ΚΟΥΙΖ 1

Πρόεδρε του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γιώργο Ρουμελιώτη, καθ’ ότι λαλίστατος και συμπεριφορά σαν εκπροσώπου Τύπου, αφού έχετε πρόθεση όπως δηλώσατε να απαντάτε σε όλα, θα δώσετε αναλυτική και διευκρινιστική εξήγηση πώς δαπανήθηκαν € 184.627 το 2016 του νομικού προσώπου;
Υ. Γ.: Στην διάθεση σας για δημοσίευση των αναλυτικών και αιτιολογημένων δαπανών.
(201017)




ΚΟΥΙΖ 2

Ποιός είναι ο λόγος της ανάμειξης της ΔΕΥΑΛ στην δημοτική ενότητα Αγ. Θεοδώρων, όταν την πολιτική για το νερό την αποφασίζει ο τοπικός αντιδήμαρχος Σπύρος Ράττης με το τοπικό συμβούλιο; Ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ότι μέλος του συνδυασμού της δημοτικής αρχής «Ότι Να ’Ναι - Αουα» προσκόμισε φωτογραφίες στην συνεδρίαση της τοπικής ενότητας Αγ. Θεοδώρων, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει νερό τόσο σε δεξαμενές όσο και σε γεωτρήσεις; Αληθεύει ότι στους οικισμούς με τα αυθαίρετα τους άφησαν… στεγνούς Οκτώβριο μήνα και είπαν πάλι το νερό - νεράκι, αν και νερό υπάρχει; Η φημολογία ότι όλα γίνονται για να προχωρήσει η προμήθεια αφαλάτωσης με την αστρονομική τιμή των € 350.000 ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, την ώρα που υπάρχει προσφορά με € 72.000; Η τακτική αυτή δεν θυμίζει τις προσφορές για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Λουτρακίου, που τελικά επελέγη η ακριβότερη και δεν ήταν μελέτη άλλα έρευνα με την εργασία δημοτικών υπαλλήλων; Λέτε να συμβεί κάτι ανάλογο και με την αφαλάτωση των € 350.000; Δεν μυρίζει το «πράμα» ή μας εξαπατά η αντίληψή μας;
(201017)




ΚΟΥΙΖ 3

Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, τί πραγματικά συμβαίνει και οι οκταμηνίτες συμβασιούχοι, που εργάζονται στην τόσο βαριά και ανθυγιεινή εργασία των σκουπιδιών, να είναι δεύτερο μήνα απλήρωτοι;
(201017)




ΚΟΥΙΖ 4

Μπούφο πάλι τα κατάφερες και γελάει το Λουτράκι μαζί σου, ενώ όποια προσπάθεια κι αν καταβάλεις, δεν μπορείς να το μαζέψεις;..
(110317)




Είπαν… 1

«Ζητούμενο είναι τί στάση θα ακολουθήσει ο πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργος Γκιώνης με την φωτιά που μπήκε από αβλεψία, αν και οι πληροφορίες του loutraki-press, αναφέρονται σε συγκεκριμένο περιστατικό, που προκάλεσε σημαντικότατες ζημίες, με επιπτώσεις στην έλλειψη υλικών; Φυσικά, αναμένεται το πόρισμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και από αυτό θα εξαρτηθούν πάρα πολλά… Ωστόσο, ο Γιώργος Γκιώνης θα προχωρήσει σε ΕΔΕ, δεδομένου ότι πρόκειται για συμβάν σε δημοτική περιουσία;»
(201017)




