ΚΟΥΙΖ 1

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, από που αντλείται αυτήν την πληροφόρηση και με τόση βεβαιότητα ισχυρίζεσθε στην τελευταία διαδικτυακή τηλεοπτική συνέντευξή σας ότι το δικαστήριο μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου θα εκδώσει την απόφαση στο αίτημα του Club Hotel Loutraki S.A. για υπαγωγή στο αρ. 106 Β΄ του Πτωχευτικού Κώδικα; Είστε μάντης ή έχετε τόση καλή πληροφόρηση μέσα από το Πρωτοδικείο Κορίνθου; Τί από τα δύο συμβαίνει;
(061017)




ΚΟΥΙΖ 2

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη στην Αχαϊκή πρωτεύουσα βρεθήκατε για να συζητήσετε στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια Πελοποννήσου - Δυτικής Στερεάς  Ιονίου, αφού ήταν μαζί σας Γιώργος Ρουμελιώτης και Δημήτρης Μακρίδης μαζί σας για την μελέτη του στηθαίου κάτω από το αλσύλλιο πριν το ″Πευκάκι″, για να δικαιολογήσετε το αστρονομικό κόστος των περισσότερων από € 900.000 για την κατασκευή στηθαίου;
(061017)




ΚΟΥΙΖ 3

Λαμόγιο, είναι αληθείς οι πληροφορίες, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ότι αγόρασες διαμέρισμα στο Κολωνάκι της Αθήνας; Ανταποκρίνεται στο ″πόθεν έσχες″ σου ή θα αναδειχθεί το ″πόθεν αίσχος″ σου;
(061017)




Είπαν… 1

«Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, η αναγνωρισιμότητα του εμπίστου κι εξ απορρήτων φίλου του δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη, προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γιώργου Ρουμελιώτη, είναι υψηλότερη στον ν νομό Αχαΐας! Προ ημερών με την δημαρχιακή mercedes, επιβαίνοντες ήταν ο οδηγός της, συνοδηγός ο Γιώργος Ρουμελιώτης, πίσω δεξιά ο Γιώργος Γκιώνης και πίσω αριστερά ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Μακρίδης. Στην πόλη της Πάτρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press τους πλεύρισε εκ δεξιών μοτοσυκλέτα με δύο επιβαίνοντες, οι οποίοι όπως παρατήρησε ο Γιώργος Ρουμελιώτης φορούσαν κράνη. Και οι δύο άρχισαν να βρίζουν και να μουτζώνουν τον Γιώργο Ρουμελιώτη, ενώ με τον Γιώργο Γκιώνη δεν ασχολήθηκαν, ως να μην υπήρχε. Αφού τελικά η mercedes τους απέφυγε, ο Γιώργος Γκιώνης είπε στον επιστήθιο φίλο του: ″Πάλι μπλέξαμε με εσένα, όπου και να πάμε μας κυνηγάνε″... Τα παραπάνω διηγήθηκε ο Γιώργος Ρουμελιώτης, αλλά δεν πρόσεξε ποιοί άκουγαν; Γέλια που θα γίνουν σήμερα το πρωί στο πολιτικό ″στέκι″ της λεωφόρου που μαζεύονται οι της δημοτικής αρχής ″Ότι Να ʼΝαι″ για το καθημερινό τους αουα...»
(061017)




Είπαν… 2

«Την Τετάρτη 04 Οκτωβρίου 2017, επρόκειτο να συζητηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου, η αγωγή του δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη, κατά του δημοσιογράφου - διαχειριστού του ιστολογίου loutraki-press Πάνου Ηλιακόπουλου. Λόγω κωλύματος σε ανώτερου βαθμού δικαστήριο της συνηγόρου του ενάγοντος, οι δύο δικηγόροι από την περασμένη Παρασκευή είχαν συνεννοηθεί για την δυνατότητα διευκόλυνσης και την αναβολή της συζήτησης για μια σύντομη δικάσιμο, η οποία προσδιορίσθηκε για τις 16 Μαΐου 2018. Ο γράφων προσήλθε, όπως ήταν αυτονόητο χωρίς τον μάρτυρά του, γιατί άλλωστε να τον απασχολεί από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, ενώ ο Γιώργος Γκιώνης είχε στείλει να παρευρίσκονται στην δικαστική αίθουσα ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τάσος Σακελλαρίου, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου - Καθαριότητας Σωτήρης Πέρρας και ο έμπιστος εξ απορρήτων φίλος του πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γιώργος Ρουμελιώτης. Καλά, πλην ενός που θα ήταν ο μάρτυς, οι άλλοι δύο δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στις θέσεις τους να διεκπεραιώνουν τις εκκρεμότητές τους; Τί δουλειά είχαν στην αίθουσα του δικαστηρίου; Ποιός ήταν ο σκοπός του Γιώργου Γκιώνη και τους είχε αποστείλει εκεί;»
(061017)




