ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!..

Άλλο ένα πρωτοφανές γεγονός μπορεί να στρέψει και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας στο Λουτράκι.
Ποιό είναι αυτό το γεγονός; Κινήθηκαν... κάποια από τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του συνδυασμού "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω"!
Δεν είναι μόνον ότι... «3+1» «βαλσαμωμένα πουλιά» κινήθηκαν, αλλά αποσκίρτησαν και από τον μέχρι πρότινος συνδυασμό τους, συγκροτώντας νέον συνδυασμό, προκειμένου με τις ιδέες τους να αλλάξουν τον δήμο Λουτρακίου, αν και είναι οι ίδιοι που συνέβαλαν στην περίοδο 2011 - 2014 στην καταστροφή του!..
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα «βαλσαμωμένα πουλιά» προσεγγίσθησαν τις προηγούμενες ημέρες σε παραλιακό καφέ, από αποσκιρτήσαντα «νέα κοπής βαλσαμωμένα πουλιά» της δημοτικής αρχής ″Ότι Να ʼΝαι - Ότι Κάτσει - Αούααα...″, που τους εζητήθη να ανέβουν στο... τραίνο των καινούργιων, αλλά αρνήθηκαν τις... νέες συνταγές επιμένοντας να «παίξουν» με τις δικές τους συνταγές υστέρησης του τόπου, γιατί ενδεχομένως να φοβούνται τα μοντέρνα «πράματα»...
Κι ένα φιλολογικό ερώτημα: Όλοι εσείς, ένθεν κακείθεν, με τόσα «χαλασμένα» που έχετε καταπιεί επί τόσα χρόνια, αφού πρώτα θέλετε να τρελάνετε τους παροικούντας την Ιερουσαλήμ, που τελικά επιδιώκετε να οδηγήσετε τον τόπο, μετά την τόσο καταστροφή που του έχετε επιφέρει;..
(220918)

Return top