ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




ΝΕΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ
ΑΡΧΗ ″ΌΤΙ ΝΑ ʼΝΑΙ - ΌΤΙ ΚΑΤΣΕΙ - ΑΟΥΑΑΑ...″ ΤΟΥ Γ. ΓΚΙΩΝΗ

Ξεκίνησε η σειρά των κατασχέσεων στο Loutraki Thermal Spa (LTS) με την νέα απομάκρυνση του σχεδόν μισού εξοπλισμού που βρίσκεται αυτή την στιγμή σε εξέλιξη.
Ήδη φορτηγό βρίσκεται πάνω στο πεζοδρόμιο και απομακρύνει κινητές αξίες, ενώ η απόσυρση του υπολοίπου εξοπλισμού, θα ολοκληρωθεί στις αρχές της προσεχούς εβδομάδος.
Αιτία της νέας κατάσχεσης είναι ο εμπαιγμός επί μήνες του προέδρου - διευθύνοντος συμβούλου της κατασκευάστριας και ήδη πιστώτριας εταιρείας λόγω των ανεξόφλητων οφειλών ″Αλέξανδρος Τεχνικής ΑΤΕ″ Γεωργίου Βλάχου από τον δήμαρχο Λουτρακίου και πρόεδρο - διευθύνοντα σύμβουλο της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργο Γκιώνη. Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της δημοτικής αρχής ″Ότι Να ʼΝαι - Ότι Κάτσει - Αούααα...″, με την σύμφωνη γνώμη της ″πολιτικής ομερτά″ του συνδυασμού του με τους 16 συμβούλους μηδενός και μηδεμιάς εξαιρουμένων, που τηρούσαν σιγήν ιχθύος και δεν ανακινούσαν σκόπιμα το θέμα επί τόσους μήνες, γιατί γνώριζαν ότι δεν εξυπηρετούντο στοιχειωδώς οι υποχρεώσεις της εταιρείας στο πλαίσιο των προφορικών ενόψει θέρους δεσμεύσεών του Γιώργου Γκιώνη -γιʼ αυτό εξάλλου είχε πάρει και την αναβολή στην τελευταία κατάσχεση του περασμένου Μαΐου- ανάγκασαν εκ νέου τον επιχειρηματία να επανέλθει στις γνωστές κινήσεις του που έχουν ξεκινήσει από το 2013.
Πρόκειται για πλήρη γελιοποίηση του δήμου Λουτρακίου και των πολιτών του από την δημοτική αρχή του ″Ότι Να ʼΝαι - Ότι Κάτσει - Αούααα...″, που την στηρίζει και είναι σε πλήρη γνώση σχεδόν σύσσωμης της αντιπολίτευσης!
Όλοι αυτοί, κατέρχονται εκ νέου υποψήφιοι και θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου, με πρόθεση να σώσουν τον τόπο, αφού πρώτα έχουν φροντίσει και συμβάλλει στην καταστροφή του επί ένα τέταρτο αιώνα.
Εμπιστευθείτε τους…
(140918)
Return top