ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΟΧΙ»
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!..

ΠΡΟΕΧΕΙ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΟΥΜΕ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ!




ΚΟΥΙΖ 1

Πρόεδρε του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γιώργο Ρουμελιώτη, που σας καλύπτει με όλη του την άνεση κι έχει αναλάβει ολόκληρη την ευθύνη ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης, μπορείτε να μας πληροφορήσετε ποιος είναι αυτός που μπορεί να ενημερώσει την τοπική κοινωνία για το τί πραγματικά συμβαίνει με τα οικονομικά του νομικού προσώπου;
(271017)




ΚΟΥΙΖ 2

Αληθεύει μεταξύ άλλων που συζητήθηκαν κατά την ενημέρωση του Δ.Σ. του Loutraki Tourism Organization (LTO) από τον Κύκλο Συναντήσεων της Νεολαίας και τον εκπρόσωπό τους Θάνο Θεοχάρη, ο πρόεδρός του LTO Σπύρος Καραβούλης, ανακάλεσε στην τάξη τον Θάνο Θεοχάρη για την ερώτηση που απηύθυνε στον δήμαρχο Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη κι όχι τα μέλη του Γιάννη Βραχάτη και Δημήτρη Βλάσση, οι οποίοι παρεκτράπησαν; Ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ότι ο Δημήτρης Βλάσσης είπε στον Θάνο Θεοχάρη: «Δεν αγόρασα εγώ σπίτι για να περνάει δίπλα μου ο προαστιακός»;
(271017)




ΚΟΥΙΖ 3

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, έχετε αντιληφθεί όταν επιμένατε να μην εισέλθει ο προαστιακός στο Λουτράκι παίζεται και με την ασφάλεια της πατρίδας μας; Γιατί η γραμμή προς το Λουτράκι κάνει και άλλη μία παράκαμψη προς την Σχολή Μηχανικού, όπου από εκεί γνωρίζετε ότι μπορούν είτε να φορτωθούν είτε να αποθηκευθούν υλικά υποστήριξης των Ενόπλων Δυνάμεων μας εν καιρώ πολέμου, καθ’ ότι η Διώρυγα Κορίνθου είναι στρατηγικής σημασίας;
(271017)




ΚΟΥΙΖ 4

Ποιά ή ποιός υπάλληλος του Loutraki Thermal Spa είναι αυτή ή αυτός που καρφώνει τις ή τους συναδέλφους στον πρόεδρο - διευθύνοντα σύμβουλο της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργο Γκιώνη, ενώ όταν αποχωρεί και αυτός, τον θάβει σε όποιον βρίσκεται δίπλα;
(271017)




Είπαν… 1

«Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, όταν δέχεσθε ερώτηση για τον προαστιακό, δεν υπάρχει λόγος να τα ″μπουρδουκλώνεται″ και να λέτε ″άλλα ντ’ άλλα″, όπως σας έλεγε ο πρώην συνεργάτης σας και πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αείμνηστος Γιώργος Μάρκελλος. Έχουν συγκεντρωθεί υπέρ επαρκή στοιχεία, οπότε μπορείτε άφοβα να επανέλθετε και να ισχυρίζεσθε όσα σας έβαζαν να λέτε πριν καταθέσετε την αγωγή…»
(271017)




Είπαν… 2

«Όταν ο λογιστής του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Δημήτρης Μανούκας, έκανε λόγω για ζημιές € 118.000 στην χρήση του οικονομικού έτους 2016, δεν βρέθηκε κάποιος να ρωτήσει που οφείλονται αυτού του είδους οι ζημίες και γιατί σε τόσο μεγάλο ύψος, όταν δεν παράγεται έργο, πέραν των ανελαστικών δαπανών; Να ρωτήσει με λεπτομέρεια ποιά ήταν τα διάφορα έξοδα; Ποιά είναι η πραγματική αμοιβή της λογιστικής υποστήριξης; Οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, όπως φαίνεται είναι αρραγής ομάδα και κανείς δεν κόπτεται και δεν προτάσσει την προστασία του Δημοσίου συμφέροντος. Κανείς φαίνεται δεν ήθελε να πληροφορηθεί γιατί προέκυψαν ζημίες που θέτουν αρνητικό πρόσημο στην δημοτική αρχή ″Ότι Να ’Ναι - Αουα…″ Πλέον, έχουν πορωθεί πολιτικά και δεν τους συγκινεί αν ο κόσμος αντιλαμβάνεται τι πράττουν...»
Τ. Π.
(271017)