Είπαν… 3

«Ένα από τα σημάδια επερχόμενου νευρικού κλονισμού είναι όταν πιστεύει κανείς ότι η δουλειά του είναι φοβερά σημαντική.»
Bertrand Russell, 1872 - 1970, Βρετανός φιλόσοφος.
(061017)




Είπαν… 4

«Το loutraki-press από χθες επέτυχε έναν άθλο! Η πεφωτισμένη δημοτική αρχή του ″Ότι Να ’Ναι″, μετά από δύο χρόνια στην δημοτική εξουσία, το ενέκρινε και το αναγνώρισε(;..) ως ιστολόγιο και για πρώτη φορά το ″παλάτι″ έστειλε χθες τρία δελτία Τύπου! Η αναβάθμιση αυτή στην πολυσπούδαστη κρίση της δημοτικής αρχής, αφού απολαμβάνει πλέον της εκτίμησής της, το φέρνει σε άλλο επίπεδο. Γιώργο Γκιώνη σας ευχαριστώ για την αναγνώρισή σας, πρόκειται για πρωτοφανές κατόρθωμα στην δημοσιογραφική καριέρα του γράφοντος, αλλά θέλω να σας επισημάνω ότι δεν πρόκειται να απλώσω το χέρι να εισπράξω έστω κι ένα ευρώ, όπως και παλαιότερα μου είχε προταθεί από στέλεχός σας, γιατί στόχευση και προσανατολισμός μου δεν είναι να προσπορίζομαι βρώμικα χρήματα, αλλά να ωφελήσω το Λουτράκι και να αναδειχθούν από τις παρεμβάσεις μου στην 11χρονη δημόσια έκθεσή μου οι πολίτες του!»
(061017)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΤΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ
O ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ LTO

