ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ




ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!




ΜΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ…
ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ
ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ




ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΟΛΑ
ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ




ΜΗΠΩΣ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ
ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΟΥ,
ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ, ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ;




ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ - ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,
ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΗΜΕΡΑ




ΝΑ ΛΕΦΤΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
ΝΑ ΛΕΦΤΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΑΣ!




ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ
ΤΟ CASINO ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ;..




ΟΙ «19» ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ″ΜΝΗΜΟΝΙΟ
ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ″
ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ 12 ΧΡΟΝΙΑ
€ 26,58 ΕΚΑΤ. ΜΕΤΑ ΤΟ «ΚΟΥΡΕΜΑ»
ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΔΩΡΟ
ΤΩΝ € 85 ΕΚΑΤ. ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ
Παναγιώτης Πέτρου, Μαρία Πρωτοπαπά,
Κώστας Παντελέου, Αναστάσιος Σακελλαρίου,
Γιώργος Ρουμελιώτης, Θανάσης Γεωργίου,
Σωτήρης Πέρρας, Φίλιππας Θυμής,
Μιχάλης Θυμής, Σπύρος Ράττης,
Σωτήρης Νικολάου, Ευάγγελος Βλάσσης,
Σάκης Παπαθανασίου, Σωτηρία Κορδαλή,
Κωνσταντίνος Σπύρου, Γιώργος Στάμου,
Παύλος Παύλου, Δημήτρης Πρωτονοτάριος,
Μπάμπης Γεωργίου




Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ
ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ
ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!




ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ
ΤΑ € 10.000.000
ΤΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΣΟΒΟΛΑ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!




ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ




Η ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΑΛΥΨΗ
Γ. ΓΚΙΩΝΗ - Π. ΠΑΥΛΟΥ - Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ
ΚΑΙ ΤΟ 30/18 ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΕΦΕΤΩΝ ΠΟΥ
ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΓΙΟΔΙΚΕΙΟ!




ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ
ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ




Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!




ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.




ΑΠΕΙΛΕΙ & ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ…
ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ!




ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ - 29/03/2017:
«…ΕΙΠΑΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΣΟΥΜΕ
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;»




ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ - ΓΙΩΡΓΟ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΑΠΑΝΗΘΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ € 350.000
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ




ΑΠΟ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ - ΚΑΡΑΠΙΠΑ - ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ
ΣΤΟΥΣ
ΚΟΥΤΕΡΜΑΝ - ΠΙΠΙΛΑ - ΜΠΟΥΦΟ




 ΚΟΥΙΖ 1

Έχετε πρόθεση, έχετε σκοπό, ″τύποις″ -"υπό παραίτηση ή αργία(;) «έκπτωση(;)» (αλλαγή του νόμου)"- δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, πριν αποχωρήσετε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να ζητήσετε πίσω τον «κουρεμένο μποναμά» των € 26,8 εκατ. που κάνατε ελαφρά τη καρδία προς τους Ισραηλινούς μεγαλομετόχους του Club Hotel Loutraki S.A. και πρόκειται για χρήματα που θα κληθούν να πληρώσουν αύριο, γιατί τους «φεσώσατε» οι δημότες του Λουτρακίου; Κρίμα δεν είναι για εσάς και τους άλλους «19» δημοτικούς συμβούλους να ευρεθούν κατηγορούμενοι;
(050618)




ΚΟΥΙΖ 2

Η δημοτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου, που συγκροτήθηκε αρχές του 2014 για να συμβάλλει στην εκλογή ως δημάρχου του Γιώργου Γκιώνη, αφού εκπροσωπείται στο δημοτικό συμβούλιο, γιατί δεν έχει ακουσθεί να τοποθετείται για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο Λουτράκι και ειδικότερα με το Βούλευμα 30/18 που αφορά την παραπομπή των τριών δημάρχων στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, λόγω της παρουσίας τους ως προέδρων - διευθυνόντων συμβούλων της Λουτράκι Α.Ε.; Ο επικεφαλής του συνδυασμού Ηλίας Κοφινάς που έχει άμεση πληροφόρηση για το τι συμβαίνει στην εταιρεία, τόσο σε επίπεδο Δ.Σ., αφού μετέχει το μέλος του κόμματός τους Νούλα Κουρούκλη η οποία συγχρόνως είναι και προσωπική φίλη του Γιώργου Γκιώνη, όσο και σε επίπεδο Loutraki Thermal Spa που έχει κι από εκεί απευθείας ενημέρωση, γιατί δεν αντιδράει;
(050618)




ΚΟΥΙΖ 3

Δεν χρειάζεται και δεν θέλει φιλοσοφία ποιός τα ″χώνει″ σε ποιόν ή αντίστροφα και ποιός τα ″παίρνει″ από ποιόν; Καλά δεν το πάνε, νομίζοντας ότι η κοινωνία μασάει κουτόχορτο;
Θ. Φ.
(050618)