Είπαν… 3

«Δήμαρχε Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, μετά την τελευταία τοποθέτησή σας για τον προαστιακό στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας, ακόμα και το χρυσό κορίτσι της Γυμναστικής στις δόξες του, η γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο Νάντια Κομανέτσι, αν σας έβλεπε απέναντί της ως αντίπαλο, με την ιπτάμενη τριπλή ανακυβίστηση μετά διπλής πιρουέτας που κάνατε, θα υποκλινόταν στο μεγαλείο σας και θα παραιτείτο του αγωνίσματος…»
Π. Η.
(271017)




Είπαν… 4

«Το θολωμένο μου μυαλό
μ’ έχει προδώσει προ πολλού
του λέω αλλού και τρέχει αλλού
με κάνει να παραμιλώ το θολωμένο μου μυαλό»
Άκης Πάνου, 1933 - 2000.
(271017)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΟ Δ.Σ., Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ
ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ;

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

«Θα πω για την στάση του προαστιακού είμαι ξεκάθαρος. Ξέρετε καμία φορά λέμε δεν έχω τώρα ένα μισογεμάτο ποτήρι, που εγώ το βλέπω μισογεμάτο κι εσείς το βλέπετε μισοάδειο.
Είμαι ξεκάθαρος στο θέμα του προαστιακού εδώ και μήνες. (Η απόφαση για τον προαστιακό είναι εδώ και χρόνια).
Δεν ξέρω κάποιοι παίρνουν μεμονωμένα κάποια πράγματα. (Ποιοι παίρνουν μεμονωμένα πράγματα; Εσείς τα λέτε, δημόσια μάλιστα…)
Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου από τότε που την πήραμε εμείς, (συρθήκατε στην συζήτηση με επτά υπογραφές και ελήφθη η συγκεκριμένη απόφαση 303/08-10-2009, ενώ εσείς προσωπικά με άλλα πέντε μέλη του συνδυασμού σας την καταψηφίσατε) δεν την πήρε κανείς άλλος, εσείς τότε δεν ήσασταν μαζί μας. Από τότε ήταν να μπει ο προαστιακός μέσα. Δεν έχει αλλάξει κάτι.
Ανεξάρτητα αν εγώ σαν Γιώργος Γκιώνης μπορώ να έχω πει για την στάση στον Ισθμό, αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι. (Κανείς δεν έχει ισχυρισθεί ότι έχει αλλάξει κάτι. Αυτοί που λέμε, προβάλλουμε την μελέτη του έργου, πάνω στις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου).
Οπότε ας μην διαχέουμε πράγματα τα οποία δεν τα έχω πει.
Έχω πει η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου είναι αυτή. (Μόνον μία φορά αν έχετε αναφερθεί στην ολοκληρωμένη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου κι αυτή πάρα πολύ πρόσφατα, πέραν των προεκλογικών προγραμμάτων σας 2006 - 2010 - 2014, καθώς και της από 16/12/2011 επιστολής σας προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου).
Λένε ότι θα το δημοπρατήσουνε.
Έχω πάει τρεις φορές στον ΟΣΕ επάνω.
Μου είπαν θα κατέβουνε για να δούνε εφόσον υπάρχει διότι χρειάζεται ο προαστιακός μπαίνοντας μέσα, τέσσερα πέντε μέτρα δεξιά και αριστερά που μάλλον δεν το έχουνε. (Πέντε μέτρα πλάτος είναι το οικόπεδο σε ολόκληρο το μήκος της γραμμής, το οποίο αρκεί για την ανάγκη του συρμού). Μάλλον, δεν το ’χουνε, όλον αυτόν τον άξονα, τον άξονα μάλλον, το κομμάτι δεξιά και αριστερά των οικοπέδων σε όλο το μήκος.
Θα κατέβουν μου είπαν να το δούνε.
Η άποψη είναι δε έχει αλλάξει καμιά άποψη.
Ο σταθμός όταν λέω στον Ισθμό, λέω στην διασταύρωση επάνω. Θα έχουμε άλλη διασταύρωση και άλλο στο αυτό, δεν το καταλαβαίνω γιατί τα λένε αυτά.
Κάποιοι διαχέουν στην πόλη ότι λέω άλλα πράγματα Είμαι ξεκάθαρος.
Η δια, η στάση, αυτό που θέλω, η στάση στον Ισθμό, ανεξάρτητα αν το τραίνο μπαίνει μέσα η δεν μπαίνει μέσα, να είναι στην διασταύρωση.
Που θα είναι; Θα είναι πιο κάτω; Εκατό μέτρα πιο κάτω. Δεν υπάρχει λογική δηλαδή, για να πεις ότι θα κάνεις μια στον Α-Β Βασιλόπουλο ή στην διασταύρωση. Στην διασταύρωση που θα ’ναι για να μπει μέσα στο Λουτράκι.
Στην διασταύρωση θα γίνει και η στάση.
Αυτό παρακαλούμε τίποτα άλλο δεν παρακαλούμε. Ότι θέλουμε στάση στον Ισθμό για κάθε ένα τραίνο που φεύγει και πάει προς την Πάτρα.»
Τάδε έφη δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης, στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της περασμένης Δευτέρας 23 Οκτωβρίου του σωτηρίου έτους 2017. Αχ, αυτή η αμνησία με την «στάση στο Βασιλόπουλο».