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Περισσότεροι από 150 Σουηδοί και Δανοί θα κυκλοφορούν στο Λουτράκι για το διάστημα από 10 Μαΐου - 16 Οκτωβρίου 2018, αφικνούμενοι μέσω 4 πτήσεων τσάρτερ εβδομαδιαίως.
Μετά από διάστημα μεγαλύτερο των δύο δεκαετιών, ο επιτυχημένος και διαρκώς αναπτυσσόμενος με ίδια κεφάλαια επιχειρηματίας στον τουριστικό τομέα Βασίλης Μαντάς, άνοιξε μόνος του ως επιχειρηματίας, χωρίς να εισπράττει και να επιβαρύνει το δημοτικό χρήμα για την προβολή των δραστηριοτήτων του, την σκανδιναβική αγορά.
Μια αγορά,, που λίγο προηγουμένως είχαν αποτύχει να κερδίσουν στο ταξίδι που είχαν πραγματοποιήσει στην Δανία, με έξοδα του δήμου φυσικά, ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης, μαζί με στελέχη του δημοτικοδίαιτου Loutraki Tourism Organization (LTO), ιδιωτικού επαγγελματικού φορέα, του οποίου η έδρα παρέχεται δωρεάν σε δημοτική εγκατάσταση.
Υπενθυμίζεται ότι την συγκεκριμένη αγορά στην Δανία, στο πλαίσιο παρουσίας εκεί της περιφέρειας Πελοποννήσου, είχαν επισκεφθεί ο Γιώργος Γκιώνης, με τα «φιλαράκια» του από τον LTO, αλλά όπως όλοι θυμούνται η επιτυχία τους ήταν και περιορίσθηκε να επιστρέψουν με άδεια χέρια… Είχαν μάλιστα εκτιμήσει, ότι οι Σκανδιναβοί δεν ενδιαφέρονται για το Λουτράκι!.. Έτσι επέστρεψαν για άλλη μία φορά με άδεια χέρια, αποφασίζοντας να απευθυνθούν σε μια νέα αγορά, αλλά τουρίστες επιπέδου δεν βλέπουμε στο Λουτράκι, που να δικαιολογείται η δημοτική δαπάνη, πλην αυτών που κάνουν ουρά στα σούπερ μάρκετ.
Ακολούθησε το επαγγελματικό ταξίδι του Βασίλη Μαντά, που επέτυχε να πείσει tour operators, να αναδείξει τα πλεονεκτήματα του τόπου, να δελεάσει και να υπογράψει προσύμφωνα, που φέτος, λίγο διάστημα μετά από τα εγκαίνια του ιατρικού κέντρου L Medical -άλλη μία επιτυχία του ιδίου που αλλάζει τον τουριστικό προσανατολισμό του Λουτρακίου- μετουσιώθηκαν σε συμβόλαια για το 2018.
Όπως επεσήμανε ο Βασίλης Μαντάς στο loutraki-press, οι Σκανδιναβοί έχουν επιδείξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το Λουτράκι, τους αρέσουν η γεωγραφική του θέση σε συνδυασμό ότι πρόκειται από την φύση για ένα προικισμένο τρόπο, ενώ αν στεφθεί με επιτυχία η προσεχή τουριστική χρονιά, πρόθεσή τους είναι όχι μόνον να αυξήσουν τον αριθμό των τουριστών, αλλά παράλληλα να αυξήσουν την τουριστική περίοδο, κατά περίπου έναν μήνα.
Οι Σκανδιναβοί tour operators που επισκέφθηκαν το Λουτράκι προσκεκλημένοι του Βασίλη μαντά, επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη κι άλλων δραστηριοτήτων, αμιγώς στον τουριστικό τομέα, αλλά έθεσαν και προϋποθέσεις που είναι εκ των ων ουκ άνευ, προκειμένου να ευοδωθούν οι στοχεύσεις των ιδίων, αλλά και οι προοπτικές που διανοίγονται υπέρ του Λουτρακίου.
Έναν από τους τομείς που ανέδειξαν και σ’ αυτόν υστερεί η πόλη είναι η αναγκαιότητα της πλήρους καθαριότητας -να… λάμπουν κι όχι να είναι παραμελημένοι- οι δημοτικοί - δημόσιοι χώροι, καθώς και ο εξωραϊσμός του παραλιακού μετώπου, το οποίο χαρακτήρισαν ως παντελώς παραμελημένο και στάθηκαν ιδιαίτερα σ’ αυτήν την εικόνα.
Η αλήθεια είναι ότι περπάτησαν την πόλη, ενώ ξεναγήθηκαν και σε μέρη τουριστικού ενδιαφέροντος.
(061017)




ΠΡΟΚΛΗΣΗ Ο ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ - ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ «ΣΦΑΓΙΑΣΜΟΣ»
ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ (11)

