ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




ΚΟΥΙΖ 1

Είναι δυνατόν ″τύποις″ -"υπό παραίτηση ή «έκπτωση»; (αλλαγή του νόμου)"- δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, ο άνθρωπος που επί των ημερών του υπερκοστολογήθηκε κι έγινε «τούμπανο» το κόστος κατασκευής του δημαρχείου, φεσώνοντας την τότε ΔΑΕΤ Α.Ε., στην συνέχεια ήταν παρών στην αστρονομική υπερκοστολόγηση του Loutraki Thermal Spa, φεσώνοντας δυσθεώρητα την μετονομασθείσα σε Λουτράκι Α.Ε. Δημόσια  δημοτική επιχείρηση, να εξακολουθεί να είναι παρών και ο άνθρωπος με την βασικότερη ευθύνη να δίνει συνταγές εξυγίανσης της εταιρείας; Ο εν λόγω δεν θυμίζει τον φίλο σας Γιώργο Παπανδρέου που πρώτα βύθισε την Ελλάδα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τους διεθνείς τοκογλύφους και στην συνέχεια έρχεται και μας λέει έχω την συνταγή να σώσω την χώρα; Ο συγκεκριμένος υπάλληλος πώς αντέδρασε, ενώ έβλεπε τα εκατομμύρια να περνούν αέρα - πατέρα; Όταν αποχώρησε από την εταιρεία με πόσα χρήματα έφυγε στον λογαριασμό του;. Έχετε υπόψιν σας Γιώργο Γκιώνη ότι υπάρχουν ντοκουμέντα κι έτσι θα βγει στην επιφάνεια και η μηνυτήρια αναφορά υπερκοστολόγησης του δημαρχείου που συμβάλλατε να πάει αρχείο για να σώσετε τον πολιτικό «συνεταίρο» σας «βετεράνος»(!) κατʼ ″ουσίαν″ δήμαρχο Λουτρακίου Παύλο Παύλου;
(030618)




ΚΟΥΙΖ 2

Με ποιά ιδιότητα και για ποίο λόγο και ως τί, ″τύποις″ -"υπό παραίτηση ή «έκπτωση»; (αλλαγή του νόμου)"- δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, πήρατε το τζιπ της Λουτράκι Α.Ε. για να κάνετε διάφορες εργασίες, ακόμα κι αν ήταν για εργασίες της ίδιας της εταιρείας;
(030618)




ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΝ
Π. ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ Γ. ΓΚΙΩΝΗΣ, ΑΛΛΑ... ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ

Πρόσωπο από τους Αγ. Θεοδώρους ήταν ο δεύτερος σχεδιασμός ως υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής συνδυασμού, ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2019, για τους πολιτικούς «συνεταίρους» «βετεράνο»(!) κατʼ ″ουσίαν″ δήμαρχο -για λίγο χρονικό διάστημα ακόμα- Λουτρακίου Παύλος Παύλου και τον ″τύποις″ -"υπό παραίτηση ή «έκπτωση»; (αλλαγή του νόμου)"- δήμαρχο Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη.
Αυτό αποκάλυψε την Πέμπτη το βράδυ μιλώντας σε ομήγυρή της στην καφετέρια του συζύγου της, η αναπληρώτρια «διευθύντρια» του Loutraki Thermal Spa Αικατερίνη Παύλου Πέτρου, μετά την άρνηση να είναι υποψήφιος δήμαρχος και να ηγηθεί ψηφοδελτίου που θα του συνθέσουν με την προσθήκη δύο το πολύ τριών δικών του προσώπων, ο πρόεδρος του δημοτικοδίαιτου Loutraki Tourism Organization Σπύρος Καραβούλης.
Η Αικατερίνη Παύλου Πέτρου τόνιζε με ιδιαίτερη έμφαση ότι ο σύζυγός της με τον Γιώργο το κάνουν αυτό για να προστατέψουν τον τόπο επειδή τον αγαπάνε!..
Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες του loutraki-press θέλουν το σενάριο αυτό να μην περπατάει, γιατί στο πρόσωπο που απευθύνθηκαν φαίνεται να μην ανταποκρίνεται, γιατί ενδεχομένως να έχει άλλους πολιτικούς σχεδιασμούς.

Υ.Γ.: Αξιότιμη Αικατερίνη Παύλου Πέτρου αν τα ως άνω δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, παρακαλώ να αποστείλετε σχετική επιστολή να σας την δημοσιεύσω.
(030618)
Return top