Είπαν… 2

«Επειδή το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου κατ’ ουσίαν είναι ανύπαρκτο και μόνον έργο του είναι να κάνει χαρτοπόλεμο τα χρήματα που παρέλαβε από την προεδρεία της Εβίτας Κούτμου, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας - Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Παντελέου, έχει σκοπό να βάψει, χωρίς να προστεθούν τιμές ΑΤΟΕ, τα κάγκελα στην μικρή παραλία στο Κολωνάκι, που είναι άλλη μια εστία που αντικατοπτρίζει τα χάλια της δημοτικής αρχής του «Ότι Να ’Ναι - Αουα»; Κι αυτό γιατί τα κάγκελα τοποθετήθηκαν με πρωτοβουλία του νυν και τότε αντιδημάρχου Πρασίνου - Καθαριότητας Σωτήρη Πέρρα, το loutraki-press ήταν αντίθετο στην τοποθέτησή τους, δεδομένου ότι ήταν αυτονόητο ποιά θα ήταν η κατάντια, προσαρμοσμένη στην γενικότερη κατάντια του τόπου, που τον έχουν φέρει οι τρεις δημοτικές αρχές και ειδικότερα η σημερινή ″Ότι Να ’Ναι - Αουα…″»
(201017)




Είπαν… 3

«Η εξουσία κι ο τρελός λένε και κάνουν ότι θέλουν…»
(201017)




ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΜΙΩΣΕΙ
ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ € 230.000 ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Το «παλάτι» έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην προμήθεια δύο απορριμματοφόρων κι ενός καλαθοφόρου, το συνολικό κόστος προμήθειας των οποίων διαμορφώνεται περίπου στα € 360.000 - 370.000.
Το περίεργο της όλης υπόθεσης είναι, αν και κρίνεται αναγκαία η προμήθεια των ως άνω οχημάτων, ο τρόπος προμήθειας που έχει επιλεγεί.
Πιο συγκεκριμένα στο παλάτι με τον οικονομολόγο δήμαρχο θεωρούν πιο συμφέρουσα την προμήθεια με leasing και την καταβολή € 200.000 ετησίως για τρία χρόνια, συνολικό κόστος € 600.000 και να απαιτείται ένα μικρό πρόσθετο τίμημα για να περάσουν τα οχήματα στην κυριότητα του δήμου, έναντι των € 360.000 - 370.000 που έχουν εφάπαξ κόστος κτήσης. Όταν λοιπόν μπορούν να καταβάλλουν ετησίως € 200.000, πόσο δύσκολο είναι να βρεθούν τα υπόλοιπα € 160.000 - 170.000, έτσι ώστε ο δήμος Λουτρακίου να έχει όφελος στο ταμείο του μέσα σε τρία χρόνια € 230.000;
Δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, πρόθυμε για ελεεινή αγωγή σαν αυτή που ασκήσατε για να εξαπατήσετε το δικαστήριο και να προσπορισθείτε οικονομικό όφελος, το loutraki-press αναμένει τις ενστάσεις σας, αν κάτι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα να το αποκαταστήσει.
(201017)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ
Η ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Όπως όλοι διαπιστώσαμε εκ του αποτελέσματος, σκοπός του έμπιστου κι εξ απορρήτων φίλων του δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη, του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γιώργου Ρουμελιώτη με την πλήρη κάλυψη του φίλου του, ήταν πώς θα δαπανήσει τις € 105.000, με όλο το θέατρο που παίχθηκε έναντι της άλλης μελέτης καθηγητών του ΕΜΠ, που είχε προσκομίσει ο πρώην αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Άρης Μαρίνης, αξίας € 50.000 και τις είχε παρουσιάσει σε ολόκληρη την έκτασή τους το loutraki-press.
Δεν φθάνει μόνον αυτό. Όπως ομολόγησε ο ίδιος ο Γιώργος Ρουμελιώτης για την «μελέτη» που επελέγη και αποδείχθηκε υποτυπώδης έρευνα, πιο πολύ εργάσθηκαν συγκεκριμένοι υπάλληλοι του δήμου Λουτρακίου, που κατ’ ουσίαν άφησαν πίσω άλλες πιο επείγουσες εργασίες τους.
Φέτος, διαπιστώθηκε έναντι του καλοκαιριού του 2016, που το παραλιακό μέτωπο ήταν παρατημένο στην κατάντια της όλης εικόνας του τόπου, πραγματοποιήθηκαν κάποιες μικρές εργασίες, που τουλάχιστον άμβλυναν την ασχήμια, αλλά και επικινδυνότητα σε ορισμένα σημεία της παραλίας.
Ως γνωστόν από τις υποτυπώδεις αυτές εργασίες το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου με το διοικητικό συμβούλιό του, ήταν ωσεί «απών» έχοντας κοσμικό χαρακτήρα, ο δε Γιώργος Ρουμελιώτης όταν του εζητήθησαν χρήματα να καλυφθούν οι συγκεκριμένες δαπάνες ισχυρίσθηκε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι.
Παρ’ όλα αυτά, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας - Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Παντελέου, ανέλαβε πρωτοβουλία και προχώρησε με την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Λουτρακίου σε εργασίες βαφής των κάγκελων κλιμακοστασίων που οδηγούν στα βότσαλα, καθώς και την αντικατάσταση περίπου 300 μ2 πλακόστρωτου επί της κεντρικής παραλίας.
Εκ του αποτελέσματος, διαπιστώνεται ότι το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου είναι ανίκανο να παράξει στοιχειώδες έργο που έχει άμεση ανάγκη ο τόπος, δεδομένου ότι τα μέλη του δεν διαθέτουν αφενός το όραμα, αφετέρου την θέληση, την ικανότητα και την μεθοδολογία, να αξιολογήσουν και να ιεραρχήσουν τις επιτακτικές ανάγκες, ενώ στην συνέχεια να προχωρήσουν σε εξωραϊσμό της παραλίας που είναι η βιτρίνα του τόπου.
Καλόν θα είναι λόγω της ανικανότητας της δημοτικής αρχής «Ότι Να ’Ναι - Αουα», να σταματήσουν να ασχολούνται με την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, αυτή εκ μέρους τους είναι πιο ουσιαστική προσφορά στον τόπο, ενώ στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου, ας εξακολουθήσουν να κρατάνε τις καρέκλες τους, αφού όπως έχουν επιδείξει 25 μήνες τώρα, είναι ανίκανοι να παράγουν κάποιο αποτέλεσμα, γιατί απλά δεν αγαπάνε την γενέθλια Γη τους...