Η χαρακτηριστική φράση ″χασάπη γράμματα″ που γνωρίζουν οι παλαιοί καθʼ ότι ακουγόταν στον κινηματογράφο της αναλογικής κινηματογραφικής μηχανής, ωχριά σε σύγκριση με την «σφαγή» και αλλοίωση των κειμένων του loutraki-press της 15ης Ιουλίου 2016, για να κατασκευάσουν κατηγορούμενο, παραπέμπει στις «μαύρες σελίδες» της σύγχρονης ιστορίας» μας, με τις μνήμες νωπές για τον γράφοντα όπως μεταφέρονταν από παλαιότερους συναδέλφους που έζησαν τα γεγονότα εκείνης της εποχής, ειδικότερα ως νεαρός ρεπόρτερ στα μέσα της δεκαετίας του ʼ80 στην εφημερίδα ″Η βραδυνή″, η οποία είχε σφραγισθεί!
Στο σημερινό 11ο τμήμα της αγωγής που παρουσιάζεται από το ιστολόγιο, στο 7ο κεφάλαιο ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης, δια του συνηγόρου του Κωνσταντίνου Παπακωνσταντίνου, έχουν προχωρήσει στον «σφαγιασμό» κατά την πάγια πρακτική τους, άλλου ενός κειμένου, αφήνοντας τον πρόλογο της ανάρτησης στον αέρα... για να προσποιηθούν ότι δήθεν θίγεται ο πελάτης του και προσβάλλεται η προσωπικότητά του, ενώ από τις επαναλαμβανόμενες τοποθετήσεις του, ειδικότερα από την περίοδο που ανέλαβε τα καθήκοντά του ως δήμαρχος, ο ίδιος ο ενάγων δικαιολογεί απόλυτα με πράξεις και πρακτικές του τον πρόλογο της ανάρτησης, από το εν λόγω κείμενο που εξαφάνισαν. Η δε παραπλάνηση του δικαστηρίου περί δήθεν προσβολής της προσωπικότητας, ενώ στην ουσία και την πραγματικότητα, η κριτική και ο σχολιασμός επί πραγματικών περιστατικών, χωρίς λοιδορίες και ύβρεις, αφορούν το πολιτικό πρόσωπο, τον δήμαρχο Λουτρακίου κι όχι τον ιδιώτη Γιώργο Γκιώνη. Τον δήμαρχο, για τον οποίο δεν έχει αναφερθεί ούτε μία λέξη για την προσωπική, οικογενειακή, επαγγελματική ζωή του, αλλά οι τοποθετήσεις του loutraki-press επί εννέα και πλέον συναπτά έτη αφορούν τον δημόσιο λόγο, τις δημόσιες πράξεις, τις δημόσιες πρακτικές του πολιτεύεσθε του Γιώργου Γκιώνη, που στην ουσία συνιστούν με προκλητικά ψευδείς, βαρύτατα συκοφαντικούς, άκρως δυσφημιστικούς, κατάφωρα υβριστικούς χαρακτηρισμούς και την αλλοίωση των νοημάτων των κειμένων, βλαπτική μεθόδευση και σκοπιμότητα, προκειμένου με το δικόγραφό τους, να αντιστραφεί η πραγματικότητα και να διασκεδασθούν οι εντυπώσεις για να ωφεληθούν στο πολιτικό επίπεδο, αλλά και να προσπορισθούν οικονομικό όφελος. Επισημαίνεται ότι στην δημόσια έκθεση του γράφοντος με την αρθρογραφία του από τον Ιούλιο του 2006, ουδέποτε έχει αναφερθεί στην προσωπική, την οικογενειακή, την επαγγελματική ζωή, κάποιου προσώπου είτε είναι πολιτικό και αντλεί ετερόφωτη ισχύ λόγω της εξουσίας, είτε ιδιώτη που είναι αδύναμος και ανήμπορος να αντισταθεί.