ΚΟΥΙΖ 4

Πώς μπορεί να ερμηνεύσει κάποιος το γεγονός μια παράκτια επιχείρηση και πιο συγκεκριμένα το ″Coral″ να προβαίνει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς σε μια διόλου ευκαταφρόνητη δαπάνη αναβάθμισης των υπηρεσιών της προς την πελατεία της, με την τοποθέτηση φραγμάτων στον έμπροσθεν αυτής θαλάσσιο χώρο και κάποιοι να προβαίνουν σε καταγγελίες στο Λιμεναρχείο Κορίνθου; Στην δαπάνη που προέβη ο εν λόγω επιχειρηματίας, ωφελεί μόνον την επιχείρησή του ή ενέργειά του αυτή έχει και καλή απήχηση για τους εν δυνάμει επισκέπτες του Λουτρακίου; Δεν θα πρέπει κάποια στιγμή κάποιοι να συνέλθουν, γιατί ο τόπος έχει ήδη βουλιάξει;..
Π. Η.
(050618)




ΚΟΥΙΖ 5

Έχετε αντιληφθεί ότι πέραν του θορύβου που κάνουν στο κέντρο του Λουτρακίου τα ″βαλσαμωμένα πουλιά″ του συνδυασμού ″Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, που θα Χορτάσουν Προεκλογικό Ψέμα″, εκτός μεμονωμένων περιπτώσεων, ουδείς άλλος ασχολείται με τον συνδυασμό του τέως δημάρχου Κώστα Λογοθέτη;
Μ. Κ.
(050618)




Είπαν… 1

«Στην αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα επιδειχθεί αν πρόκειται για ένα σώμα με πολιτική υγεία ή η πολιτική ″αρρώστια″ έχει μεταβληθεί σε ανίατη, με συνέπεια να μην μπορεί να ελπίζει κάποιος το παραμικρό…»
Γ. Γ.
(050618)




Είπαν… 2

«Πριν από χρόνια, πρώην δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης που είχε κατηγορηθεί ο συνδυασμός της όταν ήταν δημοτική αρχή για τις αποφάσεις που ελάμβανε, είχε ισχυρισθεί ότι δεν είναι δυνατόν ένα σώμα να λαμβάνει λάθος αποφάσεις. Το υπ’ αριθ. 30/18 Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου, επιδεικνύει ότι λαμβάνονταν λάθος αποφάσεις, αλλά δεν έχουν αναδειχθεί και όλα τα θέματα, που έχουν φέρει σε αυτήν την κατάντια τον δήμο Λουτρακίου. Γιατί δεν είναι δυνατόν ο άλλοτε δεύτερος πλουσιότερος δήμος της Ελλάδος, να είναι σήμερα από τους πλέον φτωχότερους, λες και είναι ορεινός απομακρυσμένος δήμος της Βόρειας Ελλάδας, ενώ τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ έτρεχαν ποτάμι...»
Δ. Κ.
(050618)




Είπαν… 3

«Δεν είναι λίγοι αυτοί που πλησίασαν τον γράφοντα και εξηγούσαν την οργή τους για τους επικεφαλής των πρώην συνδυασμών τους Παύλο Παύλου και Γιώργο Γκιώνη που τους έβαζαν να βλέπουν με μισό μάτι τους απέναντι τους και σήμερα διαπιστώνουν να είναι οι καλύτεροι και πιο δεμένοι φίλοι… Έχει ο καιρός γυρίσματα, όταν δεν υπάρχει και ο ενδεδειγμένος αυτοσεβασμός!»
(050618)




Είπαν… 4

«Πριν δύο χρόνια πρώην επικεφαλής συνδυασμού είχε ισχυρισθεί ότι δεν γνωρίζει κάποια ″Ανώνυμη Εταιρεία Καταστροφής του Λουτρακίου″. Αυτονόητο είναι για τους νοήμονες ότι πρόκειται αμιγώς για πολιτικό χαρακτηρισμό, αλλά εκείνος ″ελβετία″... Μετά την έκδοση του υπʼ αριθ. 30/18 Βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου που παραπέμπει στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου τους Παύλο Παύλου, Γιώργο Γκιώνη, Κώστα Λογοθέτη, μήπως αντελήφθη την εν λόγω ″εταιρεία″ και γιατί το Λουτράκι σήμερα βρίσκεται σʼ αυτήν την κατάντια;»
Π. Η.
(050618)




Είπαν… 5

«Με ενδιαφέρον αναμένονταν οι απαντήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν στον Νεκτάριο Σπηλιόπουλο, αλλά μέχρι τα μεσάνυχτα, μάλλον είχε αγνοήσει το loutraki-press. Ωστόσο, επειδή η υπόθεση της υπερκοστολόγησης ανακατασκευής του δημαρχιακού μεγάρου ανακινείται, θα έχει ενδιαφέρον να καταθέσει ενόρκως σε δικαστικό υπάλληλο. Ενημερωτικά, ο γράφων έχει στα χέρια του τις χειρόγραφες σημειώσεις των πρακτικών συνεδριάσεων του Δ.Σ. της τότε ΔΑΕΤ Α.Ε.»
(050618)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
(Αυτό τ. δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα απαντηθεί!
Πλαστογραφία μετά χρήσεως σε δικαστήριο.)




ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ
ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΩΝΗ - ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Την ώρα που η αγανάκτηση από την μία και η θλίψη από την άλλη για τα έργα και τις ημέρες των τριών δημάρχων του Λουτρακίου Παύλου Παύλου, Γιώργου Γκιώνη, Κώστα Λογοθέτη εντείνονται σε συνδυασμό με την εξάπλωση της γνώσης για το υπ’ αριθ. 30/18 εκδοθέν Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου, που τους παραπέμπει στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, οι τρεις ταγοί για το μόνον που ενδιαφέρονται είναι η υποβάθμιση του θέματος.
Γιατί, αν και οι τρεις θεωρούσαν ότι ο δήμος Λουτρακίου είναι μια ανεπτυγμένη ευρωπαϊκή πόλη, θα είχαν επιδείξει την στοιχειώδη ευαισθησία και ζητώντας συγγνώμην από τους συμπολίτες τους -που τους εμπιστεύθηκαν τις τύχες τους επί ένα τέταρτο αιώνα- θα είχαν παραιτηθεί ήδη από δημοτικοί σύμβουλοι. (Προς δικομανείς κάθε είδους συμβούλους, πρόκειται για πολιτική κρίση και άποψη).
Κάθε υγιώς σκεπτόμενος άνθρωπος, στην αυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, θα ανέμενε ο πρόεδρος του σώματος Παναγιώτης Πέτρου, υπό άλλες -ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής πόλης- συνθήκες να ανακοίνωνε την παραίτηση του ″τύποις″ -"υπό παραίτηση ή αργία(;) «έκπτωση(;)» (αλλαγή του νόμου)"- δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη, του «βετεράνου»(!) κατʼ ″ουσίαν″ δημάρχου Λουτρακίου Παύλου Παύλου, καθώς και του τέως δημάρχου Κώστα Λογοθέτη. Ωστόσο, όπως επιδεικνύουν, κανενός δεν ιδρώνει το αυτί και παραμένουν αγκυλωμένοι στις καρέκλες τους, προκαλώντας την αντίδραση της κοινωνίας, που πληροφορείται πλέον όσα δεν ήθελε να πιστέψει, αν και ακούγονταν κατά καιρούς ή σε άλλες περιπτώσεις κουνούσαν συγκαταβατικά το κεφάλι.

Διέξοδος ως προ ημερησίας διάταξης;
Έχοντας γνώση των θεμάτων ημερήσιας διάταξης της αυριανής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο πρόεδρος του σώματος σε συνεννόηση με τον δήμαρχο δεν έχουν μπει στον κόπο να ενημερώσουν το σώμα, λαμβανομένου υπόψη ότι το δημοτικό συμβούλιο είναι η γενική συνέλευση της Λουτράκι Α.Ε. και ως εκ τούτου θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί ενημέρωση για το περιεχόμενο του ως άνω Βουλεύματος, καθ’ ότι αυτήν την στιγμή αποτελεί το μείζον θέμα για τον τόπο. Δηλαδή, να αναγνωσθεί και να εξηγηθεί από τον νομικό της εταιρείας τι σημαίνουν όλα αυτά και τι επικρέμαται για το παρόν και το μέλλον της δύσμοιρης Δημόσιας - δημοτικής επιχείρησης.
Ζητούμενο, αν θα το φέρουν ως κορυφαίο προ ημερησίας διάταξης προς συζήτηση θέμα, καθ’ ότι αφορά όλες και όλους τους πολίτες και απαιτείται να έχουν ενδελεχή γνώση.
Και οι τρεις, επιβάλλεται και πρέπει να επιδείξουν στοιχειώδη ευθιξία και να αποσυρθούν των δημοσίων πραγμάτων, επιτρέποντας να λειτουργούν τα όργανα και τα νομικά πρόσωπα του δήμου Λουτρακίου, καθ’ ότι από εδώ και πέρα αυτό που είναι κυρίαρχο είναι η καχυποψία των πολιτών για τις ενέργειες ενός εκάστου.

Προβλέπεται παρουσία πλήθους κόσμου…
Η λογική υπαγορεύει ότι στην αυριανή συνεδρίαση θα παρίστανται πολλοί πολίτες, οι οποίοι θα θέλουν να πληροφορηθούν από πρώτο χέρι τα εξελίξεις και το δέον γενέσθαι με τους «τρεις». Ως ώρας, από τις αντιδράσεις τους, επιδεικνύουν ότι θέλουν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια -θα τους ακολουθήσει ενδεχομένως κι ένας δημοτικός σύμβουλος- μέχρι να ψηφισθεί από την Εθνική Αντιπροσωπεία ο ″Κλεισθένης″ - νέος νόμος για την τοπική αυτοδιοίκηση, σύμφωνα με όσα έχει πει και ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, απαντώντας στην Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ξυδάκη.
(050618)
Return top