Υπάρχει η δυνατότητα, ζητούμενο η θέληση…
Ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας - Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Παντελέου, αν και παραπονείται ότι δεν βρίσκει ανταπόκριση, έκανε μια πρώτη προσπάθεια να βελτιώσει λίγο την εικόνα της παραλίας. Στην σωστή κατεύθυνση, αλλά απειροελάχιστο στην συνολική ανάγκη.
Φέτος, θα μπορούσε να ξεκινήσουν από τώρα οι βαφές όλων ανεξαιρέτως των φανοστατών, να συντηρηθεί το μαντέμι όπου απαιτείται, ενώ η κυριότερη εργασία είναι να αντικατασταθούν τα περίπου 2.500 μ2 του πλακόστρωτου της παραλίας, χωρίς να επιβαρυνθούν με το «χαράτσι» - δώρο στον εργολάβο των τιμών ΑΤΟΕ, αλλά να πραγματοποιηθούν με την λογική μια ιδιωτικής εργασίας 3 το λάδι, 3 το ξύδι, 6 το λαδόξιδο.
Μπορεί η προμήθεια να γίνει ηλεκτρονικά με μειοδοτικό διαγωνισμό από τον δήμο Λουτρακίου, ενώ λόγω και της μεγάλης ανεργίας στον τόπο, θα μπορέσουν να απασχοληθούν τεχνίτες με ημερομίσθιο και οικοδομικό ένσημο.
Το κόστος του έργου για το δημοτικό χρήμα θα είναι κατά πολύ χαμηλότερο κι ας σταματήσουν οι εργολαβίες με τις τιμές ΑΤΟΕ, που ναι μεν είναι νόμιμες, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι ηθικές για τα χρήματα των δημοτών.
(201017)




ΑΘΛΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΩΝΗ
ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ (15)

