί να το κλείσει κι επειδή δεν θέλει να δυσφημισθεί ο τόπος.» Τα παραπάνω επεσήμανε χθες στο loutraki-press προς το τέλος της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου δημοτικός παράγοντας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο Κώστας Λογοθέτης θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να είχε άσχημα μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη, αν το επιθυμούσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της "Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε." Γιώργος Βλάχος.
«Ο Κώστας Λογοθέτης ας αφήσει κατά μέρος τους λεονταρισμούς, γιατί δεν φαντάζεται τι μπορεί να του ξημερώσει…»
(310813)




ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ (Κώστας Λογοθέτης)

ΓΙΑΤΙ Ο «ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ» ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ
ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΣΟΒΟΛΑ;

«Υπηρεσιακέ» δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη επειδή παίζεται με την επικοινωνία έναντι των πολιτών, μην έχετε την αίσθηση ότι το ίδιο θα πράξετε και θα πείσετε και το δικαστικό λειτουργό κατά το στάδιο της κύριας ανάκρισης.
Στη Δικαιοσύνη που θα κληθείτε ως υποψήφιος υπεύθυνος για το «πνίξιμο» της Γνωμοδότησης Τσοβόλα που πολύ ορθά επεσήμανε και ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς, η οποία δεν αφορά άμεσα τη μηνυτήρια αφορά του νομικού Περικλή Μπαλοδήμου, όπως διαλαλείτε για να αποπροσανατολίσετε την κοινή γνώμη, αλλά η μηνυτήρια αναφορά του Περικλή Μπαλοδήμου συσχετίσθηκε με τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα.
Στη διαδικασία αυτή θα αναδειχθεί πώς πνίξατε την αγωγή για το οικονομικό έτος 2006 προκαλώντας με σκοπιμότητα σημαντικότατη οικονομική βλάβη στη Λουτράκι Α.Ε., αλλά και πώς πλαστογραφήθηκε η υπογραφή του νομικού Αθηνών Δημήτρη Τσοβόλα.
«Υπηρεσιακέ» δήμαρχε, κάντε το λάθος μια φορά να πείτε αλήθεια προς την τοπική κοινωνία, δεδομένου ότι αυτή θα αναδειχθεί τις επόμενες ημέρες που θα αρχίσετε να λαμβάνετε οι εν δυνάμει υπεύθυνοι τα κατηγορητήρια.
Πάντως μην μας βαφτίσετε την επίσκεψη σας στον ανακριτή εθιμοτυπικού χαρακτήρα, όπως βαφτίσατε την κατάσχεση στο Spa καταγραφή του εξοπλισμού.
Και μία συμβουλή. Μην ακολουθείτε τακτικές σαν αυτή του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος έπαιζε με τα ΜΜΕ συνεχίζοντας να εξαπατά την κοινή γνώμη και συνήλθε όταν του φόρεσαν βραχιολάκια…
(310813)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο)




ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ
ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Με… σημαδεμένη την τράπουλα και τις ρουλέτες να γέρνουν… οι εθελοντές «Ιφιγένειες» -άλλοι σούπερ πρόθυμοι κι άλλοι κάνοντας θόρυβο για το θεαθήναι- προσήλθαν στο θυσιαστήριο του Νικόλαου Δαούλη Ρεμαντά, έχοντας δηλώσει την πλήρη υποταγή τους κι έτοιμοι να παραδώσουν και τα ασημικά του τόπου.
Ήταν αρκετή όπως αποδείχθηκε η απειλή της προχθεσινής επιστολής «αν το επιθυμείτε μπορώ να παραστώ για να σας ενημερώσω», ώστε να φανούν προθυμότεροι των προθύμων να ικανοποιήσουν τον αφέντη τους, ένεκα ενδεχομένως της σιωπής του οποίου εξακολουθούν να νομίζουν ότι πρωταγωνιστούν στα κοινά. Φυσικά, ο Νικόλαος Δαούλης Ρεμαντάς έχοντας λάβει τα αναγκαία μηνύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες από πρώην θεσμικό παράγοντα ο διευθυντής Επικοινωνίας της Club Hotel Loutraki (CHL) S.A. Γιάννης Βραχάτης καλούσε στο τηλέφωνο δημοτικούς συμβούλους. Έτσι, δεν παρέστη ανάγκη και ο Νικόλαος Δαούλης Ρεμαντάς δεν μπήκε καν στον κόπο να χάσει το χρόνο του και να τους κάνει την τιμή να παραστεί στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Ο πλέον αδαής θα διέκρενε το διαπραχθέν έγκλημα σε βάρος του Λουτρακίου που εξελίσσεται άριστα σχεδιασμένο για να έχει τροφή το φιλοθεάμον κοινό με τους εθελοντές και τα «βαλσαμωμένα πουλιά» να διαγκωνίζονται πώς θα επιδείξουν τον καλό τους χαρακτήρα στον αφέντη τους. Ήδη οι εκπρόσωποι του τόπου άρχισαν να απεμπολούν κεκτημένα αρχής γενομένης από το ξεπούλημα της συμβατικής υποχρέωσης κατασκευής του Τουριστικού Λιμένα Λουτρακίου.
Ευχάριστη έκπληξη για το γράφοντα ήταν η παρουσία του προέδρου του Προμηθέα Νίκου Λόη ο οποίος επιτέλους, μετά 35 μήνες θυμήθηκε ένα από τα έντεκα σημεία που είχαμε προσυπογράψει ως Κίνημα Ενεργών Πολιτών με τον Κώστα Λογοθέτη για τη μη μετατροπή της κοινοπραξίας σε ανώνυμη εταιρεία, παρά το γεγονός ότι ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος για άλλη μια φορά δεν σεβάσθηκε δέσμευσή του έναντι της τοπικής κοινωνίας, καθ’ ότι η δέσμευση αυτή περιλαμβάνεται στο προεκλογικό του πρόγραμμα.
Ο Νίκος Λόης ήρθη στο ύψος των περιστάσεων, προβάλλοντας και υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα του τόπου, αναδεικνύοντας τα αυτονόητα, αλλά εθελοντές και «βαλσαμωμένα πουλιά» δεν είχαν διάθεση να ακούσουν τίποτα πάνω σ’ αυτό, γιατί ποιός ασχολείται με τα συμφέροντα του τόπου;
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Νίκος Λόης πρότεινε ψηφοφορία να αναβληθεί η χθεσινή διαδικασία -κανείς δεν συμμερίσθηκε την άποψή του- ισχυριζόμενος ότι ο διάλογος έχει ανοίξει κι αυτό που περιμένουμε είναι η απάντηση των μεγαλομετόχων στις αιτιάσεις που έθεσε στην επιστολή του ο Κώστας Λογοθέτης.
Πολύ καλή, με πρόταση ψηφίσματος έξι σημείων, ήταν η παρέμβαση του τέως προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γιώργου Κακαβά, οποίος δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να προβάλλει τα αυτονόητα για την υπεράσπιση των συμφερόντων του δήμου Λουτρακίου και των πολιτών του.
Προηγουμένως ο Γιώργος Κακαβάς είχε θέσει θέμα πλειοψηφίας δύο τρίτων για την ισχύ απόφασης, αλλά που να το δεχθούν οι πρόθυμοι εθελοντές και τα «βαλσαμωμένα πουλιά» γιατί μετά τί θα έλεγαν στον «αφέντη» τους διαχειριστή της Club Hotel Casino Loutraki;
Με συναισθηματική φόρτιση για τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου και η παρέμβαση του προέδρου της Μέριμνα Λουκά Λούκα, ο οποίος έστειλε μήνυμα στους Εβραίους μεγαλομετόχους ότι είμαστε έλληνες πολίτες κι όχι υπήκοοι. Κάτι που δεν εισεπράχθη από τους εθελοντές και τα «βαλσαμωμένα πουλιά» που προσπαθούσαν να κάνουν όσο το δυνατόν ευκολότερη την παρουσία των επικυρίαρχων.

