ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΑΠΟ ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

Έντονα χολωμένη με την δημοτική αρχή ″Ότι Να ʼΝαι - Ότι Κάτσει - Αούααα...″ του Γιώργου Γκιώνη, αν και είναι μέλος, είναι η αντιδήμαρχος Οικονομικών και αναπληρώτριά του Μαρία Πρωτοπαππά, όταν πληροφορήθηκε μέσω του loutraki-press ότι πριν την επίσκεψή της είχε κάνει έφοδο το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και δεν μπήκε κάποιος στον κόπο να την ενημερώσει, αν και ήταν μαζί τους για περισσότερο από μία ώρα.
Στην απογευματινή επικοινωνία της με το ιστολόγιο, η Μαρία Πρωτοπαππά εξήγησε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα από την αναφορά, χαρακτηρίζοντας ορθή την καταγραφή, δεδομένου ότι κάθε άνθρωπος με μέσο κοινό νου θα φανταζόταν ότι θα ενημερωνόταν γι’ αυτό το σοβαρό γεγονός που είχε συμβεί, αλλά η αντιδήμαρχος τόνισε ότι οι συνοδοιπόροι της δεν μπήκαν στον κόπο να πράξουν το αυτονόητο.
Η Μαρία Πρωτοπαππά επεσήμανε ότι αιτία μετάβασή της στο Loutraki Thermal Spa ήταν η ενημέρωσή της από τους εργαζομένους για όσα έχουν συμβεί στην πολύπαθη δημοτική περιουσία, αλλά χρονικά συνέπεσε να βρίσκονται εκεί ο Γιώργος Γκιώνης και ο Τάσος Σακελλαρίου, οπότε την φώναξαν στην συνάντηση, την πρόλαβαν να μην μάθει περισσότερα, της είπαν αυτά που ήθελαν και μετά αποχώρησε. Το απόγευμα φιλικά της πρόσωπα την ενημέρωσαν για την ανάρτηση του loutraki-press, με την ίδια να μην πιστεύει ότι είχαν συμβεί αυτά που διάβαζε.
Απλά αυτή είναι η ποιότητα των δημοτικών αρχών και των συμβούλων τους ένα τέταρτο αιώνα, που έχει υποστεί κι έχουν φέρει το Λουτράκι σε αυτήν την κατάντια.
(180918)
Return top