Πάρα πολλές φορές τα πολιτικά πρόσωπα διαμαρτύρονται κατά των δημοσιογράφων γιατί προβάλλουν μια φράση από ολόκληρη παράγραφο η οποία δημιουργεί άλλη αίσθηση, ενώ εδώ διαπιστώνουμε ο πολιτικός να είναι αυτός που σφαγιάζει και αλλοιώνει τα κείμενα εν πλήρει συνειδήσει και γνώσει, προκειμένου να παρουσιάσει εαυτόν θιγόμενο, ευελπιστώντας ότι θα παρασύρει σε πλάνη το δικαστήριο, για να μπορέσει με δόλιο τρόπο να προσπορισθεί οικονομικό όφελος, αδιαφορώντας αν προβαίνει σε επαίσχυντη συκοφαντία, κατάφωρη δυσφήμιση, ακραιφνή μείωση της προσωπικότητας του δημοσιογράφου, καθιστώντας τα γραφόμενά του ήσσονος αξιοπιστίας, για να επιτύχει την επαγγελματική απαξίωσή του.
Φυσικά δεν παραλείπει να διαρρήξει τα ιμάτιά του, ενώ προκλητικά εξυβρίζει περί «πρωτόγνωρης εμμονής», προσποιούμενος την «λευκή περιστερά», όταν τα έχει ομολογήσει ο ίδιος τα οικονομικά συμφέροντα, ενώ τα οικονομικά συμφέροντα τον παρακάμπτουν και βγαίνουν μπροστά, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση διευθυντού Επικοινωνίας - Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης του Club Hotel Loutraki S.A. Γιάννη Βραχάτη, αλλά επιπρόσθετα προσποιείται ότι το ξεχνάει για να εξαπατήσει το δικαστήριο. Δυστυχώς, για τον ίδιο, τα οικονομικά συμφέροντα είναι συνομολογημένα και από άλλα πολιτικά πρόσωπα.
Ειδικότερα στην αγωγή του Γιώργου Γκιώνη αναφέρονται τα ακόλουθα: «Σε δημοσίευμα που ανάρτησε κατά την ίδια ως άνω ημεροχρονολογία με τίτλο: ″ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ Η ΤΟΠΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ...″, με μια πρωτόγνωρη εμμονή στο να με συκοφαντεί εμφανίζοντάς με ως εξυπηρετούντα οικονομικά συμφέροντα ενάντια στο δημοτικό συμφέρον, αναφέρει ανάμεσα σε άλλα και τα εξής συκοφαντικά σε βάρος μου: ″…Άκρη μάλλον δεν βγάζει κανείς με τον Γιώργο Γκιώνη και ειδικότερα με τα «βρόμικα σχέδιά του» που στρέφονται ευθέως σε βάρος του Λουτρακίου και των πολιτών του, κάνοντας τα πάντα να ξεπουλήσει την έλευση του προαστιακού στην οδό Αιγαίου του Λουτρακίου, όπως τον προστάζουν τα οικονομικά συμφέροντα, αφού τους υποσχέθηκε «Γη και ύδωρ» για να τον προωθήσουν για δήμαρχο, τόσο το 2006, όσο και το 2014. Σε τούτη την φάση, ο Γιώργος Γκιώνης απροκάλυπτα κάνει τα πάντα, προβάλλει οποιαδήποτε ανοησία για να δικαιολογήσει το έγκλημά του σε βάρος του Λουτρακίου και των πολιτών του, ενώ το ξεγύμνωμά του από την μπουρδολογία, δεν έχει προηγούμενο…″»

