ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 2




ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ
Η «ΦΟΥΣΚΑ» ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ;

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο Loutraki Thermal Spa (LTS) μετά την έφοδο που πραγματοποίησε το πρωί το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και δεν τα συνάντησε όλα ρόδινα, όπως θέλει να το περνάει προς τα έξω ο επικεφαλής του συνδυασμού ″Ότι Να ʼΝαι - Ότι Κάτσει - Αούααα...″, ″τύποις″ δήμαρχος Λουτρακίου και πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργος Γκιώνης, για να διασκεδάζει τις αρνητικές εντυπώσεις που έχουν σωρευθεί σε βάρος του.
Η σύσκεψη πραγματοποιείται στο γραφείο της χωρίς τυπικά και ουσιαστικά προσόντα «αναπληρώτριας διευθύντριας» Αικατερίνης Παύλου Πέτρου -την οποία οι εργαζόμενοι χαρακτηρίζουν «″αρχιδιευθύντρια″ που δίνει τις κατευθύνσεις στην λειτουργία του LTS», «βετεράνε»(!) κατʼ ″ουσίαν″ δήμαρχε Λουτρακίου Παύλε Παύλου, δεν αναφέρομαι στην οικογένειά σας, αλλά μήπως γνωρίζετε κάτι, επειδή ήσασταν μέλος του Δ.Σ. για περισσότερα από 24 έτη;- και συμμετέχουν ο Γιώργος Γκιώνης, ο διευθυντής Νίκος Πετρίτσης, το μέλος του Δ.Σ. Τάσος Σακελλαρίου και η αντιδήμαρχος Οικονομικών - αναπληρώτρια του δημάρχου Μαρία Πρωτοπαππά, προφανώς για να ενημερωθεί. (Όλοι αυτοί θα δώσουν λύση στο αδιέξοδο που έχουν δημιουργήσει ή συμμετείχαν άμεσα ή έμμεσα…)
Η σύσκεψη αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενδεχομένως θα θέλουν να μάθουν και να διερευνούν τι απάντησαν οι εργαζόμενοι στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, αλλά και να διερευνήσουν την κατάσταση μετά την ανακοίνωση της ″Αλέξανδρος Τεχνική ΑΤΕ″. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τα πράγματα θα είναι δύσκολα και για τον εργολάβο που φέρνει το προσωπικό στο LTS, γιατί οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν να καταγγέλθηκαν λεπτομερώς οι συνθήκες εργασίας, αποδοχών και τί πραγματικά συμβαίνει!
Είναι η ώρα να σκάσει η «φούσκα» στο LTS και να πληροφορηθεί η τοπική κοινωνία τί ακριβώς συμβαίνει στην πολύπαθη Λουτράκι Α.Ε. από ανθρώπους που δεν τους εμπιστεύεσαι να τους στείλεις στο περίπτερο για εφημερίδες και την έχουν βουλιάξει οικονομικά…
(190918)
Return top