Στην ρήση του θυμόσοφου λαού μας «βγάλε την σκούφια σου και βάραμε», παραπέμπει στο 15ο τμήμα της η συνέχεια της κατάπτυστης αγωγής του δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη, σε βάρος του διαχειριστή του ιστολογίου loutraki-press Πάνου Ηλιακόπουλου, προκειμένου με κυρίαρχο στοιχείο της την «πολιτική αλητεία» και σε ορισμένες περιπτώσεις την ελεεινολογία, που αποτελούν την επιτομή της αθλιότητας, επιχειρεί να παραπλανήσει και να οδηγήσει σε άλλες ατραπούς την κρίση του δικαστηρίου, επιδιώκοντας την καταδίκη του εναγομένου για να προσπορισθεί οικονομικό όφελος.
Δια του δικηγόρου του Κωνσταντίνου Παπακωνσταντίνου, με αιχμή την κατάφωρη συκοφάντηση και προκλητική δυσφήμιση της ακεραιότητος του χαρακτήρος μου και της βάναυσης προσβολής για την καταρράκωση της προσωπικότητας και διασκέδαση των εντυπώσεων για το ήθος μου, που με κόπο, θυσίες και στέρηση έχω χτίσει στον επαγγελματικό βίο των 32 ετών, βάλει κατά της επαγγελματικής υπόστασής μου, αναφέροντας στο κείμενο της αγωγής ότι: «Η συμπεριφορά του εναγόμενου όχι μόνο έχει ξεπεράσει τα όρια της υγιούς δημοσιογραφικής κριτικής, αλλά λόγω των συχνών του αναρτήσεων στο ιστολόγιό του σε βάρος μου, αποδεικνύει την εμμονή του να με διασύρει, να με συκοφαντεί και να εμμένει σε ζητήματα για τα οποία δεν έχει ουδεμία απόδειξη, αλλά και ούτε φροντίζει να πληροφορηθεί το τι ισχύει πραγματικά». Προκλητικά ψευδόμενος ισχυρίζεται ότι δεν έχω αποδείξεις, όταν η προβολή από το loutraki-press, στηρίζεται στις τρεις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, την συμφωνία της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Λουτρακίου με τον ΟΣΕ και την μελέτη του ΟΣΕ που θα δημοπρατηθεί σε διάστημα λιγότερο του ενός μηνός, όπως διαμηνύεται από τον σιδηροδρομικό οργανισμό. Επικαλούμενος δε, τις αναρτήσεις που έχουν δημοσιοποιηθεί, ισχυρίζεται ότι: «Τα ανωτέρω δημοσιεύματα, αποτελούν την επιτομή της στοχευμένης, προσβλητικής και προκλητικά κακεντρεχούς δημοσιογραφικής αρθρογραφίας, η οποία θίγει βάναυσα και ευθέως την προσωπικότητά μου», αλλά οι εν λόγω αναρτήσεις στηρίζονται -όχι γιατί ξύπνησα ένα πρωί κι αποφάσισα να σπιλώσω την τιμή και υπόληψή του, άλλωστε για τον εαυτό του το κάνει άριστα ο ίδιος- σε ρεπορτάζ επί των όσων εγκληματικών πράττει ή λέει ο Γιώργος Γκιώνης, που αποβαίνουν κι έχουν αποβεί σε βάρος του Δημοσίου - δημοτικού συμφέροντος, καθώς επίσης και του συμφέροντος των πολιτών του Λουτρακίου. Φυσικά, η αθλιότητα δεν έχει προηγούμενο ισχυριζόμενος ότι «η έκταση δε των αποτελεσμάτων των δημοσιεύσεων του είναι τέτοια, που αν κάποιος πληκτρολογήσει το ονοματεπώνυμό μου συγχρόνως με την λέξη ″Λουτράκι″ στην ηλεκτρονική μηχανή αναζήτησης ″google″, δύναται να εντοπίσει άμεσα τα δημοσιεύματα του εναγομένου τα οποία έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο».