Γιώργο Γκιώνη, ποιος είναι ο λόγος να πάρει κάποιος μεμονωμένη φράση σας, όταν εσείς ισχυρίζεσθε δημοσίως όλα όσα έχουν καταγραφεί; Εξ ιδίων κρίνεται τα αλλότρια, με όσα πράξατε στην αγωγή που έχετε ασκήσει σε βάρος του γράφοντος;
Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, αν δεν προσκομίσω στην ακροαματική διαδικασία της 16ης Μαΐου 2018 τουλάχιστον ένα καταγεγραμμένο στοιχείο που να αποδεικνύει τα περί αντιθέτου, δεσμεύομαι δημόσια ότι:
- σταματώ το επάγγελμά μου,
- καταθέτω την επαγγελματική ταυτότητα μου,
- κλείνει και γκρεμίζεται το loutraki-press,
- στο δικαστήριο θα πέσω στα γόνατα, θα ζητήσω από την έδρα να μην εξετασθεί μάρτυράς μου και θα ισχυρισθώ ότι πρόκειται περί άθλιων συκοφαντιών, ζητώντας να με καταδικάσει με την υψηλότερη δυνατή οικονομική αποζημίωση υπέρ σας.
Γιώργο Γκιώνη γνωρίζει πλέον η κοινωνία, την έχουμε πληροφορήσει ως «Πρωτοβουλία Πολιτών & Φορέων Έλευσης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στην οδό Αιγαίου του Λουτρακίου», τι προέβλεπε η μελέτη σκοπιμότητας του 1998 από την «Trademco - ΟΣΕ» και η επόμενη που εσείς παραγγείλατε από την «On Truck Rail System Experts» το 2007, τι ακριβώς προβλέπεται στις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, η αδειοδοτημένη μελέτη του έργου από τον Ιανουάριο του 2015 και επικαιροποιημένη το 2017, όπως έχει υποβληθεί ο σχετικός φάκελος προς ένταξη στο ΕΣΠΑ.
Εντελώς πληροφοριακά, γιατί είστε υποχρεωμένος να λέτε προς την κοινωνία την αλήθεια και μόνον, την οποία γνωρίζετε και όχι να προσποιείσθε ότι δεν έχετε γνώση, δεδομένου ότι γίνεσθε αντιληπτός, αλλά παράλληλα δεν διαθέτετε και ταλέντο να υποδύεσθε τον ηθοποιό, λέγοντας ότι «θέλουμε και μια στάση στην διασταύρωση στον Ισθμό». Κι αυτό, γιατί η στάση στην διακλάδωση τον Ισθμό προβλέπεται από την αρχική μελέτη του 1998, είναι ενιαία και αδιαίρετη με την σύνδεση του Ισθμού με την οδό Αιγαίου, ενώ δεν θα μπορούσε να στηριχθεί και να είναι κερδοφόρα η γραμμή, χωρίς την συγκεκριμένη στάση, όπως άλλωστε προβλέπεται και στην μελέτη.
Επιπρόσθετα να σας υπενθυμίσω ότι η πρώτη στάση του δρομολογίου προς την Πάτρα, προβλέπεται με εκείνες τις μελέτες μετά το ΣΚΑ να πραγματοποιείται στην στάση της διακλάδωσης του Ισθμού, ενώ από την Πάτρα η τελευταία στάση θα είναι στην διακλάδωση του Ισθμού και το τραίνο θα πραγματοποιεί την επόμενη στάση στο ΣΚΑ.
Γιώργο Γκιώνη, όσο δεν αποτυπώνετε την αλήθεια για το έργο, με την οποία θίγονται φίλα προσκείμενά σας οικονομικά συμφέροντα, υπέρ των οποίων δώσατε μάχες, ενώ το 2009 εξαιτίας σας χάθηκαν τα δεσμευμένα κονδύλια για την κατασκευή του έργου έλευσης του προαστιακού στην οδό Αιγαίου, το μόνον που επιτυγχάνετε είναι να μειδιά σύμπασα η τοπική κοινωνία.
Ως «Πρωτοβουλία Πολιτών & Φορέων Έλευσης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στην οδό Αιγαίου του Λουτρακίου» δώσαμε μια άνιση και άνευ αιτίας και λόγου μάχη, με προσωπικό και οικονομικό κόστος, με απόλυτη ανιδιοτέλεια, προκειμένου να προστατευθεί το αυτονόητο υπέρ του δημοσίου συμφέροντος, να ωφεληθούν όλοι ανεξαιρέτως οι πολίτες του Λουτρακίου, ακόμα και τα δικά σας άτομα, πολύ περισσότερο δε να ωφεληθεί η τοπική οικονομία, προκειμένου να μπορέσει ο τόπος να ξεφύγει από την κατάντια που τον έχετε φέρει, καθ’ ότι πλέον, ακόμα και ημέρα - μεσημέρι, πέρα από τα βράδια, η πόλη να είναι σαν να μην υπάρχουν κάτοικοι, σαν να μην υπάρχει ζωή, λες και έχει υποστεί πυρηνικό όλεθρο.
Δώσαμε την μάχη, προκειμένου να αποκτήσει πάλι ζωή το Λουτράκι, να κινηθεί η οικονομία του, ενώ εσείς από την πλευρά σας να κινηθείτε να μεταμορφώσετε το σημερινό χάλι που επικρατεί και έχετε πλήρη την ευθύνη, για να γίνει ο τόπος ελκυστικός, ενώ είναι εφικτό ακόμα και τον χειμώνα να ανεβάσει την ημερήσια επισκεψιμότητά του, από την οποία ωφελημένο θα αναδειχθεί και το απειλούμενο με κατάρρευση Loutraki Thermal Spa.
(271017)




ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΡΕΨΟΔΙΚΙΑΣ Η ΑΓΩΓΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΔΙΑ
ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Αξεπέραστων και κραυγαλέων αντιφάσεων, ψεμάτων που αφήνουν ογκούμενα κενά στην λογική ακολουθία των γεγονότων, με την ανάδειξη και προβολή των εμποδίων για την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στην οδό Αιγαίου του Λουτρακίου κόντρα στα συμφέροντα των πολιτών του, βρίθει από την αρχή μέχρι το τέλος η αγωγή του δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη, σε βάρος του δημοσιογράφου και διαχειριστού του ιστολογίου loutraki-press Πάνου Ηλιακόπουλου, καθ’ ότι δεν έχει παραθέσει στοιχεία, που να αντικρούουν την δημοσιογραφική έρευνα.
Μια αγωγή που χαρακτηρίζεται από ταλμουδικής έντασης φθόνο και μίσος, με συστηματική και στοχευμένη παραποίηση της αλήθειας, ύβρεις προσωπικές, σε συνδυασμό με ηθελημένες αποσιωπήσεις γεγονότων, προκειμένου να σπιλωθεί η τιμή, η αξιοπρέπεια, η υπόληψη, η ευσυνειδησία και η ανιδιοτέλεια του δημοσιογράφου, αλλά και να ισοπεδωθεί η προσωπικότητα του.
Στο κείμενο, καθ’ υπόδειξιν του Γιώργου Γκιώνη, ο συντάξας δικηγόρος Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου, νοηματοδοτεί και παραθέτει τις αναρτήσεις υπαγορευμένες -κομμένες και ραμμένες- στα μέτρα της δόλιας πρόθεσης του πελάτη του, στον οποίο ενδεχομένως έχει υποδειχθεί να αλλοιώνει τα γεγονότα, να αντιστρέφει αβασάνιστα την μοναδική αλήθεια και πραγματικότητα, σπέρνοντας χωρίς έρεισμα κινδυνολογία, με σκοπό να παραπλανήσει την Δικαιοσύνη, ώστε να πετύχει, εκτός από την ηθική εξόντωση του δημοσιογράφου, τον δικό του οικονομικό προσπορισμό.
Η επίδικη αγωγή, που είναι διανθισμένη με βαρύγδουπες ύβρεις και συκοφαντικά ακατανόητα υπονοούμενα, προσπαθεί να παρουσιάσει τον Γιώργο Γκιώνη -παραπλανώντας την κρίση του δικαστή- «λευκή περιστερά» και δήθεν δεινά βαλλόμενο, ασχέτως αν και σε γνώση του η καταγραφή των γεγονότων και η πολιτική κριτική προέρχονται από μια έντιμη και ανιδιοτελή δημοσιογραφική έρευνα, που οφείλει πάντα να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, με γνώμονα πάντοτε το δημόσιο συμφέρον, για το οποίο δεν μεριμνά ο εκλεγμένος δήμαρχος.
Η αλήθεια είναι, ότι μόνο μία τέτοια χαμηλού επιπέδου και άκρως προσβλητική και δυσφημιστική αγωγή, θα ταίριαζε σε «ήρωες» και «αγωνιστές» σαν τον Γιώργο Γκιώνη που οι πανικόβλητες κινήσεις του αναδεικνύουν την έκνομη πολιτική νοοτροπία του και την πολιτική αλητεία του…