Το… θέατρο είχε και κόντρα των πολιτικά συνεταίρων
Οι πολιτικοί συνέταιροι «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης και «βετεράνος»! δήμαρχος Παύλος Παύλου «ξιφούλκησαν» για το θεαθήναι, αλλά ο πρώτος κέρδισε τις εντυπώσεις και το θέαμα έναντι του δευτέρου.
Ο πρώτος επέδειξε πατριωτικό ύφος με μυξοκλάματα και αδιέξοδα από τον εκβιασμό που όπως ισχυριζόταν ότι δέχεται, ενώ ο δεύτερος έκανε τα πάντα και πρόβαλε αντιρρήσεις σ’ οτιδήποτε θέμα ετίθετο που μπορούσε να δυσκολέψει τη διαδικασία.
Το ανησυχητικό είναι ότι ο ηθοποιός με το σπαραξικάρδιο ύφος του συγκίνησε ακόμα και νουνεχή άτομα, γεγονός που πρέπει να αξιολογηθεί και να επιδειχθεί ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή, αφού ολοκλήρωσε την παράστασή του έδωσε το σύνθημα για το μεγαλόπρεπο ναι από τα «βαλσαμωμένα πουλιά».
Ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος διασωζώμενος μόνον από την επιστολή του, χθες το μυαλό του το είχε μόνο στο θέατρο και πώς θα συγκινήσει το πόπολο, μα συνέπεια να είναι αλλού γι’ αλλού και να λέει ανυπόστατα πράγματα, που εκθέτουν τον ίδιο και τους προκατόχους του για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους, δεδομένου ότι ουδέποτε ήσκησαν τους ενδεδειγμένους ελέγχους στην CHCL, της οποίας τα ανώτατα στελέχη όλα τα προηγούμενα χρόνια βίωναν έναν ατελείωτο πάρτι.
Ο κάκιστος ηθοποιός, ως ήταν αναμενόμενο έπαιξε και με το συναίσθημα του εύκολου κι ευάλωτου λόγω της συγκυρίας σώματος των εργαζομένων, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν τόλμησε να αναφέρει ότι δεν έκανε τίποτα, απλά το έπαιζε αμερικάνος, σε σχέση με τη δέσμευση των μεγαλομετόχων να συνεισφέρουν πέρυσι το Μάιο € 20 εκατ. τα οποία ουδέποτε εισήλθαν στο ταμείο της κοινοπραξίας.

Το «ζεύγος» με τα ροζ
Με ιδιαίτερο άγχος και με εμφανή τα σημάδια έλλειψης ψυχραιμίας ο άνδρας του «ζεύγους» με τα ροζ Παύλος Παύλου - Εβίτα Κούτμου (με το Δημήτρη Στάμου να κάθεται πιο μακριά) επέδειξε τη δυσφορία του στα περί προδοτών και του εν γένει βαρέως κλίματος διερωτώμενος αν παρασύρει και η κακή οικονομική συγκυρία. Ωστόσο, δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω, στέλνοντας εμμέσως πλην σαφώς το μήνυμα στο «φίλο» του Νικόλαο Δαούλη Ρεμαντά ότι έκανε τα πάντα για να διευκολυνθεί ο διάλογος.
Ποιός διάλογος αλήθεια, όταν πρόκειται για τη σφαγή του Λουτρακίου;
Ο Παύλος Παύλου έδειξε τόσο απροκάλυπτα ότι παίζει το τελευταίο του χαρτί ευελπιστώντας στη στήριξη της CHL που «δεν παρεμβαίνει στα πολιτικά πράγματα του τόπου» όπως είχε ισχυρισθεί ο «φίλος» του Νικόλαος Δαούλης Ρεμαντάς.
(310813)
Return top