Όταν οι αναρτήσεις του loutraki-press πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, πώς είναι δυνατόν να έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, δεδομένου ότι δεν γίνεται σε κάθε ανάρτηση αναφορά στον Γιώργο Γκιώνη; Σημειώνει δε, ότι «είναι προφανές ότι ο εναγόμενος χρησιμοποιεί το διαδίκτυο προκειμένου να προκαλέσει εντονότατο πλήγμα σε εμένα». Την σημερινή εποχή και από τα μέσα της περασμένης ακόμα δεκαετίας, το διαδίκτυο δεν είναι αυτό που κυριαρχεί στην ζωή μας και μέσω αυτού αντλείται η περισσότερη πληροφόρηση; Ή θέλουν, επειδή έχουν μάθει μέσω «διαφήμισης» να μοιράζουν χρήμα σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, όλοι να απλώνουμε το χέρι και να δημοσιοποιούνται θέματα μόνον που χαϊδεύουν αυτή την εγκληματική αρχή για τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου και των πολιτών του;
Κατά τον Γιώργο Γκιώνη η ανάδειξη και προβολή της πραγματικότητας, τον αναγκάζει να διαστρεβλώνει και να  αντιστρέφει το γεγονός, κατηγορώντας άκρως συκοφαντικώς και κατάφωρα δυσφημιστικώς τον εναγόμενο ότι μεταμορφώνει, μετασχηματίζει, διαθλά τα γεγονότα, ενέργεια που κάνει διαρκώς από την αρχή της αγωγής μέχρι εδώ ο Γιώργος Γκιώνης δια του δικηγόρου του Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου για να παραπλανήσουν και να παρασύρουν με δόλο σε άλλες ατραπούς την κρίση του δικαστηρίου, για να καταδικάσουν τον εναγόμενο με σκοπό να αποκομίσουν οικονομικό όφελος. Επιδεικνύοντας την χυδαιότητά του αναφέρεται στο δικόγραφο: «Πρόκειται περί μίας εξολοκλήρου αυθαίρετης και παράνομης ενέργειας συνισταμένης το μεν στην διατυπωμένη πληροφορία καθεαυτή, το δε στην μεταμόρφωσή της, στο μετασχηματισμό της και στη διάθλαση της με σκοπό την πρόκληση βλάβης προσέτι δε στην σπίλωση της προσωπικότητάς μου».
Φυσικά, μην διαθέτοντας έλεγχο στην αθλιότητα που τον έχει καταλάβει, ξεπερνάει κάθε όριο λογικής γράφοντας σαν να έχει καταβληθεί από αμόκ, γιατί αποκαλύπτονται τα σκοτεινά σχέδιά του: «Πρόκειται για έναν πραγματικό ηλεκτρονικό αρμαγεδώνα που με καταιγιστικούς ρυθμούς και ταχύτητα, διαδίδει εξαιτίας της συμπεριφοράς του εναγομένου σε όλο τον πλανήτη επίμαχα δημοσιεύματα και με εκθέτει ανηλεώς». Το διαδίκτυο δεν είναι διαθέσιμο σε ολόκληρο τον πλανήτη και το ίδιο κείμενο που διαβάζεται στην Ελλάδα, την ίδια ώρα μπορεί να διαβάζουν για τον Γιώργο Γκιώνη και στην Κίνα! Ίσως οι κινέζοι να έμαθαν ελληνικά και να ήταν αυτός ο λόγος που μετέβη στην «χώρα του μεταξιού» για να συμβάλλει στην πώληση του casino Λουτρακίου;