Το άσπρο μαύρο…
Ενδεικτικό και μόνον της δόλιας προαίρεσης του πέραν όλων των άλλων, είναι η αντιστροφή του λογικού συμπεράσματος που απορρέει από την δημοσιογραφική αναφορά στον αείμνηστο πολιτικό γίγαντα πατέρα του, χωρίς να δίνει την παραμικρή εξήγηση, το γιατί δεν υπέβαλε μήνυση για προσβολή μνήμης τεθνεώτος, όταν οι αναφορές έχουν γίνει από το 2008, μήπως συγκινηθεί και επανέλθει στην έννομη τάξη.
Η συγκεκριμένη αγωγή, αποτελεί μέρος μιας εκστρατείας κατασυκοφαντήσεώς μου, από αυτούς που αλληλοσυγκαλύπτονται, εντασσόμενη στο πλαίσιο ενός ανηλεούς διωγμού, που έχει εξαπολυθεί εναντίον μου, για τις δημοσιογραφικές παρεμβάσεις μου υπέρ του δημοσίου συμφέροντος, προερχόμενες από συγκεκριμένα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, που ο ρόλος τους δεν έχει σχέση και δεν κινείται με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.
Περαιτέρω, αυθαίρετος και μη ανταποκρινόμενος στην πραγματικότητα, είναι ο μετασχηματισμός της πολιτικής κριτικής, σε κριτική δήθεν επί προσωπικού, έτσι ώστε να παρασύρει και να εκτρέπει την δικαστική σκέψη σε αλλεπάλληλα λανθασμένα συμπεράσματα, δίνοντας εν κατακλείδι μία βαθύτατα προσβλητική και συκοφαντική εντύπωση για το αξιακό ποιόν μου και το πολιτισμικό επίπεδο της προσωπικότητάς μου. Όλα αυτά δε, όταν γνωρίζει ότι δημοσιεύματα είναι αποτέλεσμα δικών των δηλώσεων, γεγονότων που δημιουργεί, στοιχείων που παράγει και όχι αυθαίρετες αρρωστημένες σκέψεις, που στα καλά καθούμενα αποφάσισε για προσωπικούς λόγους, όπως υπαινίσσεται στην αγωγή, «πόλεμο μέχρι τελικής εξόντωσης»!..
Μνημείο, οι εκ διαμέτρου αντίθετες τοποθετήσεις του σε βάθος δεκαετίας, που προκαλούσαν και προκαλούν το δημόσιο αίσθημα, λόγω των παλινωδιών του, με τους πολίτες να εναντιώνονται νιώθοντας προδομένοι λόγω της γενικότερης στάσης του. Χαρακτηριστικό όλων είναι, όπως θα αποδειχθεί με ντοκουμέντα κατά την ακροαματική διαδικασία, πριν την κατάθεση της αγωγής, αλλά και μήνες μετά δεν σταμάτησε να διατυμπανίζει δημόσια, πως προσπαθεί να αλλάξει τον ορθό σχεδιασμό του έργου για να μη φτάσει ποτέ ο προαστιακός στην οδό Αιγαίου, υπεραμυνόμενος της στάσης στην θέση Α-Β Βασιλόπουλος του Ισθμού, ενώ στο κείμενο της αγωγής με περισσή υποκρισία και προσποιητή έκπληξη, απορεί και εξανίσταται με την πολιτική κριτική, κατηγορώντας με ψευδώς, συκοφνατικώς και ταυτόχρονα δυσφημιστικώς ότι τον «συκοφαντώ άδικα», κάτι το οποίο ολοκληρώνει τη βάναυση προσβολή της τιμής, της αξιοπρέπειας και της γενικότερης υπόληψής μου!