Το κείμενο απόδειξης που «σφαγιάσθηκε»
«Ο παρακάτω διάλογος που σημειώθηκε στην προηγούμενη θητεία του ως δήμαρχος, και μεταφέρεται από τα πρακτικά της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου της 31ης Μαΐου 2010, είναι χαρακτηριστικός, για να εξάγει ο καθένας τα συμπεράσματά του, πως τα οικονομικά συμφέροντα τον σύρουν από την μύτη, αδιαφορώντας ο ίδιος, αν επιφέρει την καταστροφή στον τόπο του.
Ο αυθεντικός διάλογος έχει ως ακολούθως:
Δήμαρχος: Το δημοτικό συμβούλιο δεν πήρε απόφαση, κύριε Καραπατά, είπα εγώ κάτι για την Παπανικολάου;
Καραπατάς: Δήμαρχε έχω τον κύριο Μάρκελλο σε βίντεο που είναι δικός σου δημοτικός σύμβουλος και λέει ότι πριν την διαβούλευση του Πνευματικού Κέντρου που ήρθε ο διευθυντής του ΟΣΕ και ξεκαθάρισε πως το τρένο μπαίνει ως την οδό Αιγαίου ή δεν γίνεται το έργο, φώναζε πως «εμείς δεν ξέραμε σαν δημοτικό συμβούλιο ότι ο ΟΣΕ δεν συμφωνούσε με την Παπανικολάου και εσύ όλο λες συνέχεια "έχω πάει 20 φορές στον Κούρεντα, στον Σαμπατακάκη και στον Τερζάκη να φέρω τον προαστιακό" και άρα το δημοτικό συμβούλιο συνεπώς δεν ήξερε τίποτα». Άρα εσύ έχεις την ευθύνη για αυτό που έχει συμβεί κύριε δήμαρχε, εσύ καθυστέρησες και εσύ έχασες τα χρήματα που υπήρχαν από το τρίτο ΚΠΣ για τον προαστιακό του Λουτρακίου, γιατί καθυστερήσεις να πάρεις τη σωστή απόφαση.
Δήμαρχος: Κύριε Καραπατά δεν βγάζεις άκρη κανείς μαζί σου, πραγματικά δηλαδή είσαι αλλού.
Ο Γιώργος Γκιώνης, όπως εκτιμάται από δημοτικούς παρατηρητές, έχει δώσει άλλες υποσχέσεις στα οικονομικά συμφέροντα του Ισθμού - άλλοτε τρέχει για τον προαστιακό να πάει στην θέση Α-Β Βασιλόπουλος, κι άλλες υποσχέσεις στους εντολείς του από το Club Hotel Loutraki S.A. - άλλοτε τρέχει για να τερματίζει στην οδό Παπανικολάου, που για να τον εκλέξουν οι δεύτεροι δήμαρχο τόσο το 2006, όσο και το 2014, έστησαν δημοτικούς συνδυασμούς, διασπάζοντας το 2006 την ″Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση″ με την συγκρότηση του συνδυασμού ″Δημοτική Πρωτοπορία″, ενώ το 2014 διέσπασαν τον συνδυασμό ″Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω″, συγκροτώντας την ″Πρωτοβουλία Πολιτών″, που πρόσφατα την χαρακτήρισαν δεξιό ψάλτη του Γιώργου Γκιώνη.
Όσον αφορά την πρώτη ομάδα οικονομικών συμφερόντων, τον έβαλαν να λέει ότι θα φέρει και τρενοποδήλατα(!..), ενώ στην δεύτερη περίπτωση ότι δεν χωράει ο προαστιακός στην Κορίνθου, ένα δρόμο σύμφωνα με το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο 40 μέτρων πλάτους. Η δουλεία της γραμμής είναι 5 μέτρα και υπολείπονται άλλα 35 μέτρα για πεζοδρόμιο από την κάθε πλευρά, δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, καθώς και ποδηλατόδρομος ανά κατεύθυνση, που ενδεχομένως με την γραμμή μαζί μπορούν να διαμορφώσουν μια νησίδα πλάτους μέχρι και 20 μέτρων. Που είναι λοιπόν το πρόβλημα Γιώργο Γκιώνη;
Γιατί λοιπόν ο προαστιακός θα πρέπει να ευνουχισθεί και να σταματάει στην Παπανικολάου;
Γιώργο Γκιώνη, αυτοί που συνέβαλαν καθοριστικά για να εκλεγείτε δήμαρχος, δεν μπορεί το κεφάλι σας να αντιληφθεί ότι ψάχνουν να φύγουν μόλις δοθεί η ευκαιρία;
Πέραν από την εκλογή σας ως δημάρχου, υπάρχουν ενδεχομένως κι άλλα ανταλλάγματα και γι’ αυτό καταβάλλετε όλη αυτήν την προσπάθεια να «δολοφονήσετε» το παρόν και το μέλλον του δήμου Λουτρακίου και των συμπολιτών σας;
Επειδή πλέον ολόκληρη η πόλη, η συντριπτικότατη πλειονότητα, είναι κι έχει ταχθεί υπέρ της έλευσης του προαστιακού στην οδό Αιγαίου, άπαντες έχουν αντιληφθεί αυτό που κάνετε και την προδοσία σε βάρος τους που επιχειρείτε, μήπως θα πρέπει έστω κι αυτήν την ώρα να ανακρούσετε πρύμναν και να ακυρώσετε το ξεπούλημα του προαστιακού που επιδίδεσθε από την προηγούμενη θητεία σας;»
Όπως προκύπτει, στόχος της ανάρτησης είναι να συνεφέρει τον δήμαρχο Λουτρακίου από την παρελκυστική τακτική του που δεν ανταποκρίνεται στο συμφέρον της πόλης και δεν ασκεί τα καθήκοντά του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, δηλαδή να σέβεται και να εκτελεί τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου κι όχι να προσπαθεί να τις ανατρέψει με παραδοξολογίες. Σκοπός δε είναι να αντιληφθεί και ο ίδιος ποιό είναι το συμφέρον της πόλης του, αλλά με την προ μηνός συνέντευξή του σε διαδικτυακό τηλεοπτικό μέσο, με όσα υποστήριξε, γνωρίζει άριστα ποιό είναι το συμφέρον του δήμου Λουτρακίου, αλλά εκείνος προτιμούσε να κινείται στην εκ διαμέτρου αντίθετη κατεύθυνση...
(061017)
Return top