Ο Γιώργος Γκιώνης ισχυρίζεται ότι «είναι ανεπίτρεπτο, να καλούμαι να απολογηθώ ενώπιον των δημοτών μου για τις συκοφαντίες του εναγόμενου σχετικά με το ότι τάχα εγώ Προεδρεύω της Δημοτικής Εταιρείας Λουτράκι ΑΕ, επειδή ήθελα να εξυπηρετήσω οικονομικά συμφέροντα. Είναι πρωτοφανώς παράλογη και συκοφαντική η καταγγελία του εναγόμενου ότι ανέλαβα την διοίκηση μίας Δημοτικής Εταιρείας με σοβαρότατα ζητήματα όπως η ″Λουτράκι ΑΕ″, για να εξυπηρετήσω ″συμφέροντα″». Απλά, εδώ θα πρέπει να υπενθυμηθεί στον δήμαρχο Λουτρακίου τι έλεγε ο νυν «πολιτικός συνεταίρος του» τότε προκάτοχός του Παύλος Παύλου για την πολιτική που ακολουθούσε ο Γιώργος Γκιώνης, του είχε πει στο δημοτικό συμβούλιο «Είσαι υποτελής στο casino», κάτι που δημοσιεύθηκε πρωτοσέλιδο και στην εβδομαδιαία εφημερίδα της Κορινθίας ″Η Σφήκα″ και παρέμενε ολόκληρη την εβδομάδα κρεμασμένη στα περίπτερα του Λουτρακίου και της Κορινθίας, το πληροφορούντο όχι μόνον πληθυσμός μέσης και κάτω ηλικίας ή υψηλού μορφωτικού επιπέδου που έχουν πληροφόρηση μέσω διαδικτύου, αλλά και άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, που δεν διέθεταν δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο.
Για το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα, ουδέποτε αντέδρασε ο Γιώργος Γκιώνης, γιατί ο Παύλος Παύλου δημοσιοποιούσε την πραγματικότητα και τον συνέφερε πολιτικά να εκθέσει τον Γιώργο Γκιώνη, λόγω της προκλητικής τακτικής που ακολουθούσε, ενώ ο τόπος βρισκόταν στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου. Η κοινωνία άκουσε σε εκείνες τις εκλογές και ο Γιώργος Γκιώνης είχε ηττηθεί πανηγυρικά!
Πάλι καλά που αναγνωρίζει το δικαίωμα της άσκησης της κριτικής τόσο στους πολίτες, όσο και στον εναγόμενο, για τον οποίο και πάλι διαστρεβλώνει την πραγματικότητα ισχυριζόμενος: «Θεωρώ ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη να εκφράζει την άποψη του αναφορικά προς ένα ζήτημα ιδιαιτέρως σημαντικό όπως το ζήτημα που διαρκώς θίγει ο εναγόμενος αναφορικά προς σημείο έλευσης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λουτράκι. Είναι επίσης αναφαίρετο το δικαίωμά του, να ασκεί κριτική σε πολιτικές επιλογές, οι οποίες όμως θα πρέπει αφενός να έχουν συντελεσθεί και αφετέρου να παράγουν αποτελέσματα είτε αρνητικά είτε θετικά». Φαίνεται να διακατέχεται από «τρικυμία εν κρανίω», γιατί μόλις στο προηγούμενο 14ο μέρος που αναρτήθηκε επεσήμαινε για τον εναγόμενο: «αρέσκεται στο να αναγορεύεται σε αυτόκλητο κριτή». Αποκάλεσε τον δημοσιογράφο αυτόκλητο κριτή, που αυτή άλλωστε είναι η αποστολή του, να αναδεικνύει και να αποτρέπει τα κακά, όταν μάλιστα χρειάζεται και απαιτείται και σε εντονότατο ύφος για να προστατευθεί το Δημόσιο συμφέρον, να προστατευθεί το συμφέρον της κοινωνίας. Αλλά επιτίθεται με τόση εμπάθεια και μένος κατά του δημοσιογράφου, επειδή αντικρούει κάθε φαιδρότητα που εκστομούσε σε σχεδόν καθημερινή βάση ο Γιώργος Γκιώνης για τον προαστιακό, επειδή δεν μπορούσε να επιτύχει να αποπροσανατολίσει την κοινωνία και διασκεδαζόταν ο πανικός που προσπαθούσε να τις εμφυσήσει. Όπως ήταν φυσικό, όταν δίνονταν οι απαντήσεις σε μία οι δύο ημέρες, αποκαθιστόταν ο πρόσκαιρος κουρνιαχτός και τα έκνομα σχέδια ναυαγούσαν, για να γίνει στάση στον Ισθμό, εκεί που προπαγάνδιζε και πρόσταζαν τα οικονομικά συμφέροντα. Έτσι επιτεύχθηκε, με την στενότατη παρακολούθηση και την αντίκρουση των αερολογιών του Γιώργου Γκιώνη σε διάστημα μικρότερο του μηνός να δημοπρατηθεί το έργο.