Με «λάσπη» οδηγεί σε παραπλάνηση
Από όσα εξετέθησαν δημόσια στην αγωγή, είναι ορατό ότι επιχειρείται συνειδητά, συστηματικά και εν γνώσει της αναληθείας και του δυσφημιστικού και συκοφαντικού της περιεχομένου, να καλλιεργηθεί στην Δικαιοσύνη, αλλά και στους χιλιάδες πολίτες, το κλίμα πως δήθεν ο δημοσιογράφος είναι εκδικητικός, δήθεν είναι εμμονικός, δήθεν κινείται από ταπεινά ελατήρια, συκοφαντεί και δεν νοιάζεται επί της ουσίας, ούτε για την αλήθεια, ούτε για τα δημόσια συμφέροντα, αφού δήθεν άγεται και φέρεται, με δήθεν κρυφούς και ανομολόγητους πόθους.
Αναφορές, που επέτειναν στο μέγιστο βαθμό την δυσφήμιση μου και την προσβολή της τιμής και της υπόληψής μου, αλλά και της επαγγελματικής φήμης και αξιοπιστίας μου. Ιταμοί χαρακτηρισμοί, οι οποίοι έχουν υπονοηθεί και υποβόσκουν στην αγωγή, γεγονός που επιβάλλει να αποδειχθούν επί του ακροατηρίου.
Η αγωγή με το κατασκευασμένο περιεχόμενό της, την προφανή εμπάθεια του συντάκτη της, μου προκαλεί ένα ατελείωτο ψυχικό πνευματικό και κοινωνικά ατιμωτικό βασανιστήριο. Με την παράνομη προσβολή της προσωπικότητάς μου, υπέστην βαρύτατη και βάναυση ψυχική αναστάτωση, εντονότατη ενόχληση και ηθική βλάβη, για την οποία δικαιούμαι να αξιώσω χρηματική ικανοποίηση που πηγάζει από την κείμενη νομοθεσία.
(271017)
Return top