Όσα λέει για τον προαστιακό και όσα επιδιώκει να επιτύχει, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, κινδυνολογώντας συνειδητά για να προκαλεί αδικαιολόγητα ανησυχία στην τοπική κοινωνία, βρίσκονται σε ευθεία αντίθεση με τις τρεις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου που κάνει λόγο για ενιαίο και αδιαίρετο έργο με στάση στον Ισθμό και δυνατότητα μετεπιβίβασης στα διερχόμενα τραίνα από Αθήνα προς Πάτρα και τούμπαλιν, επόμενη στάση στην οδό Παπανικολάου που ο ίδιος είχε παρασύρει με ψεύδη το 2007 το δημοτικό συμβούλιο, και καταγγέλθηκε αυτό το 2009, από τον πρώην πρόεδρό του στη συνεδρίαση που η δημοτική αρχή του έλαβε την δεύτερη απόφαση για τερματικό σταθμό στην οδό Αιγαίου! Με όλα αυτά ο Γιώργος Γκιώνης διαπράττει παράβαση καθήκοντος, δεδομένου ότι δεν συμμορφούται ως οφείλει στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.
Εισέτι μία φορά επιχειρηματολογεί στηριζόμενος με ελεεινότητα στο απόλυτο ψεύδος, δεδομένου ότι την ημερομηνία που κατέθεσε την αγωγή, όχι μόνον έχουν προϋπάρξει οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, αλλά η μελέτη του έργου είναι απόλυτα ολοκληρωμένη, από κάθε άποψη, έχουν εκδοθεί από το 2014 τα τεύχη δημοπράτησης και βάσει αυτών θα δημοπρατηθεί το έργο σε λιγότερο από ένα μήνα.
Καθίσταται υπέρ του δέοντος προφανές ότι με την άθλια συκοφάντηση και την κατάφωρη δυσφήμιση του εναγομένου, ο Γιώργος Γκιώνης προσπαθεί να παραπλανήσει και να εξαπατήσει την δικαστική κρίση προκειμένου να επιτύχει την πολυπόθητη γι’ αυτόν καταδίκη, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήμα. Στο πλαίσιο της ελεεινολογίας γράφει χαρακτηριστικά: «Αντιθέτως, ο εναγόμενος πριν καν ληφθεί οιαδήποτε απόφαση για τον τρόπο ολοκλήρωσης του έργου, πριν καν το έργο συντελεσθεί και δίχως καν να πληροφορηθεί συνολικά και πολύπλευρα όπως όφειλε ως δημοσιογράφος για το τι ισχύει αναφορικά προς το ζήτημα αυτό, προτρέχει αναίτια και με κατασυκοφαντεί με σκοπό να με παρουσιάσει ότι δήθεν υποσκάπτω τα δημοτικά συμφέροντα, εξυπηρετώ συμφέροντα οικονομικής υφής, είμαι δέσμιος αυτών, υποκύπτω σε προσταγές εντολέων μου και λαμβάνω ανταλλάγματα».
Ολοκληρώνοντας το 15ο τμήμα της αγωγής, όπως παρουσιάζεται από το loutraki-press, επαναλαμβάνεται ότι σκόπιμα ο Γιώργος Γκιώνης, με δόλο προσποιείται ότι δεν έχει υπόψιν του και δεν έχει διαβάσει την ανάρτηση που έχει δει ολόκληρος ο πλανήτης όπως γράφει, «ότι σε καμία των περιπτώσεων δεν υπονοείται ότι έχει λάβει χρήματα».
(201017)
Return top